Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 67 649
  • 976
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Много благодаря за информацията, много полезно би било това да се случи. Само не ми харесва, че все още няма яснота как точно ще се разпределят средствата, за кого и какво ще са предвидени и въобще цялата рамка е някак мъглява. А и кога точно ще стартира тази програма уж в бюджет 2023, ама дали ще хванем тази година...

# 122
Момичета, коя е блокиращата инжекция , която фонда покрива ?

# 123
Здравейте, искам да ви питам, дали може да се кандидатства по фонда за неизяснен стерилитет при морфология по Крюгер 12%.

# 124
  • София

аз имах 3 - една овитрел и две, които обаче не помня

# 125

Става въпрос за тази, която се поставя в предходния цикъл .

# 126

Шанталче, твоята е таймираща, а не блокираща 😁
Последния път помня, че бях с блокаж, който не се поемаше, май Диферелин беше.

# 127
Здравейте, искам да ви питам, дали може да се кандидатства по фонда за неизяснен стерилитет при морфология по Крюгер 12%.
12% по Крюгер не е ли доста добре?
Ние сме с мъжки фактор - 1% по Крюгер..

# 128
12% си е чудесна морфология. Щом сте с неизяснен стерилитет, ако отговаряте на условията (4 неуспешни инсеминации или трансфери), мисля че няма значение какви са показателите от спермограмата.

# 129
Привет и от мен в тази тема. Краят на миналият месец подадохме заявление за финансиране през клиниката. Все още номер нямам на имейл. От клиниката ми казаха да звънна на ЦАР. Обадих се и ми дадоха номера ми, но в сайта няма информация за този номер. Предполагам след заседанието ще има такава или бъркам? Извинявам се за въпроса, ако е до болка коментиран. Прегледах последите постове и не открих такъв въпрос.

# 130
Пълнолуние, oт ЦАР обновяват информацията в сайта на някакъв период от време. Някъде там имаше съобщение "информацията е валидна към дата..." или нещо от сорта. Ако документите ти са подадени след тази дата, не излиза информация в сайта за номера ти. Няколко дни след заседанието със сигурност ще обновят данните и ще можеш да си направиш проверката.

# 131
Благодаря ти, 2402. Сега забелязах това изречение ☺ До 16.06 са данните, а моето заявление е подадено след 20.06. Извинявам се.

# 132
  • София
Благодаря ти, 2402. Сега забелязах това изречение ☺ До 16.06 са данните, а моето заявление е подадено след 20.06. Извинявам се.

точно, ще се появи и ще ви одобрят Simple Smile аз като ти казвам, че е крайно време да се засечем пред кабинета Grinning

# 133
Шанталче, дори и да ни одобрят този месец, ще получим документа след като ми дойде Ц. Ще видим, важното е да имаме одобрение и резултат . Вероятно септември ще стартираме. Тогава ще се запознаем, ама те искам бременна.

# 134
  • София
Шанталче, дори и да ни одобрят този месец, ще получим документа след като ми дойде Ц. Ще видим, важното е да имаме одобрение и резултат . Вероятно септември ще стартираме. Тогава ще се запознаем, ама те искам бременна.

аз съгласен! ама онзи горе какво е начертал....

Общи условия

Активация на акаунт