Виена тема 14

• 46 295
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
  • столицата
K_Savova, студентът може да обядва в Мензата  на WU, където всяка сряда едно от менютата е шницел с гарнитура и сладко от боровинки. Дъщеря ми казва, че в срsod имало винаги най-дълги опашки. За съжаление и там отново са вдигнали цените, та шницелът със супичка и салатка е 7.20 евро вече Simple Smile

# 286
Благодарение на темата, вчера хапнахме в Schnitzel Wirt. Успяхме с две места отвън, където са 4-5 реда с по 2 масички за 2 човека, но вътре има също доста места. Виенския шницел ми хареса, беше голям, но е без гарнитура. Сина ми си поръча някакви вурстчета с пържени картофи, имаха си гарнитура зеле - харесаха му.

А като цени би ли казала ?

# 287
  • Варна
Благодарение на темата, вчера хапнахме в Schnitzel Wirt. Успяхме с две места отвън, където са 4-5 реда с по 2 масички за 2 човека, но вътре има също доста места. Виенския шницел ми хареса, беше голям, но е без гарнитура. Сина ми си поръча някакви вурстчета с пържени картофи, имаха си гарнитура зеле - харесаха му.

А като цени би ли казала ?
Горното + две бири = 32€, плаща се само в брой!

# 288
При последното ходене успяхме да седнем и в ресторанти, които не са точно в центъра. Но Der Bettelstudent  ни остана най-любимо и повтаряхме там.

# 289
  • столицата
Това за плащането в брой много ме изненада. Дъщеря ми за почти 5 месеца не беше плащала нищо в брой. Само с Революта, а в портфейла стоеше недокосната една банкнота от 50 евро за всеки случай.

# 290
  • Варна
Това за плащането в брой много ме изненада. Дъщеря ми за почти 5 месеца не беше плащала нищо в брой. Само с Революта, а в портфейла стоеше недокосната една банкнота от 50 евро за всеки случай.
Може да е било нещо временно. Беше сложен лист на вратата, написан на ръка. След една седмица ще проверя отново Wink

# 291
  • в града на атомното слънце :)
Ние пристигнахме днес благополучно,  с малко закъснение от натоварените магистрали, но понеже се очаква влошаване на времето,все още не съм решила на къде да потеглим утре. Та, въпросът ми е, ако взема Виена сити кард за мен и половинката ми, детето пътува безплатно , но няма отстъпка за  входовете? Съответно, гледам комбинирания билет за зоото,  детския Шонбрун и лабиринта, за който предполагам отстъпка няма да ползван, защото не виждам такава опция в приложението за предплатената карта?

# 292
Здравейте! Нашият семеен уикенд във Виена приключи, но всичко беше чудесно! Силно препоръчвам хотела - Austria Trend Vienna, Schönbrunn.  Намира се точно срещу един от входовете за зоопарка,  а в непосредствена близост има метростанция на U4, с която много лесно за минути се стига до Haus der Meers и до едно от местата за разходка с корабче по Дунав. До Пратера също е доста удобно.  Сградата на хотела е разкошна!

# 293
  • столицата
Някой ходил ли е да гледа конете и утренната им ггимнастика?

# 294
  • СОФИЯ
Някой ходил ли е да гледа конете и утренната им ггимнастика?
Аз, с дъщеря ми на 15 г. Не си струва, не бих повторила. Сутрешни тренировки, крайно досадни. Няма репетиция, която очакваш, с типично конете настрани. Изключително НЕ препоръчвам.

# 295
  • София
Аз съм си запазила билети за представление на конното училище, защото четох мнения из нета, че за тренировките не си заслужава.

# 296
Скъпите райънци ни канцелират коледно-новогодишна виена. А щяхме да летим от Вн по пантофи.  Един път смениха датите и на отиване и на връщане, сега махат въобще полетите . Махат всички полети от Вн до Виена до месец март.

# 297
Скъпите райънци ни канцелират коледно-новогодишна виена. А щяхме да летим от Вн по пантофи.  Един път смениха датите и на отиване и на връщане, сега махат въобще полетите . Махат всички полети от Вн до Виена до месец март.
Евтиното винаги излиза скъпо

# 298
Скъпите райънци ни канцелират коледно-новогодишна виена. А щяхме да летим от Вн по пантофи.  Един път смениха датите и на отиване и на връщане, сега махат въобще полетите . Махат всички полети от Вн до Виена до месец март.
Евтиното винаги излиза скъпо

така е, но и машината за печатане на пари нещо се повредила за да удържам темпа на виенските авиолинии по няколко пъти годишно Simple Smile. Ако бяхме в СФ варианти бол, но ние сме доста встрани. За нас опция е през отопени-  да живеят румънците.

# 299
Уиз същото имат полети от Варна.

Общи условия

Активация на акаунт