Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 57 817
  • 949
  •   1
Отговори
# 120
Момичета от кога е отпуска доктора и само др Калчев ли?

# 121
Не знам дали има и разлика, че ще е хистеро с биопсия, има ли значение дебелината на лигавицата. Ще разбера другата седмица със сигурност.

# 122
Здравейте, хистероскопия с бипсия само стриктно преди овулация ли се прави? Силно се надявам да може да ме вмести и след овулация, за да не губя още един месец. От регистратура не могат да ми кажат, защото естествено докторът трябва да прецени.

На мен ми прави хистероскопия с имунологична биопсия и искаше да е след овулация, защото средата в матката се променяла след овулация, за да се получи имплантация и да не се отхвърли ембриона. Дори ми изписа лекарство, за да стимулираме овулацията, понеже съм с ПКЯ и не е сигурна..

# 123
Момичета, не знам кога е отпуск Калчев, но да знаете, че ще правят ремонти и казаха, че последната седмица на август и първата на септември поне няма да работят.

# 124
И аз с такова впечатление останах, че края на август и началото на септември докторът не е на линия.

# 125
Здравейте, момичета,

Излезе ми резултата от фертилити теста и херпес вируса вече го няма! BlushBlushBlush

Качвам как изглеждат резултатите от двете изследвания, ако някой се чуди кое да прави.

Микробиологична биопсия при д-р Калчев:

Фетилити тест с менструална кръв в Геника:

Това което виждам е, че при фертилити теста няма никаква информация за количеството бактерия. При мен излиза положителна уреаплазма паврум (и преди ми е излизала в ниски стойности във влагалището) и още една бактерия и ако бях правила само фертилити теста щях да съм притеснена. Но от биопсията знам, че лактобацилите ми са много преобладаващи и подтискат другите бактерии.

# 126
  • София
Супер са!Страхотно!
Аз моята така и не я взех,Калчев само каза,че всичко е наред и повече не ми трябваше да знам.Пазят ми я там в досието,живот и здраве да отида бременна надявам се,ще си я взема.

# 127
Може ли някой с високи NK да сподели колко са му били, как ги е свалил и някакви допълнителни изследвания правени ли са? Моите са 29% и доста се притесних като четох защо се покачват…:(

# 128
Здравейте! Предстои ми първичен преглед при д-р Калчев и искам да си пусна хормонални изследвания на 3ти ден. Знаете ли дали има предпочитания към конкретна лаборатория?

# 129
Той изпраща в Бодимед. Вероятно си има договор с тях и взима процент.

Здравейте! Предстои ми първичен преглед при д-р Калчев и искам да си пусна хормонални изследвания на 3ти ден. Знаете ли дали има предпочитания към конкретна лаборатория?

# 130
  • София

Няма предпочитания. Преди 2 седмици преди да пусна изследвания изрично попитах дали има значение в коя лаборатория да ги пусна и ми казаха, където ми е удобно.

# 131
Аз съм доволна от цибалаб и бодимед излизат бързо резултатите до края на деня.

# 132
Здравейте! Някоя от вас правила ли е PRP при д-р Калчев и имаше ли ефект?

# 133
Да, правихме. Не мога да кажа имаше ли успех, защото правя сто неща паралелно, но си мисля, че все някак е допринесло за сегашните резултати от достатъчно на брой ембриони и генетично здрави. Самата процедура не е много приятна, но в никакъв случай не е болезнена. Доктор Калчев винаги умее да подготви и да обясни точно какво ще се усети. На мен лично ми беше по-скоро некомфортно, усеща се като затопляне, не толкова болка.

Да споделя, че биопсия се прави след овулация. Хистероскопия ще правим по-нататък.

# 134
Здравейте! Някоя от вас правила ли е PRP при д-р Калчев и имаше ли ефект?
.   Извинявам се, но какво е PRP?

Общи условия

Активация на акаунт