ЯНУАРСКАТА дружинка, вече става на ГОДИНКА!!!

• 11 298
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
Честит Рожден Ден на Елена,Ники!Мишленце, нека малките мишки пълнят къщата ви с много смях и положителни емоции!

Честита първа годинка на Ерик и Мартин!

# 46
  • там където ме зове сърцето!!!
МОМИЧЕТА ДА ПОЧЕРПЯ И АЗ ! КАЛОЯН ДНЕС СЪЩО Е ИМЕННИК, ТА ДА СИ ХАПНЕТЕ И ПИЙНЕТЕ
ЗА НЕГОВО ЗДРАВЕ!

Честит имен ден на Ванюшката!Да е здрав и много да радва мама и тате!

liliq, да ти е жив и здрав мъжа -много да те обича и  слуша!
Много целувки и гушки на Бети от Калояноткога ми е поръчал , а аз забравих[/color] Embarassed

# 47
Честит рожден ден на мишките, Ерик и Мартин  bouquet
Желая им да са много здравички, умнички и послушнички Mr. Green

Честито и на именниците, да им е живо и здраво името  bouquet

Галита, много ти благодаря, че си си направила труда  bouquet
На мен ми похвалиха Мики Маус, а и щом няма проблем да сме в една зала определено гласувам за там Peace  Обаче за часа да ви кажа 18.30 ми се вижда късно, ако искате на 28-ми в 18.00

# 48
  ЗА ВСИЧКИ ДАМИ,ОТ СЪПРУГА МИ ,ДНЕС ИМА ИМЕН ДЕН.

# 49
Момичета, имам повод да ви почерпя - днес е мишкинден - миналата година на този ден станах мама и мишките днес стават на годинка Flutter

Заповядайте на почерпката:

Честито и на Ерик и Мартин  bouquet Както и на Ванюшката, Калоян и на всички именници Hug

Пу, мислех да ви изненадам с ранно включване преди да сте започнали с пожеланията, но види се не успях Laughing

Днес ни предстои яко парти - 120 човека поканени и още 35 деца  #Crazy Мъжа ми си пада по сватби Laughing

Поръчали сме театър, мим, фокусник и още един човек, който ще се занимава с групата около годинката Mr. Green  Надявам се да се забавляват хлапетата Laughing

# 50
    ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА  ЕЛЕНА ,НИКОЛАЙ,МАРТИН И ЕРИК.ДА БЪДАТ МНОГО ОБИЧАНИ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,ДНЕС .КАЛОЯН И ВАНЮШКАТА!

# 51
  • Варна
Ч Е С Т И Т  Р О Ж Д Е Н  Д Е Н, Е Л И  И  Н И К И ! Бъдете гордост на мама и тате! Здрави и много усмихнати!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАРТИН И ЕРИК!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА К А Л О Я Н !!!
 Расти здрав и с късмет в живота! Да те слушат всички у дома!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВАНЮШКАТА! Бъди щастлив!

За всички майки на рожденици и именици!

Честит имен ден на половинките на liliq и  Laleva80 ! Да се разбирате и обичате взаимно!

# 52
Честит мишкин ден Wink, милички Ели и Ники!Бъдете здрави усмихнати и много големи късметлии!
Мишленце,и на теб пожелавам да си жива и здрава да им се радваш от сърце и много да ги слушкаш!
Честита Първа Годинка на Ерик и Мартин!Растете здрави и щастливи!

Честит Имен Ден на Калоян на ВИВКА и Ваньо на БОН ТОНИ!Растете щастливи и много обичани и послушни!

Честит празник в семействата на Лилия и Лалева и честито на всички празнуващи днес Ивановден!  bouquet

# 53
Честит Имен Ден на Йоана на Нелина!Нека хиляди звездички греят в твоите очички! Hug  bouquet

# 54
Laleva,честит именник!Много любов да цари около вас!И при вас е веселба-вчера именник,днес именник,а след няколко дни  рожденник-хубави поводи.

Честит имен ден,Калоянчо!Весел праэник!

# 55
Ех че е весело в нашата темичкааа!!!  Laughing

Честит Рожден Ден на Ели, Ники, Ерик и Мартин!!! Пожелавам им да са весели и здрави и хубав празник!!!

Честит имен ден на Йоана, Калоян и Ванката!!! Много да слушкат и да се забавляват на този хубав празник!

Весел празник на всички и чакаме снимкиии!  Hug

# 56
Честит Рожден ден на всички пораснали бебета!
Ако може и ние да се присъединим към вашата групичка-януарчета сме
Нашата Анджела е родена на 30.01.2006г,3.700кг.
Весели Рожденни дни!

# 57
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН  НА  ЕЛЕНА ,НИКОЛАЙ,МАРТИН И ЕРИК. РАСТЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ЛЪЧЕЗАРНИ ДЕЧИЦА!

ЧЕСТИТО И НА МАЛКИТЕ ИМЕННИЦИ ДНЕС! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО ИМ!

Последна редакция: нд, 07 яну 2007, 14:37 от Stefania_

# 58
Честит първи рожден ден на Ели,Ники,Ерик и Марти!

Да растат здравички и весели малки палавници!

Честит имен ден и на всички малки и големи именници днес! Да ви е живо и здраво името,и с гордост да го носите!

Чакаме снимкиии...! photo

Мама Пепито-добре дошла в отбора! welcome

# 59
Пепито,добре дошли с Анджела при нас welcome wavey Включвай се по-честичко за да ни разкажеш за малката Peace

Общи условия

Активация на акаунт