Плюсове и минуси на кварталите в София - тема 15

• 47 197
  • 764
  •   1
Отговори
# 450
...

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 10:18 от Harmony07

# 451
Някой има ли предположение за геометрията на помещението и стереометрията на ... гардероба?

На мен ми изглежда като да е входното антре това, но може и да бъркам.  Вляво е входната врата. Гардероб със сгъващи се врати, който явно е леко отворен, вдясно охледало и по стъпалото се влиза към хола предполагам или друго малко коридорче.

# 452
Стъпалото най вероятно е началото на стълбището към спалните, поне аз така го тълкувам. Иначе определено снимката е изкривена.
Има добри решения в този апартамент за някои неща, други ( като кухнето, не мога да го нарека кухня) са откровено прецаквация..

# 453
  • София
Къде съм казала, че няма някой да хго хареса, мандаринке? Казах, че все някой ще го хареса и ще го купи, а че аз не бих, а ако имах парите и исках да живея там щях да си купя някой нов и празен или за тотален ремонт стар, на непоследен етаж, и за тези пари да си го направя от-до по вкуса си, този не е такъв и нито сградата така показана, нито мястото, нито "луксозния" ремонт(съвременен да, луксозен - 😂 😂 😂 ) струват 800хил евро. И понеже е моето мнение, трябва да разбираш, че това е за мен, за теб явно струва вс стотинка, аз съм ок с това, ти защо не си нямам идея.

# 454
  • София
И аз нещо не разбирам от къде започна спора. Всеки изкава мнение и не е нужно всички да са на едно такова. Даже е желателно да не са.
Със сигурност на някой ще му хареса, друг е въпроса ще го купи ли за тези пари, предвид, че явно дори не е в Докторката. Ремонтирано е, с новички неща, но луксозно или дизайнерско със сигурност не.

Къде съм казала, че няма някой да хго хареса, мандаринке? Казах, че все някой ще го хареса и ще го купи, а че аз не бих, а ако имах парите и исках да живея там щях да си купя някой нов и празен или за тотален ремонт стар, на непоследен етаж, и за тези пари да си го направя от-до по вкуса си, този не е такъв и нито сградата така показана, нито мястото, нито "луксозния" ремонт(съвременен да, луксозен - 😂 😂 😂 ) струват 800хил евро. И понеже е моето мнение, трябва да разбираш, че това е за мен, за теб явно струва вс стотинка, аз съм ок с това, ти защо не си нямам идея.

# 455
Абе този апартамент, в сравнение с други, на които им викат "луксозни" и "дизайнерски", направо си е.

# 456
Ремонтирано е, с новички неща, но луксозно или дизайнерско със сигурност не.

То тук дизайнерско най-често се нарича нещо което е съчетал някой инт.дизайнер от Лесо-то, дори да е от Икеа/юск/айко.

# 457
  • София
Брокерите на всичко ново викат дизайнерско. А разликата се вижда с просто око. И не разбирам каква е идеята да представят апартаментите в други по-хубави квартали в близост, все едно ще купи някой апартамент без да отиде на оглед и без да разбере, че квартала е друг.

Ремонтирано е, с новички неща, но луксозно или дизайнерско със сигурност не.

То тук дизайнерско най-често се нарича нещо което е съчетал някой инт.дизайнер от Лесо-то, дори да е от Икеа/юск/айко.

# 458
Редовно се случва човек да огледа нещо, което въобще не е търсел, но в последствие да го хареса и после да си вика "добре, че го намерих" Grinning
Брокерите, и те на това разчитат, и затова понякога пишат примамливи неща, за да успеят да привлекат някого.
Както се казва, човек не знае откъде ще изскочи заекът и е добре да е отворен за предложения Simple Smile

# 459
И не разбирам каква е идеята да представят апартаментите в други по-хубави квартали в близост, все едно ще купи някой апартамент без да отиде на оглед и без да разбере, че квартала е друг.
Е то като успееш да доведеш клиента на оглед той имота почти продаден, шансовете за сделка стават много по-високи, има си смисъл това Smiley

# 460
  • София
Тези кукички издържат, но до някъде - има равен шанс да ядосаш клиента и от такъв вече да не е изобщо никакъв...

# 461
Тези кукички издържат, но до някъде - има равен шанс да ядосаш клиента и от такъв вече да не е изобщо никакъв...
Е, чакай сега, кукички да, не големи лъжи. И аз съм попадала на гранични имоти, които ги пишат в по-хубавия квартал, но това не мисля, че е голям проблем. Даже бих се навила на такъв, ако цената му е леко надолу, ако е със същите параметри, отколкото от другата страна на границата, но по-скъп. Simple Smile
Говорим все пак за някакви си метри, не км, разбира се...

# 462
  • София
Говорим за различни квартали. Не мисля, че Докторската и Подуене ги делят метри. И лично за мен ако търся в този квартал, значи не търся в съседния. А относно това, че щом са те накарали да отидеш на оглед, апартамента е плоупродаден изобщо не съм съгласна. Все пак купуваш апартамент, не блуза.

# 463
  • София
😂 😂 😂 А и цената не е по-изгодна, че да преглътнеш разликата, аз лично с оглед изобщо не съм по-близо до сделка, напротив, почти всичко видяно на снимки, силно ме разочарова и отказва на живо. Ако съм човек, готов да даде определена доста голяма сума, защо търси имот в това определено мини парченце в София, то нещо в близост... Ми изобщо няма и да се разходя, като му видя адреса. А цените на Подуяне май са доста по-различни.

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 13:39 от Angel_Dust

# 464
Ами не е и така. Аз говоря в случаите за наистина гранични имоти. И за мен е важно не толкова името на квартала, колкото микролокацията му. И в най-хубавия квартал има не толкова привлекателни местенца, за които не бих дала голяма сума, само защото се водят в скъпарски такъв. Примери за това много.

Последна редакция: чт, 20 юли 2023, 13:46 от aDream

Общи условия

Активация на акаунт