ЯНУАРСКАТА дружинка, вече става на ГОДИНКА!!!

• 11 298
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ВИКТОР,НИКОЛА,НИКИ ,ГЕОРГИ И МАТЕЯ!ПОЖЕЛАВАМ И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО ИГРИ И ПРИЯТЕЛЧЕТА.

# 286
 bdbaloni hbday baloni baloni
Честит Рожден Ден на Матея,Никола, Виктор, Георги и Ники! Бъдете здрави,весели и обичани сладки дечица!
  bigdance2 Tada  ura  Gift

Зрънчо Вяра хапва отдавна и много и харесва Mr. Green.А за забранените храни винаги е първа пушка да си хапне Joy

# 287
ДЕС И НИЕ ТАКА НИЩО НЕ И ЗАБРАНЯВАМ Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

# 288
  • там където ме зове сърцето!!!
Честита първа годинка на
Матея,Ники,Никола, Георги и Виктор!
Пожелавам ви мили сладури много
здраве,щастие, късмет и безгрижно детство!

# 289
  • България Пловдив
Здравейте на всички мамчета и техните бебоци!Аз и моата дъщеря Габриела(родена на 24.01.06 2940кг и 47см)много бихме искали да се присъединим към вас  newsm03
Честита първа годинка на всички навършили я   bigdance2 да са живи и здави да радват мама и тати и всички около тях newsm51

# 290
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА НА КАЛОЯН, здрав, прав  и корав!
честит рожден ден и на днешните едногодишковци - Матея, Никола, Виктор, Георги и Ники, най-големите усмивки в днескашния ден, здраве и веселие през целия живот!

ludmilana - честити ходещи крачета! А, по какъв повод сте били във вестника?

Благодаря, Лика! Статията не е за нас, а нещо за майчинските. Просто са използвали нашата снимка от Похода в подкрепа на кърменето, който беше през август.

Ауууу, Илиндичка, толкова ли беше наложително с катетър да му вземат урина. Миличкото, аз не бих дала на Мър да му правят така. Но вече е минало, дано бързо да забрави.

За зрънчото - давала съм на Мъри няколко пъти по 4-5 зрънчета, но избягвам да му давам много!
За менюто - много съм доволна от детската кухня, Мъри си омита всичко и е разнообразна. Всеки ден има супичка - пилешка, зеленчукова. Второто - леща, боб, кюфте със сос, пил. месце със зеле и ориз и др.Облекчава ме, щото например събота и неделя готвя една супа и Мъри я яде два дена. Все едно му омръзва. Вече не иска да вкуси от зеленчуците дето му ги забърквам (имам сварени, пасирани и замразени кубчета с всевъзможни зеленчуци, месо, плодове).

На партито ще сме с градския транспорт, но може двема и количката, че Мъри понякога заспива към 5-6 часа(зависи кога е спал през деня)

Айде, муцки, че продължавам да уча! Утре ми стискайте палци - на поправка съм!

Охо, докато съм писала, кой дошъл? - Таня,привет! welcome welcome welcome

# 291
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
хайде в новата темичка!

Общи условия

Активация на акаунт