Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 66 598
  • 976
  •   1
Отговори
# 810
Момичета получихте ли заповедите си или още не 😏 аз все още не съм я получила и какви са вашите номера моя е 75 353 🙂❤️ и чакам по Еконт 🙁

В сайта са написали ясно, че ще бъдат изпратени до 22.08, така че най-късно другата седмица. Аз съм 75333.

# 811
Здравейте, свързах се с ЦАР.Попитах жената дали до утре заповедта ще е при мен, тъй като според информацията в сайта, утре е последен ден. Жената ми отговори, че всички номера, описани в сайта, че ще бъдат изпратени до утре, са предадени на Еконт още миналата седмица и е трябвало да бъдат разпратени по пореден номер. Каза ми да се свържа с Еконт и да попитам има ли пратка за мен. Еконт, разбира се, не вдигат. В приложението обаче виждам ,(проверявайки през 5 мин, сигурно ме разбирате), че няма никаква пратка за мен.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 18:13 от Katrinn13

# 812
Здравейте, свързах се с ЦАР, тъй като съм номер 75309. Попитах жената дали до утре заповедта ще е при мен, тъй като според информацията в сайта, утре е последен ден. Жената ми отговори, че всички номера, описани в сайта, че ще бъдат изпратени до утре, са предадени на Еконт още миналата седмица и е трябвало да бъдат разпратени по пореден номер. Каза ми да се свържа с Еконт и да попитам има ли пратка за мен. Еконт, разбира се, не вдигат. В приложението обаче виждам ,(проверявайки през 5 мин, сигурно ме разбирате), че няма никаква пратка за мен.
  Здравей и аз все още не съм получила нищо вчера и в Еконт звънях, но няма нищо там казах, че нямам пусната пртака 😏😏

# 813
Здравейте,

Аз също очаквам да получа заповедта по Еконт и нямам никаква информация относно статуса. Пуснах мейл към ЦАР и ми върнаха това. Изглежда, че процеса е доста тромав и при следващо кандидатстване със сигурност не бих избрала този метод на полчаване.

ЦАР:
В отговор на Вашето запитване Ви информирам следното:

При направена справка по заявление вх. № 75298 се установи, че е издадена заповед за финансиране.

В тази връзка си позволявам да обърна внимание, че информацията на нашия сайт касае срок за изпращане – до 23.08.2024г. , а не срока на получаване на издадените заповеди, защото заповедите се предават с общ приемо-предавателен протокол, като следващата им обработка е ангажимент на ЕКОНТ.

Издадените административни актове /заповеди/ за одобрение влизат в сила от датата на получаването им и едва след нея могат да бъдат стартирани процедурите.

Потвърждавам, че към настоящия момент всички издадени заповеди са предадени на представител на ЕКОНТ по реда на входящите номера, с приемо-предавателен протокол, но нямаме информация за проследяване на пратките. ЦАР няма практика да предоставя номера на куриерската товарителница, с която е изпратена заповедта за финансиране, защото товарителниците се изготвят от ЕКОНТ значително по-късно след предаването им на представител на ЕКОНТ.

В тази връзка, в случай, че доставката не бъде направена в следващите 5 дни, моля да ни информирате с цел да изискаме подробна проверка.

# 814
През портала за сигурно електронно връчване я получих два дни след издаването. Може да си направите регистрация с ПИК на НАП или НОИ. Много по-бързо е. В заявлението към ЦАР се посочва имейлът, с който сте регистрирани в портала за електронно връчване.

# 815
През портала за сигурно електронно връчване я получих два дни след издаването. Може да си направите регистрация с ПИК на НАП или НОИ. Много по-бързо е. В заявлението към ЦАР се посочва имейлът, с който сте регистрирани в портала за електронно връчване.

Да, със сигурност е доста по-удобно и бързо. Имам ПИК и ако се наложи да кандидатствам пак (дано не Simple Smile ), определено ще ползвам този начин. Успех на всички!

# 816
След предаването на куриер би трябвало до ден два да се обработят и да се пуснат да речем на третия ден.За мен седмица е твърде много ,но от Еконт всичко може да се очаква.Дано скоро са при нас !

# 817
Здравейте момичета ❤️ моите документи вече са в Еконт сутринта ги проверих в приложението 🌷 Спокойно всички ще си ги получим 😇

# 818
Дами, стискам палци на всички, които са получили одобрение и ще започват процедури. При мен дойде мейл преди малко от еконт да си очаквам пратката, така че вероятно всички които са минали на последното заседание ще получат всеки момент.

# 819
Здравейте момичета, на 25.07 подадохме, на 13 имах нов статус и вчера на 24.08 си получихме заповедта писменно !! Успех на всички, които са получили !!

# 820
Katrinn13
 Здравей пишеш ми, но не мога да ти отговоря излиза, че е пълна пощата ти не дава да ти изпращам съобщение 🙂🙂🙂

# 821
Здравейте, момичета! За фонда искат само АМХ, без инхибин Б и другите полови хормони, нали така? И 6 месеца ли важи изследването?

# 822
Здравейте, момичета! За фонда искат само АМХ, без инхибин Б и другите полови хормони, нали така? И 6 месеца ли важи изследването?

Да, поне аз така кандидаствах. За да не ме дупчат пак, че беше веднага след цветната снимка, си използвах АМХ на няколко месеца. Само от болницата ми казаха да отида до лабораторията и да му сложат "мокър" печат. Без инхибин Б.

# 823

Само АМХ е необходимо (с печат от лабораторията) и важи 6 месеца.

# 824
Здравейте момичета, дали някоя от вас има хартисали 2 кутии Climara (лепенки), тъй като в България ги няма? Благодаря 🥰

Общи условия

Активация на акаунт