ЯНУАРСКАТА дружинка, вече става на ГОДИНКА!!!

• 11 298
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Честит Рожден Ден, Калоян! newsm67

Много здраве и радостни мигове!
nbirthday

Вивка,пожелавам ти да си много,много щастлива,покрай красивите ти слънчица   

# 271
Рожденния ден мина добре,Стаси се държа на ниво,като изключим, че имаше Т всичко е ОК.Явно някой зъб иска да се появи.Иначе е весела,яде, спи и аз незнам какво ще излезе.Утре ще ходя до ДГ да говоря с директорката,но е казала,че ще я вземат без проблем.

ilindi4ka , kukuruku1 ,Vili4ka , Laleva80 , VIVKA ,  ludmiliana , Telma , sea woman , mishlentze , БОДЛИВКА , Gushanka , niunia , brambar4e , daisy_st  , благодаря и на вас момичета за поздравите и пожеланията към Стаси и баща ми  Hug.А също така и за покрепата за новата ми работа

ВИВКА ,СТРАХОТНО СТИХОТВОРЕНИЕ  Peace

Telma може и по-рано да тръгне на ясла,тук до 1 месец,надявам се,но още не сме проходили,та ще видим.

mishlentze мерси за пожеланието към баща ми,но незнам дали ще има още внуци  Thinking, и от мен и от сестра  ми има по две   Mr. Green

БОДЛИВКА    мерси много,мила за доверието ,а и за лисването на водата  Hug  Mr. Green

Gushanka и аз да те похваля за тортата,страхотна е  Peace

niunia специални благодарности за темичката   bouquet

Това е за сега от мен,отивам да си доподредя къщата  Crazy

# 272
Рожденния ден мина добре,Стаси се държа на ниво,като изключим, че имаше Т всичко е ОК.Явно някой зъб иска да се появи.Иначе е весела,яде, спи и аз незнам какво ще излезе.Утре ще ходя до ДГ да говоря с директорката,но е казала,че ще я вземат без проблем.

ilindi4ka , kukuruku1 ,Vili4ka , Laleva80 , VIVKA ,  ludmiliana , Telma , sea woman , mishlentze , БОДЛИВКА , Gushanka , niunia , brambar4e , daisy_st  , благодаря и на вас момичета за поздравите и пожеланията към Стаси и баща ми  Hug.А също така и за покрепата за новата ми работа

ВИВКА ,СТРАХОТНО СТИХОТВОРЕНИЕ  Peace

Telma може и по-рано да тръгне на ясла,тук до 1 месец,надявам се,но още не сме проходили,та ще видим.

mishlentze мерси за пожеланието към баща ми,но незнам дали ще има още внуци  Thinking, и от мен и от сестра  ми има по две   Mr. Green

БОДЛИВКА    мерси много,мила за доверието ,а и за лисването на водата  Hug  Mr. Green

Gushanka и аз да те похваля за тортата,страхотна е  Peace

niunia специални благодарности за темичката   bouquet

Това е за сега от мен,отивам да си доподредя къщата  Crazy

# 273
Честит рожден ден, Калоян!
Бъди здрав, весел и безгрижен!

Честит рожден ден със закъснение и на Стаси!
pepi радвам се, че сте си изкарали добре. И ние бяхме с температура на РД, ама всички се забавляваха. Wink
Водихме я Симона на друг лекар и каза, че зъбите са я налегнали наистина. Никаква причина не намерихме за температурата , кръв, урина, гърлен секрет всичко ОК. Сега е добре да чукна на дърво!
Много болни дечица има, че и възрастни! Това топло време ни изигра лоша шега!
Аз нещо хич не се включвам напоследък покрай моите притеснения тука, но ви чета!

# 274
  • Варна
Ч Е С Т И Т  П Р А З Н И К, КИКО !

Ти здрав да си, щастлив и неуморен!
Че лидер ще си-факта е безспорен!
В очите светят чудни две звездички,
със обич вкъщи те даряват всички!

Бъди усмихнато дете, палувай!
На кака, моля те, главата не надувай!
Ти слънце златно си на мама, запомни,
денят ти пълен да е с весели игри!

VIVKA, бъди щастлива, приятелко!

# 275
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на Калоян!

Да расте здрав, весел, умен и добър!

А това е за неговата добра и любвеобилна мама!

# 276
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Макар и последна, не мога да пропусна да поздравя Калоян!
Честит Рожден Ден, Калоян!
VIVKA - миличка от сърце желая на синчето ти да бъде здраво, щастливо, умно и будно! Да постига всичко към което се е устремил, и живота му да бъде изпълнен с любов, топлота и безкрайно щастие!!!

Това е специално за теб - една страхотна майка

а, това за малкото ти синче

# 277
илиндичка - стискам палци всичко да е наред! и аз, като гледам какво ти е усмихнато детето, се съмнявам да има нещо, но едни контролни изследвания никога не са излишни! И стига с неприятностите - от тук нататък само да се хвалиш!!! А, ако ти се говори, нали знаеш че сме насреща и можем да изслушваме!

ludmilana - честити ходещи крачета! А, по какъв повод сте били във вестника?

pepi - успех с новата работа! Бързо да се докажеш и да се чувстваш удовлетворена от свършеното и от възнаграждението! За Стаси не се притеснявай, всичко ще е наред! Е, в началото ще е малко трудно, но нали знаеш, че с всяко начало е трудно! Айде, да ти върви по вода и да не ни забравиш съвсем! А, щях да забравя - бързо да се оправят и здравословните проблеми! Целувки на Стасито!

Бодливка - много е сладка Дари на снимката в подписа!

VIVKA - толкова много ми хареса стихотворението и така ме разчуства, че не можах нищо да напиша и цял ден ми е в главата! С твое позволение, ще си го копна!!!

mishlenste - а, тия да ги нямаме! Бързо да се оправяш и на РД да сте пълен комплект! Не може точно твоите мишки и ти - гордостта близнашка на януарския отбор, да липства!

galita - как е времето във Велинград?

Лисана - къде се изгубихте с Дарис? Как сте?

При нас нищо ново!
Алекс по цял ден крачи на ляво -надясно и е супер горд от походката си и самостоятелността.
Лошото е че нещо отказва да яде - ако може само от мама млекце да пие, ще е най-добре, ама пусто мляко не е нескончаемо. Отказва ми и каши и пюрета и все налита на забранените неща. Знам че ще мине и този момент, но ми е доста изнервящо.
Сега му правя супа и ще видим утре резултата - дали ще я одобри или пак ще стиска уста и ще дига ръце към бисквитите и сухарите!

По този повод - ще съм ви благодарна, ако споделите, менюто на малчуганите, че аз каквато съм скарана с кухнята, нищо не ми идва на ум за разнообразие!
Сетих се още нещо - давате ли Зрънчо на децата?

Целувки на всички и спокойна нощ!

п.п. Вили - да предадеш на Али, че съм и поръчала да остави игрите и будуването за през деня, а ноща да ползва за сън!

# 278
Честит Рожден Ден на
Матея
Никола, Виктор, Георги и Ники!
Растете здрави, щастливи, обичани и закриляни от съдбата, мили малки януарчета!
Весел празник на всички ви!

А, това е за всеотдайните ви майки

# 279
  • Madrid
Чесит рожден ден на Матея,Никола на Тедо,Ники на Ira,Виктор и Георги!!!
          Да растат здрави,щастливи и заобиколени от много любов!

# 280
  • Madrid
Лика,миличка,благодаря ти,но то няма много за казване.Обичайните проблеми,които вълнуват повечето от нас,свързани с децата! Wink
Това,което ме разстрои беше,че взимането на урина от Самуил за изследване се осъществи с катетър и той го преживя тежко,без да преувеличавам.Беше стресиран,получаваше конвулсии,последвани от плач,много жален и като му сменях памперса,ме гледаше изплашено.Хубавото е,че днес е по-спокоен,надявам се до ден два всичко да си е на мястото и да си гледам усмихнатото и спокойно детенце! Wink

# 281
  • Madrid
За зрънчото да ти дажа,аз не бих дала-ми той е пържен,много солен и натъпкан с оцветители и консерванти,по-добре някакъв пълнозърнест сухар или бебешка бисквита!Той и за големи хора е вреден,няма нищо полезно в него.

# 282
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАТЕЯ,НИКОЛА,ВИКТОР,ГЕОРГИ И НИКИ

бъдете много щастливи мили деца и нека  детството ви бъде  изпълнено с любов

Последна редакция: вт, 16 яну 2007, 08:30 от DIVA_ORHIDEQ

# 283
Честит първи рожден ден на Калоян! с малко закъснение..

Расти здраво и весело, мило дете!

И на днешните рожденници Матея,Никола,Ники,Виктор и Георги пожелавам щастливо детство!

# 284
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН! (със закъснение  Embarassed)

Вивка, ти наистина си била талант!  Heart Eyes

Честит Първи Рожден Ден на Матея, Никола, Виктор, Георги и Ники!

По-късно ще пиша повече!

Общи условия

Активация на акаунт