Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 68 499
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 660
Може би има информация, но освен с турския доктор има ли с друг репродуктивен лекар, с който д-р Калчев работи?

# 661
На мен ми в препоръчвал Станулов, знам и Малинов че препоръчва, макар за него да няма много добри коментари.

# 662
Здравейте, предстои ми преглед в центъра на доктор Калчев.
Знаете ли кои автобуси минават от там?
Нямам възможност да ида с кола, ще ползвам градски транспорт.

Благодаря.

# 663
Откъде ще пътувате натам?

# 664
Всички автобуси са на около 10 мин пеша: 280/294, 94, 102, 288

Здравейте, предстои ми преглед в центъра на доктор Калчев.
Знаете ли кои автобуси минават от там?
Нямам възможност да ида с кола, ще ползвам градски транспорт.

Благодаря.

# 665
Има едно приложение Moovit.въвежда се първоначална точка и крайна точка и дава различни линии както и времето на пристигане. Simple Smile успех

# 666
В Google също има градски транспорт от доста време.

# 667
Момичета, изпитвали ли са Ви да слагате Зарзио, но по-малки количества от една инжекция (например 1/3, 2/3)? Ако да - всеки път ли изхвърляте остатъка? Или има начин да се запази стерилен и в хладилник, и да се използва за няколко инжектирания с нови спринцовки и игли?

# 668
Аз имах инвитро на др място. Една инжекция зарзио използвах в продължение на 2 седмици, през 2/3 дни по 1 деление. Съхранява се в хладилник.

# 669
Момичета, някоя от вас преминала ли е лапароскопия при д-р Калчев? Може ли да сподели опита си? Благодаря!

# 670
Здравейте, Фридрих,

Много благодаря за отговора!
Може ли по-детайлно да ми обясните, как точно го правихте? Така че да използвате лекарството от една спринцовка, но с нова игла всеки път.
Доктор ли ви посъветва така? В листивката е посочено да се използва веднъж и да се изхвърли остатъкът Sad

Аз имах инвитро на др място. Една инжекция зарзио използвах в продължение на 2 седмици, през 2/3 дни по 1 деление. Съхранява се в хладилник.

# 671
Ариа, правих инвитро в болница Надежда. Там изписват зарзио. Една и съща спринцовка и игла се ползва през цялото време. През 2/3 дена си инжектирах по едно деление от зарзиото. Спринцовката има 5 деления = 5 дози през 3 дена = 2 седмици някъде

И аз мислех дали лекарството може да се пресипе в др спринцовка. Май имаше идеи в ютюб как да се направи. Според мен е най-добре да се купи стъклено шишенце от аптеката  
https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-ga-rev1& … ii=lFJfarMWCMhx5M
И в него да се пресипят 4 деления или цялото лекарство. После всеки ден се изтегля съответната нужна доза с нова спринцовка и игла

# 672
Много благодаря, Фрида :*

# 673
Успяхте ли след ХС да забременеете? И също правихте ли тези обливки
Аз не направих обливките въпреки препорълата. Забременях с близнаци от инвитро. Родих вече. Преди това имам аборт.
Няма абсолютно никакви добри проучвания, че лактобацилите помагат за забременяване. Още по-малко лактобацилите от обливки.
Някои се кълнат в това, че са им помогнали. Аз съм резервирана към резултатите.
Попитайте доктора какво показв практиката му. Той 100% си води статистика.
Каквото и да направите, успех.

# 674
Момичета, някоя от вас преминала ли е лапароскопия при д-р Калчев? Може ли да сподели опита си? Благодаря!
И аз се интересувам, ако някой има пресен опит, който може да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт