Новите ви книги - 23

• 82 979
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  • Свети Влас
Малки тайни е много интересна книга !

# 617
Момичета, не мога да повярвам с какви невероятни хора ме среща форума...
floren сбъдна книжната ми мечта и нямам думи, с които да изразя благодарността си!
А самото колетче, опаковано с такова внимание... Просто... Щастие! ❤️

# 618
  • София
Ехааааа.....!!!! Heart Браво на floren!
Тя е много фина дама (отдавна съм го забелязала това Hug )
Ще чакам отзив за романа с нетърпение!

# 619
Абсолютно! Присъединявам се към фенклуба на floren

# 620
  • Пловдив
Аз през годините съм се убедила, че във форума има прекрасни, вълшебни създания ❤️

# 621
  • Sofia
+1 за floren! Изключително коректна, получих от нея книга от размяна.

# 622
  • Варна
Чудя се защо цял ден ушите ми червенеят като градински домати пък то...😀
Сега сериозно. Сърдечни благодарности за милите,топли думи. Симпатията е взаимна, споделена. Здраве и до нови книжни срещи, размени, подаръци.🙂❤️

# 623
И аз съм получавала мили подаръци от друга съфорумка и вече дружка-Аня,много приятни хора са се събрали тук във форума🌷🌷🌷!

# 624
+1 за Аня, много прекрасна и мила дама със страхотен литературен вкус, открих няколко нови автори- любимци, благодарение на нея!🌺

# 625
  • Свети Влас
И моите нови книги:

в Хеликон беше намалена на 12 лв.

# 626
Здравейте. В момента чета “Това което никога не приехме”. Имам я още от Коледа, заедно с още 15 книги и най-накрая дойде и нейния ред.. Почти до края съм и ми харесва. Предния нея четох “ Прислужницата” и “Никога не ме лъжи” на Фрида Макфаден. По принцип винаги съм казвала, че такъв жанр няма да чета, но му дадох и шанс и мнооого ми харесаха. Четат се супер бързо и са много интересни. Чакам да излезнат и другите и книги и смятат да прочета всички.

# 627
  • София
След две силни книги - "Богатство" и "Олив Китридж отново" имах нужда от "продухване" на мозъка от моите "guilty pleasures" и тамън на място ми дойде "Буркан със сърца". Доста приятен трилър. Няма прекалени гадости, заплетен, дуржи в напрежение. За два дни го глътнах.

# 628
Въздържам се от нови покупки като цяло, но тази книга нямам, а е книга, която смятам, че трябва да имам в библиотеката си, скоро ще я взема

# 629
  • София
И аз се въздържам (засега). Но пък имам новички от размяна и пътуващи книги:

Общи условия

Активация на акаунт