Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 68 158
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 1 035
Момичета, в сряда бях при Калчев за изследване на ендометриален биом. По време на взимане на пробата нищо не усетих. После имах малко ярко червена кръв, която после премина в по-тъмно зацапване. Днес още го има.
При вас колко време продължи? Мислих, че до вчера ще е приключило. Взе ми само биопсия, не сме правили хистероскопия.

# 1 036
  • Be realistic - plan for a miracle.
Lubanik, ако става дума за кафеникаво зацапване е нормално все още да го има - на всеки капилярите и съдовете са с различна крехкост, при някои отшумява за ден, при други за три...
Важното е да не е ярка кръв.

Avi_, няма опция да се разменят часове между пациентите, т.е. от клиниката не го позволяват - ако се отмени час, те го назначават по списък на чакащи.

# 1 037
Така е, часовете не се разменят между пациенти. Ако има отменен час и доктора е много натоварен понякога му го оставят празен, за да почива или както прего каза , го дават на някой от списъка

# 1 038
Здравейте момичета !  Някой може ли да препоръча добър ендокринолог за бременни?

# 1 039
Здравейте момичета !  Някой може ли да препоръча добър ендокринолог за бременни?
В Калчев, доколкото знам, работят с д-р Даниела Красимирова Милетиева. Аз, лично, записах час при нея за декември. Нямам впечатления, но сондирах добри мнения.

Благодаря, момичета за отговора за часовете.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 20:49 от Avi_

# 1 040
Здравейте момичета !  Някой може ли да препоръча добър ендокринолог за бременни?

Лично аз по време на моята бременност използвах Мария Бояджиева и бях доволна.

# 1 041

Тя къде преглежда ?

# 1 042

Тя къде преглежда ?

Майчин дом

# 1 043
Аз съм доволна от доктор Анелия Нанкова.

# 1 044
Здравейте, има ли някой с проблеми при имплантация и ендометриоза? Какви терапии изписва др Калчев?

# 1 045
Здравейте, аз имах 2 неуспешни трансфера и след като посетих д-р. Калчев, въпреки 2 направени цветни снимки преди това, се оказа, че проблемът ми е в тръбите. Направих по негов съвет лапароскопия, при която се установи ендометриоза и възпаление на 2те тръби.
Причината при мен бяха тръбите. За терапия при ендометриоза, мисля, че трябва да е индивидуална, в зависимост от степента ѝ.
За да изключи други възможни причини, докторът ми направи и 2 биопсии (микробиологична и имунологична), резултатите от тях потвърдиха теорията му, че тръбите са проблемът.

Здравейте, има ли някой с проблеми при имплантация и ендометриоза? Какви терапии изписва др Калчев?

# 1 046
Тоест проблем с тръбите може да се окаже разковничето за неуспешни имплантации дори при инвитро?

# 1 047
Да, защото бъгва микробиома в матката.

# 1 048
Благодаря, аз имам доказана ендометриоза и правих лапаро в Щерев прези юни, тръбите са ми наред.  правих и ендо-потискаща терапия с резелиго, но отново беше неуспешно за жалост. Имам съмнения, че нк клетките са все още високи въпреки лапарото.. можеби още енда имумологична биопсия няма да е излишна…

Здравейте, аз имах 2 неуспешни трансфера и след като посетих д-р. Калчев, въпреки 2 направени цветни снимки преди това, се оказа, че проблемът ми е в тръбите. Направих по негов съвет лапароскопия, при която се установи ендометриоза и възпаление на 2те тръби.
Причината при мен бяха тръбите. За терапия при ендометриоза, мисля, че трябва да е индивидуална, в зависимост от степента ѝ.
За да изключи други възможни причини, докторът ми направи и 2 биопсии (микробиологична и имунологична), резултатите от тях потвърдиха теорията му, че тръбите са проблемът.

# 1 049
Тоест проблем с тръбите може да се окаже разковничето за неуспешни имплантации дори при инвитро?

О, да, аз самата бях изненадана, как може пропускащи тръби всъщност да са с хидросалпингс и 2ма лекари да не разчетат правилно цветната снимка 🤷🏻‍♀️ Но на лапароскопия всичко се вижда и доказва.

Общи условия

Активация на акаунт