Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 66 579
  • 976
  •   1
Отговори
# 825
Знаете ли кога ще е заседанието през септември? Благодаря!

# 826
Аз звънях вчера за входящ номер и казаха ,че след 20 септември ще актуализират сайта ,миналия месец беше доста рано заседанието сега защо толкова късно...🤔

# 827
Здравейте, мили момичета!
Ние също подадохме документи в началото на септември и сме нетърпеливи кога ще има заседание. От прочетеното тук разбирам, че в някои месеци има по повече от едно заседание. Предполагам, че заради празничния 06.09.2024 г. ранното заседание е отменено.
Имате ли представа дали всички кандидати, получили входящ номер преди датата на заседанието в същия месец, минават на това заседание или имат някакво ограничение в бройката и част от подалите кандидати остават за следващ месец? Сложно го написах май...

Стискам палци на всички ви да сте одобрени и да имате успех! 🍀

# 828
Доколкото съм чела и аз тук ,май че има определена квота и когато я достигнат прехвърлят за следващия месец ,на вас кога са ви входирали документите ?

# 829
Много благодаря, значи поне малко съм се ориентирала. Има логика да имат определен брой документи за разглеждане за всяко заседание.
Още нямаме входящ номер, не са ми пратили. Предполагам, че идната седмица ще има раздвижване. Simple Smile
Доколкото съм чела и аз тук ,май че има определена квота и когато я достигнат прехвърлят за следващия месец ,на вас кога са ви входирали документите ?

# 830
Ако подавате през клиника много е възможно вече да имате входящ номер просто още да не са ви звъннали,ние подадохме на 20.08 и получихме входящ номер на 06.09 и входящия номер е с дата 30.08 така че не се притеснявайте ❤️Успех ви желая ❤️❤️❤️

# 831
Здравейте, днес си подадох документите в клиниката, казаха ми че утре ще ги занесът. Имате ли представа горе долу след колко време пращат входящ номер?

# 832
Момичета заседанието е минало получих си заповедта през системата за електронно връчване ☺️🥳Успех на всички ❤️❤️❤️

# 833
Момичета заседанието е минало получих си заповедта през системата за електронно връчване ☺🥳Успех на всички ❤❤❤
[/quote
Какъв е входящия ви номер ?
Пожелавам ви успех ❤

# 834
Момичета заседанието е минало получих си заповедта през системата за електронно връчване ☺🥳Успех на всички ❤❤❤
[/quote
Какъв е входящия ви номер ?
Пожелавам ви успех ❤
75987 ❤️

# 835
Здравейте,
Аз пратих документите по куриер и следях товарителницата. Един час, след като пратката беше приета от получател, получих имейл с входящ номер. Предполагам, че би трябвало бързичко да стане, това са документи, които те трябва да входират, за да гарантират местоположението им и наличността.
Успех! Simple Smile

Здравейте, днес си подадох документите в клиниката, казаха ми че утре ще ги занесът. Имате ли представа горе долу след колко време пращат входящ номер?

# 836
Здравейте, ще кандидатстваме втори път, но на мъжа ми личната карта е друга какъв документ трябва да попълни, защотото знам само за Декларация за липса на промяна в обстоятелствата

# 837
Здравейте, ще кандидатстваме втори път, но на мъжа ми личната карта е друга какъв документ трябва да попълни, защотото знам само за Декларация за липса на промяна в обстоятелствата

Навсякъде в декларациите, където пише Не са ни издавани нови лични карти, отдолу на ръка дописвате Издадена нова лична карта, номер, дата, подписвате се (мъжът Ви в случая) и прилагате копие от новата лична карта към документите. Аз така кандидатствах с нова ЛК и ми издадоха заповед, не съм имала проблем

# 838
Здравейте, да допълня при нови ЛК,  на нас ни се обадиха от фонда, че трябват и нови декларации за обработка на личните данни. Изпратихме ги допълнително през системата за сигурно електронно връчване. Добре, че имаше време до заседанието.

# 839
На мен не са ми искали такива декларации Thinking

Общи условия

Активация на акаунт