Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 66 587
  • 976
  •   1
Отговори
# 855
Здравейте! Към тези от вас, които сами са си подавали документите, чрез куриерска услуга:
Кой телефонен номер дадохте за получател? Този, който е в страницата на ЦАР ли?
С обратна разписка ли изпратихте документите?
За да получа входящ номер след това, трябва да се обадя в ЦАР или да им изпратя имейл?

Здравейте, аз така изпратих документите ни към ЦАР. От клиниката ни бяха дали това листче с координати на ЦАР. Доколкото разбрах от прочетеното тук и от това, което ми каза от клиниката, сградата има портиер, който приема пратките и после стигат до съответния етаж, стая и организация. Не съм наясно, при условие, че на терефон отговорят в интервала 14÷16:00 часа дали ще вдигнат на куриер. Смятам, че куриерите на Еконт вече имат изградена процедура и не би трябвало да има проблем в това отношение, не се притеснявайте Simple Smile
Няма нужда от обратна разписка, от Еконт ще ви дадат номер на товарителница и ще си следите пратката в сайта но Еконт.
Входящ номер получавате автоматично, веднага щом някой служител приеме документите Ви. Идеята е да има проследимост, все пак това са документи, съдържащи лични данни. Моята пратка беше доставена в 13:00 часа, а в 14:00 вече имах имейл с входящ номер. Успех!

# 856
Благодаря Леда! А адресът този от сайта ли е: “акад. Иван Гешов” 15? Понеже ми казаха и друг адрес и явно единият е стар. Ако може да ми изпратите това листче, ако го пазите с координатите, ще съм ви благодарна!
Успех и на вас! 😊

# 857
Благодаря Леда! А адресът този от сайта ли е: “акад. Иван Гешов” 15? Понеже ми казаха и друг адрес и явно единият е стар. Ако може да ми изпратите това листче, ако го пазите с координатите, ще съм ви благодарна!
Успех и на вас! 😊

Извинявайте, снимах го, но забравих да го прикача:

# 858
Успех и на вас! 😊
Аз в сряда  пуснах чрез Еконт.Обясних на служителката,че нямам телефон и като им казах адреса на тях си им излиза автоматично.В четвъртък документите бяха пристигнали и веднага получих входящ номер по имейл.Дори се свързаха с мен по телефона да им изпратя още веднъж една от декларациите.Доста бързо се случват нещата.

# 859
Благодаря ви за помощта! Пуснах ги и аз за получаване в понеделник. Ако не ми се обадят или пратят имейл другата седмица, ще ги потърся аз за входящ номер
Успех на всички 🙂

# 860
Благодаря ви за помощта! Пуснах ги и аз за получаване в понеделник. Ако не ми се обадят или пратят имейл другата седмица, ще ги потърся аз за входящ номер
Успех на всички 🙂

Всичко ще е наред, не се притеснявайте Simple Smile
Би трябвало веднага да получите входящ номер, ако пък има някакъв проблем, ще Ви звъннат. Хубаво е, че пускате в края на месеца, имате голям шанс да разгледат документите Ви на октомврийското заседание. Пожелавам Ви успех на всяка крачка от процедурите Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

# 861
Здравейте момичета, нова съм по пътя към ин витрото и сме с МФ, имаме подадени документи входирани с 20.09, та въпроса ми е към по запознатите фонда повече одобряват или повече “режат” и като всички държавни институции тези с “връзките” ли са с приоритет и ние да оставаме назад или няма значение ? Извинявам се за може би “странния” въпрос според някой, но ми е интересно, ако някоя от вас има наблюдения. Благодаря за отговорите предварително !

# 862
Работят си спрямо наредбата. Ако отговаряте като показатели, няма от какво да се притеснявате. Не режат умишлено, одобряват си всички, които отговарят на критериите за финансиране. Но са стриктни в това отношение - тоест да отговаряте на критериите и да сте подали необходимите документи.

# 863
Ако отговаряте на критериите и всичко е изрядно с документите, ще бъдете одобрени на октомврийското заседание. Няма връзки, няма квота.

# 864
Момичета, на на естествен цикъл гледам, че покриват едно оплождане, но ние искаме след всяка пункция оплождане и тогава, ако имаме добри ембрита, замразяваме. После следващ месец, пак пункция, и така. Предполагам, че в такъв случай си покриваме останалите оплождания? Първото ли минава по Фонд или последното?

# 865
И аз съм на Ец. Минахме 4те пункции, нищо не съм плащане за опложданията.
Доколкото знам след пункциите се  покрива един трансфер само.

# 866
Здравейте! Доо сега попълвах с документите адрес за връчване, но понеже половинката ми има Ел. Подпис реших този път да поиска Ел. Връчване, че е по-бързо. Някой може ли да ми каже как става и може ли да е на него връчването? И да уточня подписа му е на фирмата му.

# 867
Лимонче, трябва да имаш регистрация в портала за сигурно електронно връчване: https://edelivery.egov.bg/. В документите попълваш имейла, с който си регистрирана там. Не съм сигурна дали ще стане, ако регистрацията е на ЮЛ, но може да им звъннеш да ги питаш. Имам усещането обаче, че ще трябва да е на ФЛ.
Регистрация в този портал може да се направи с ПИК на НАП, НОИ или Ел.подпис.

# 868
Момичета, като ви изпратиха входящият номер и се опитахте да влезете в системата, още същия ден ли ви изписа “прието заявление”? Защото на мен ми излиза, че няма намерена информация и не знам дали е ок това?

# 869
Нормално е, обновяват сайта веднъж-два пъти месечно. Пише това под полетата за въвеждане на данни:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт