Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 66 619
  • 976
  •   1
Отговори
# 765
Благодаря ви за бързия отговор ❤️❤️🌷

# 766
Здравейте, бих искала да попитам следното: имам направена пункция в една клиника и един замразен ембрион на същото място. Докторът ми обаче се мести в друга клиника и ако искам да си направя ЗЕТ при него, трябва ли да подавам документи за смяна на заповед, за да направя ЗЕТ в новата клиника или мога със старата заповед? Някой има ли подобен опит?

# 767
Здравейте,  кандидатствах по фонда и днес излезе в сайта статус ''прието заявление". Това значи, че е прието за разглеждане от комисията, или че съм одобрена и да очаквам тези дни документите с разрешението по Еконт?

# 768
Здравейте,  кандидатствах по фонда и днес излезе в сайта статус ''прието заявление". Това значи, че е прието за разглеждане от комисията, или че съм одобрена и да очаквам тези дни документите с разрешението по Еконт?

Означава, че е прието. Проверете пак след средата на месеца (около 20-ти), когато заседанието ще е минало. При следващото обновяване на сайта, ако сте одобрени, ще видите статус издадена заповед.

# 769
Katrinn13
Здравей и при мен така излезе сутринта 🙂 сигурно трябва да почакаме още 🌷до средата на месеца.

# 770
Заседанието този месец ще е на 5-6 август. По-рано ще е, който има да подава документи да побърза до утре, за да го хване.

# 771
Здравейте! Бях чела някъде, но не мога да го открия текста. Ако не са се развили ембрионите за трансфер брои ли се за опит или до положителен/отрицателен тест е опита?

# 772
Брои се за неуспешен опит. Просто губите финансиране за трансфер и трябва да подадете нови документи за нова заповед и следващ опит.

# 773
Заседанието този месец ще е на 5-6 август. По-рано ще е, който има да подава документи да побърза до утре, за да го хване.
В смисъл няма да се чака до 20-ти така ли 🙂

# 774
Не е сигурно кога ще започнат разпращане на заповедите. Но е вероятно да е по-рано този месец, защото самата комисия ще заседава по-рано от обикновено. По-важно е за тези, които не са подали все още документи, че трябва да подадат до утре, ако искат да хванат комисията.

# 775
Здравейте!Искам да попитам при подадени документи на 02.07 в сайта ми излиза все още “прието заявление” ,също така ,че е обновен на 31.07 дали е възможно юли да не да разгледани и да ги очаквам август?Благодаря предварително !

# 776
Здравейте!Искам да попитам при подадени документи на 02.07 в сайта ми излиза все още “прието заявление” ,също така ,че е обновен на 31.07 дали е възможно юли да не да разгледани и да ги очаквам август?Благодаря предварително !
Точно така, сега ще ви ги разгледат на 05-ти или 06ти. Миналият месец ми казаха, че подадените до края на юни са влезли в заседанието за юли, тъй като заседанието е било пак в началото на месеца.

# 777
Здравей те 🌼 Някой знае ли дали днес ще има заседание, тъй като така разбрах или в средата на месеца 🌷Благодаря предварително ❤️

# 778
Здравей те 🌼 Някой знае ли дали днес ще има заседание, тъй като така разбрах или в средата на месеца 🌷Благодаря предварително ❤️
Вчера или днес е заседанието.

# 779
Дали веднага ще се актуализира статуса в сайта?

Общи условия

Активация на акаунт