Отношения след неуспешна бременност, дайте ми съвет

• 6 938
  • 150
  •   1
Отговори
# 90
  • Сф
Само да спомена, че в тия среди се кара до мъжко..

# 91
  • Пловдив
Той я издържа. Тя не работи. Абортите тя нарочно ги прави. Накрая пак той виновен. Егати капацитета.
Айде бе Нарциса, той НАРОЧНО я забременява. Изобщо не е невинен.

# 92
Той я издържа. Тя не работи. Абортите тя нарочно ги прави. Накрая пак той виновен. Егати капацитета.

И двамата са еднакво виновни.

# 93
  • Пловдив

И двамата са еднакво виновни.
Да. Децата се правят от двама.

# 94
Да , сигурна съм вече , ако бях казала ,че е българин , други щяха да са коментарите. Благодаря ви.

Нямаше да са други коментарите. Българин, циганин, американец, извънземен... как не те е гнус от очевидната му простотия, повърхностност и липса на любов към теб? Няма сила на света, която да ме убеди, че този човек те обича и уважава, а ти си тръгнала да се тръшкаш за него?!

# 95
Аз  доколкото прочетох, само първият аборт е бил по желание, дори сестра й е дала пари за него, за което авторката я упреква...
Останалите май три бременности бяха са завършили със спонтанен аборт.
Авторке, може неговата семка да е калпава.

# 96
  • Ст Загора
Ей Краси , щях да ти пиша . . Е недей така ще имаш дете. Аз съм също с няколко аборта ми мъча се на моменти се отказвам после се стягам.
Човека помисли си обичаш ли го и той теб млада си не си губи времето с тази кауза.

# 97
  • Бургас
Горките ти родители, момиче!
Дано да те зареже този мангал, че да си оправиш поне малко живота.
Това ще е най-хубавото нещо, което той може да направи за теб.

# 98
То стана голямо набиване на канчето на авторката, ама дано й подейства отрезвяващо.
Аз не мога да разбера как на едно 21-годишно момиче мечтата може да бъде вече да е родила 2-3 деца на т.нар. си партньор, който я е взел и забременил още като тийнейджърка. Вместо да си живее живота, да излиза, да се забавлява, да учи, да работи, да трупа всякакъв вид опит. Това ли е разбирането ти за живота днес? Естествено, че децата са едно от най-важните и хубави неща на този свят, но има време за тях. Аз родих на 31, мъжът ми беше на 36. Тези двамата се завайкали на 21 и на 28 години. Божееееее!!!
Да не говорим, че ти може и изобщо да не си срещнала истинската любов. Как го разбра това на 16? Та ти не си видяла нищо друго, за да знаеш дали този човек е мъжът на живота ти. Ти не си срещала други мъже, не си комуникирала с тях, не си си дала шанс да го опознаеш този широк свят с толкова много други мъже в него. Спри с опитите за забременяване за известно време, за да си почине и тялото ти, и душата ти, и умът ти. Помисли върху всички неща, които ти се казаха тук. Преосмисли връзката си. Започни работа, разнообрази средата си. Така ще видиш и други житейски истории, ще се стабилизираш и финансово. Но най-вече ще се отърсиш от тази фикс идея за деца. И те ще дойдат, но по-нататък. Нали трябва да имаш и някакъв трудов стаж? То не може само на социални помощи. Ти нищо не си дала на държавата, обаче очакващ държавата веднага да започне да ти дава на теб. Вземи си живота в ръце и хубаво си помисли дали този мъж действително е за теб и дали наистина трябва да имаш деца от него.

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 14:14 от Мила Атова

# 99
Тука има много хора, родили на 18-20, в студентски години, безпарични и изгледали си с помощ децата, така че авторката не е чудо невиждано.Не всички хора са амбициозни и искат кариера и високо образование, пътувания и себеразвитие. Тя ако беше от тези, нямаше да заживее с мъж в училищна възраст. Вероятно всичко останало, извън любимия и да му роди детенце просто не я привлича.

Проблемът е, че тоя е тормозител и даже не изкарва пари.

# 100
  • София
Аз не мога да разбера как на едно 21-годишно момиче мечтата може да бъде вече да е родила 2-3 деца на т.нар. си партньор, който я е взел и забременил още като тийнейджърка. Вместо да си живее живота, да излиза, да се забавлява, да учи, да работи, да трупа всякакъв вид опит.
Аз пък мога. Средата променя човека, не зная родителите й какви са, но си има такива прослойки. Не че са лоши хора или не живеят добре, просто са други. А и не знаем дали тя не  е била самотна, без много приятели и този мъж е дошъл като манна небесна. Подозирам, че момичето е предимно в НЕГОВАТА среда, неговите приятели и жените им.
Също така съм против мантрата - има много време за деца. Природата не се е изменила, въпреки достиженията на медицината. Жената няма гаранция ще зачене ли безпроблемно, а няма как само да опита може ли. С времето нищо не става по-добре в това отношение.

# 101
Това е много, много тъжна тема! Искрени съчувствия на родителите на това момиче, не мога да си представя какво им е... А авторката...толкова е промита вече, че не чува и съвсем искрено не разбира, че проблемът не е в етноса, а в мъжа и това също е много, много тъжно. Младо момиче на 21, без подкрепящ човек, който да ѝ помогне да се осъзнае, вкопчена в този, който я тормози и самобичуваща се за неща, за които няма вина... Много, много тъжно и безнадеждно ми стана... Горките близки на момичето, какво ли им е да гледат милото си дете, над което са треперили, в такъв капан и да не могат да помогнат...

# 102
Те родителите не знаят за тия перипетии с абортите и по-добре. Те са се успокоили, че един вид мъжа гледа дъщеря им, и от време на време додават по малко да закърпят месеца.

Авторке, кажи ни нещо повече за себе си, виждам, че пишеш доста добре, вървеше ли ти в училище, какво си завършила, имаш ли някаква професия, или желание някой курс да изкараш? Каква работа си търсиш? Също така, имаш ли приятелки, с които да излизаш и да споделяш?

Мисля, че за здравословните проблеми можеш да си пуснеш тема в подфорума за забременяване, там хората много знаят и ще ти дадат правилни съвети кое как може да стане, ще те насочат към специалисти. Но наистина трябва да работиш, за да си здравноосигурена и после да можеш да вземаш майчинство.

# 103
Тука има много хора, родили на 18-20, в студентски години, безпарични и изгледали си с помощ децата, така че авторката не е чудо невиждано.Не всички хора са амбициозни и искат кариера и високо образование, пътувания и себеразвитие. Тя ако беше от тези, нямаше да заживее с мъж в училищна възраст. Вероятно всичко останало, извън любимия и да му роди детенце просто не я привлича.

Проблемът е, че тоя е тормозител и даже не изкарва пари.
И аз съм раждала на 20 години и двамата с мъжа ми бяхме редовни студенти, но имахме гръб от двете страни, и за пари и за гледане на детето.Двете баби напуснаха работа и гледаха детето, а ние си завършихме.

# 104
Нарочно? Айде бе! Тя хленчи за дете.
Не подценявайте чак толкова мъжете, дори цигани. Впрочем, и жените не надценявайте.

Общи условия

Активация на акаунт