Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 66 528
  • 976
  •   1
Отговори
# 870
И при мен е така, входящият ми номер е от днес и излиза "Няма намерени резултати!". Предполагам, че е заради това, че не са въвели данни. В сайта им сега видях, че последно са актуализирали на 11.09.2024 г.

# 871
Да, след като имате номерче, заявлението е прието, няма от какво да се притеснявате. На около 2 седмици обновяват.

# 872
Ясно, благодаря ви! Малко съм паника, понеже от клиниката ми объркаха няколко пъти документите и вече всяко нещо го мисля дали трябва да е така..

# 873
Здравейте, момичета,
Тази сутрин видях, че сайтът на ЦАР вече е с актуални данни към 30.09.2024 г. Така че тези от Вас, които са подали преди тази дата вече ще имат статус прието заявление. Blush

Последното заседание беше на 11.09., надявам се октомврийското да е скоро. Flowers Four Leaf Clover

# 874
Днес проверих сайта,обновили са го.На мен ми изписва "прието заявление"

# 875
А дали някой знае този месец кога ще се събира комисията? Simple Smile

# 876
Ето това е писано по-назад в темата. И аз очаквам с нетърпение, подадохме документи в началото на септември, но не минахме на септемврийското заседание. Дано е скоро Blush

Днес ги попитах дали има дата и само ми казаха Октомври.

Привет, знае ли се кога ще бъде октомврийското заседание?

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 19:56 от Leda*

# 877
Момичета, а някоя сменявала ли е клиника след издадена заповед? Вярно ли, че разглеждат тези молби с приоритет? Аз я подадох днес и си мисля, че ще е за следващото заседание м. ноември, но от клиниката ми казаха, че има шанс и този месец да получа отговор като съм само за смяна на клиника.

# 878
  • София
Ако днес е подадена в ЦАР, ще минете на това за октомври. То е след няколко дни. Не казаха точна дата, но казаха, че средата на месеца ще са готови за взимане.

# 879
Момичета, предстои ми и на мен да подам документи за фонда. Какво ще ме посъветвате да пиша като начин на получаване на заповедта? Куриер или мейл е по-бързия вариант и по мейл върши ли работа?

# 880
Ето това е писано по-назад в темата. И аз очаквам с нетърпение, подадохме документи в началото на септември, но не минахме на септемврийското заседание. Дано е скоро Blush

Днес ги попитах дали има дата и само ми казаха Октомври.

Привет, знае ли се кога ще бъде октомврийското заседание?

Нова съм във форума и още се ориентирам. Laughing И ние пуснахме на 11.09., та чакаме с нетърпение вече. Simple Smile

# 881
Момичета, предстои ми и на мен да подам документи за фонда. Какво ще ме посъветвате да пиша като начин на получаване на заповедта? Куриер или мейл е по-бързия вариант и по мейл върши ли работа?
Аз бих ви посъветвала, ако нямате електронен подпис и не можете да го получите електронно да идете лично да си го вземете, тъй като с куриер има вероятност да ви го забавят.

# 882
Някой знае ли кога ще е заседанието този месец?
Чудя се има ли смисъл да бързам да подавам или няма шанс да вляза в заседанието този месец.

# 883
Мисля, че ще включва заявленията подадени до 30ти септември, така пише на сайта. Освен ако няма 2 заседания в рамките на месец.

# 884
  • София
По едно заседание е на месец, ние подадохме на 1 октомври и ни казаха, че влизаме, нищо, че сайтът не е обновен. Би трябвало тези дни да е, защото казаха, че средата на месеца ще можем да си я вземем.

Общи условия

Активация на акаунт