Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 38

• 66 616
  • 976
  •   1
Отговори
# 780
Не, отнема няколко дни. Средно на месец има около 300 издадени заповеди. Може да видите отчета за мин. тримесечие. Най-рано някъде в петък според мен.

# 781
Здравейте,
три пъти сме кандидатствали по фонда, последният път ни искаха само 1 спермограма, мислим пак да кандидатстваме, някой знае ли как стои въпроса, една или две ще ни искат? От ЦАР не ми вдигат телефона.

# 782
Ако сте с МФ, само първия път са нужни 2. За всяко следващо кандидатстване е достатъчна една спермограма.

# 783
waterviolet, ако искате да се свържете по телефона, трябва да се обадите между 2 и 4 следобед - това са им часовете за информация по телефона. Не съм имала проблем да се свържа в този диапазон.

# 784
Здравейте, момичета! Искам да попитам за АМХ изследването, във всяка лаборатория ли може да бъде направено?
И също така за СГ на ММ, може да се направи във всяко едно лечебно заведение от изброените на сайта, за да бъде призната за фонда по МФ? И не трябва в СГ някъде да се упоменава, че точно аз съм партньорката (Понеже от Афродита пише, че съм аз, но утре ще ходи в МД само за СГ)?

# 785
Не е необходимо да се упоменава партньорката. Може да е във всяка една клиника от изброените на сайта на ЦАР.

# 786
Знае ли се дали е имало заседание вчера?

# 787
2402 Благодаря, и аз имам такъв спомен, че после искат само една, но не бях сигурна.

waterviolet, ако искате да се свържете по телефона, трябва да се обадите между 2 и 4 следобед - това са им часовете за информация по телефона. Не съм имала проблем да се свържа в този диапазон.

Да, знам в кой часови интервал да ги търся и много пъти ми се е случвало, както и сега, да ги търся с дни и никой да не вдига, друг път от раз се свързвам.

# 788
Благодаря!Значи да очаквам тези дни някакво развитие щом е минало заседанието?Просто ми е за първи път и не съм наясно

# 789
Момичета, имаме 1 детенце с финансиране от ЦАР през 2020 г.  с мъжки фактор.  Какви изследвания са необходими, за да кандидатстваме отново. Искам да набавим каквото може преди часа с доктора.

# 790
Момичета, имаме 1 детенце с финансиране от ЦАР през 2020 г.  с мъжки фактор.  Какви изследвания са необходими, за да кандидатстваме отново. Искам да набавим каквото може преди часа с доктора.
Здравей спермограма и хормонални изследвания за вас Амх и прогестерон. 🙂

# 791
А отново посещение при уролог необходимомли е за становище?

# 792
А отново посещение при уролог необходимомли е за становище?

Да, щом сте с мъжки фактор

# 793
Здравей те 🌷Някой разбрал ли е дали е минало заседанието или все още не е и ще е в средата на месеца 😏 проверявам всеки ден, но все ми излиза "Прието заявление"  😏🙂

# 794
И аз това се питам и дали скоро ще обновят сайта и ще имаме отговор !?Чакам месец и половина някакво забавяне ли има?

Здравей те 🌷Някой разбрал ли е дали е минало заседанието или все още не е и ще е в средата на месеца 😏 проверявам всеки ден, но все ми излиза "Прието заявление"  😏🙂
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт