Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 66 625
  • 976
  •   1
Отговори
# 750
И аз бързах да вляза, за да ви кажа ❤
Надявам се всички да сте одобрени и всички да сбъднем мечтата си. Да е много късметлийски този опит!

# 751
Момичета сайта е обновен стискам палци да са положителни резултати❤❤

# 752
Здравейте понеже не съм подавала документи от времето като беше КОВИД  още ли се оставят във кутия долу на входа ?

# 753
Не. Качваш се до горе.

# 754
Здравейте! След прието заявление какво следва? Директно отивам при лекарката за изследванията ли или се случва нещо друго? Благодаря ви предварително ❤️

# 755
Чакаш одобрение. За да започне опита, трябва да има издадена заповед. При нас,
след като подадохме документите,  имахме уговорка с лекаря да отида на 20тия ден от цикъла, за да проверим дали нямам задържан фоликул. И ако всичко е наред, да стартираме на 2 или 3 ден от следващия цикъл. От моята болница искаха да им занеса заповедта.

# 756
Предполагам, че статус “издадена заповед за финансиране” значи одобрение. При избор за лично вземане от центъра трябва ли някой да звънне да уведоми, че е готова за вземане или си отиваме директно?

# 757
Някой получи ли си заповедта? Напред в номерата съм и все още нямам, а срокът е до 17.07.

# 758
Някой получи ли си заповедта? Напред в номерата съм и все още нямам, а срокът е до 17.07.
И аз не съм я получила. Днес звъннах да ги питам дали мога да си я взема от там, въпреки че съм писала вземане от Еконт. Жената мк каза, че всички заповеди са предадени на Еконт и трябва да си я чакам от тях. И да отида до офиса им няма как да си я взема. Обясни, че всичко се предава в един ден и те поетапно попълване товарителница и изпращат. Уговорката с фирмата била до 17.06 да са приключили с пратките.

# 759
В приложението на Еконт ми излезе товарителницата и че пратката е предадена на куриер, така че очаквайте скоро да пристигнат Simple Smile

# 760
Ние сме към последните номера. Току-що проверих в сайта на Еконт, че е приета пратка за нас и да очакваме доставка утре. Вероятно и вие ще ги получите утре. Успех на всички! ❤😊

# 761
Здравейте, да попитам имали срок за получаване на заповедта, когато съм посочила, че ще си я взема лично от ЦАР. Бях извън София и в близките дни не знам дали ще успея да отида и започна едно такова притеснение дали има някакъв срок.

# 762
Съмнявам се да има срок. Но може да им звъннете между 14 и 16ч.на телефоните посочени на сайта. Много са любезни, ще ви отговорят най-точно.

# 763
Здравей те ❤️ Искам да попитам имали чакащи за август месец проверявам с входящ номер но ми излиза, че няма резултати 😏 за първи път ни е и незнам как стоят нещата. Благодаря ви предварително 🌷🌷🌷

# 764
Информацията се обновява два пъти месечно. При проверката си пише към коя дата е актуална. Ако сте подали документи след последното обновяване, нормално е да не се откриват резултати.

Общи условия

Активация на акаунт