ЯНУАРСКАТА дружинка, вече става на ГОДИНКА!!!

• 11 298
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСА СТАСИ МАТЮ И КРИСЧО !!!

МНОГО ЗДРАВЕ РАДОСТИ И УСМИВКИ !!!

newsm59  cook newsm18  ura Tada  Gift bdbaloni hbday

# 241
Честит Рожден Ден на Стаси, Кристиян и Матю!!! Пожелавам им да са здрави, весели и палавки и много много усмихнати!   bouquet

pepi, честит рожден ден на татко ти! Да е много здрав и щастлив!

Момичета, за партито - ще поръчваме ли от кетъринга някакви плата с хапки и някакви други неща, да препиша менюто ако трябва? За да го погледнете ...  newsm78

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 10:47 от Vili4ka

# 242
ЧЕСТИТА  1-ВА ГОДИНКА НА МАТЮ,КРИСТИЯНИ СТАТСИ

ПЕПИ newsm59НА ТВОЯ БАЩА .ДА СЕ РАДВА ДЪЪЪЛГИ ГОДИНИ, НА ВНУЧКАТА СИ!

# 243
  • там където ме зове сърцето!!!
Честит рожден ден
С т а с и,   М а т ю   и   К р и с т и а н !
Здравето да е ваша сянка, щастието да ви следва по петите, а късмета да не може без вас!
Весел празник на  всички , които ви обичат!

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 11:22 от VIVKA

# 244
  • София

Момичета, за партито - ще поръчваме ли от кетъринга някакви плата с хапки и някакви други неща, да препиша менюто ако трябва? За да го погледнете ...  newsm78

Виличка, ако не е много дълго го напиши, че да имаме някаква нагласа с какво разполагат. Макар, че аз предпочитам на място да си поръчвам. Но ако всички са за плато ще се включа, разбира се Peace

Иииии, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Стасито, Матю и Крисито! Здрави и щастливи да растат!

newsm59 dazzler1  ura  bigdance2 nbirthday  party023  Party Time newsm38 Tada  Gift  costumed034  party002 Tada  bigdance2 Gift  party041  cook Tada newsm24 smile3510 Tada hbday bdbaloni baloni happy bd baloni

# 245

Цитат
имаме някаква нагласа с какво разполагат. Макар, че аз предпочитам на място да си поръчвам. Но ако всички са за плато ще се включа, разбира се :peace

и аз мисля че е наи разумно на място

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 12:22 от DIVA_ORHIDEQ

# 246
Честити Рожден Ден на вчерашните рожденници Алекс, Кристиян, Дейвид и Стефания и на бъдещото гадже Мъри! Честит рожден ден  и на Матю, Станислава и Кристиан!
Бъдете много здрави, усмихнати и късметът да е винаги с вас!

newsm59 newsm67 nbirthday  bigdance2
Честити ходещи крачета на Мъри!

Пепи – успех в новата работа! А то Март ли ще тръгва на ясла сладурката? И нас ни вземат от март, но аз още се чудя дали да задържа до Септември, че с тези болести... Rolling Eyes

Бягхем на консултация тези дни. Боянката е 9600г. 78см. Докторката каза, че е добре, макар че е наддала 200г. За 2 месеца.
А от вчера пак сме болни – температура хрема – пълна програма. Боянче е само в ръцете ми и само мрънка горката  cry

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 19:02 от Telma

# 247
Меню - кетъринг (дадоха ни го като платихме капарото) :

Панирани хапки сирене - 15.80лв.
Панирани хапки кашкавал - 16.80лв.
Панирани рибни хапки - 17.80лв.
Панирани пилешки хапки - 18.80лв.
Панирани калмари - 19.80лв.
Мини кюфтенца с кашкавал и подправки - 20.80лв.
Картофени крокети със сирене и подправки - 16.80лв.
Сармички с лозов лист и зеленчуци - 16.60лв.
Мини палачинки с пиле,бекон и сирене - 19.40лв.
Рулца по чешки на хапки - 18.80лв.
Сандвич-хапки асорти луканка,филе,кашкавал,сирене - 15.00лв.
Бутер баница със сирене - 13.00лв.
Бутер банички със сирене и спанак - 13.00лв.
Бутер панделки с кашкавал и ким - 10.00 лв.
Соленки със сирене - 11.00лв.
Баница със сирене на хапки - 12.00лв.
Баница със спанак на хапки - 12.00лв.
Сладки асорти - 10.60лв.
Дребни соленки асорти - 9.60лв.
Кракер пръчки - 6.50лв.

Голяма пица ( 4 вида - шунка+кашкавал;пил. филе+кашкавал; бекон+кашкавал; 4 вида сирена) - 18.00лв.

Това е!  bowuu

# 248
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАСИ, МАТЮ И КРИСТИАН ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И ЧУДЕСНИ ПОДАРЪЦИ! ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

PEPI, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЯ БАЩА! Нека се чувства щастлив с толкова обичаща го дъщеря и близки! Здраве и щастие!  newsm59

А за работата всичко ще се нареди. Светлин беше на 9 месеца като започнах такава. Вярно, не е никак приятно, постоянно си мислиш за детето, но и този период ще отмине, т.е. ако е обгрижена и се чувства добре-всичко е ок.

# 249
Честит Първи Рожден Ден на Стаси, Кристиян и Матю! Да са живи и здрави, много усмихнати и щастливи слънчица Hug

Пепи, ЧРД и на баща ти, да е жив и здрав и на още много внуци да се радва  bouquet

За партито - каквото решите Peace И без това с двете мишки трудно ще хапна нещо Laughing Аз пак пропуснах датата и часа ooooh! Може ли някой да ме осветли, че съм назад с инфото Praynig

# 250
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте , момичета!
Аз тези дни освен честитки , не ми остава време за писане!
Gushanka, и аз искам да ти кажа, че тортата , която си направила е страхотна(сигурно и питата ти е произведение)!И Калоян преди повече от месец откри тази "играчка"-пишлето и щом е гол там са му ръчичките!

mishlentze, спортни , всестранно развити личности  си отглеждаш в къщи-да са ти живи и здрави!С голямо закъснение ти пожелевам -Жив и здрав да е баща ти и дълги години да се радва на деца, внуци правнуци!

ilindi4ka, за това , че не е наддал и грам мисля , че не трябва да се притесняваш и Калоян предния месец само беше пораснал с 2 см.-ама той на едно място по вече от 2-3 мин не стои!А за  цвета на кожата ако не е генетично , мисля , че са ти нужни изследвания на кръв , за да си спокойна , че е добре малкия ,сладък мъж!

ludmilana, честито, ходещи крачета !Да  крачи смело в живота твоето момченце!

pepi, честита ти нова работа!Не се притеснявай за Стаси тя ще свикне по -лесно от теб, но щом се налага и е за тяхно добро, нямаме друг начин освен да се примирим!
Да ти е жив и здрав таткото и много радост да му носите всички , които го обичате!

бръмбарче, да вземем да съберем твоята кротка и спокойна  Емма, с моя палав , беун Калоян и нещата ще се уравновесят! Joy

Весел ден ви желая!

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 16:42 от VIVKA

# 251
Честит първи рожден ден на Стаси,Матю и Кристиян!

Щастливо детство,изпълнено с игри и много усмивки!

pepi честита ти нова работа!Всички знаем че се справяш чудесно с няколко задачи наведнъж,тъй че според мен тази работа ще ти се види като почивка. Laughing Лисвам ти една вода виртуално. Wink
Vili4ka благодаря че си направи труда да напишеш менюто!
Може и да поръчаме,може и на място..само не пускайте анкета.  Simple Smile
Дари ако не съм и в полезрението няма да ме потърси. Whistling Заиграва се доста а и нали там ще я занимават..Тъй че се надявам да си хапна туй-онуй необезпокоявана,че иначе все набързо.. Mr. Green

# 252
Според мен (имайки предвид възрастта и буйния нрав на дечицата ни) е абсолютно безмислено да поръчваме някакви мезета  Mr. Green Но както кажете  Whistling

# 253
За кетъринга на партито - по-добре всеки да си поръчва на място - да не ангажираме пак някой да си губи времето...
А без анкета всъщност как ли щяхме да уточниме датата при тези буйни страсти ...

Датата mishlentze е 28.01 от 16.00ч в Мики Маус 1

# 254
Здравейте момичета!

Нямам време да ви изчета но видях най-важното - за купона  Joy Там сме и ние

Иначе сме ОК

Поздрави и целувки на майките и бебоците

Hug

Общи условия

Активация на акаунт