Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 67 687
  • 976
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, дали някой е подавал документи след 17.07, тъй като немога да се свържа с фонда и нямам още входящ номер?

# 151
Ние подадохме на 18.07 и още нямаме входящ номер. Не се притеснявайте не се е случвало да пропуснат някой, а заседанията винаги са средата на месеца, в случая може би в периода 14-21 август, което означава, че след това ще имаме информация дали сме одобрени или не.

# 152
След като четох доста в темите, искам да попитам дамите,които са подавали документи с мъжки фактор и са им изисквали трета спермограма: какви бяха диагнозите/морфологията(ако имате спомен)?
Знам, че е относително за всеки човек, но събирам мнение докато чакам отговор от Фонда.

П.С.
Много мразя да чакам 🥲

# 153
Здравейте момичета! Добри новини!
 От днес има увеличение в парите отпуснати от фонда. Вече ще отпускат до 6000лв за опит.

# 154
Предполагам това ще важи за новите заповеди? Ние имаме издадена от юли, но все още не сме стартирали.

# 155
  • София
Предполагам това ще важи за новите заповеди? Ние имаме издадена от юли, но все още не сме стартирали.

Надявам се да ни хване и нас, нашата е от юни  но не сме я ползвали още.

# 156
Привет и от мен! Това е много хубава новина, но според мен няма как и ние да хванем новата сума, тъй като в заповедта от фонда шише съответната сума - макс. до 5000 лв.

# 157
Здравейте, дали някой е подавал документи след 17.07, тъй като немога да се свържа с фонда и нямам още входящ номер?

Пишете им на имейла с молба да Ви изпратят входящия номер.На мен ми отговориха в рамките на ден.

# 158
Здравейте, искам да попитам при кандидатстване с 4 инсеминации само това ли се изисква като документи?
В деня на прегледа при инсеминацията правим преглед, но нямам снимка от прегледа. От медицинския център, в който правя процедурите, ми казаха, че не са необходими за фонда. Исках все пак да попитам и вас за потвърждение. Те са подавали много пъти документи, но все пак искам да съм сигурна, а от Цар не си вдигат телефона...
Благодаря предварително и пожелавам успех на всички!

# 159
Не, не се иска снимки. Нужно е само епикриза за инсеминациите и серийните им номера. Ако всичките ти инсеминации са в клиниката, която ще ти подготвя документите тя ще ти изготви този документ. Ще ти дадат няколко листа, които да попълните и подпишете, както и копие от личните карти.

# 160
И изследване на AMX май искаха, но не съм сигурна

# 161
Извинявам се, забравих за АМХ и спермограма. Ние ползвахме спермограмата от последната инсеминация.

# 162
Важно е и поне две спермограми да са от различни одобрени лаборатории.
Рамус не ги признават.

# 163
Мисля, че за мъжки фактор се изискват 2 СГ. След 4 инсеминации се изисква само 1. Ние Юни месец подадохме документи след 4 неуспешни инсеминации  и не са ни искали от 2ра клиника.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 22:44 от Пълнолуние

# 164
Не, не се иска снимки. Нужно е само епикриза за инсеминациите и серийните им номера. Ако всичките ти инсеминации са в клиниката, която ще ти подготвя документите тя ще ти изготви този документ. Ще ти дадат няколко листа, които да попълните и подпишете, както и копие от личните карти.
Да, те ми казаха същото, просто се притеснявам да не пропуснем нещо и да не се забавим...
АМХ и спермограма от едно място нали? При кандидатстване за неизяснен стерилитет.
Благодаря ви момичета!

Общи условия

Активация на акаунт