Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 68 507
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 645
Да, знам, правили сме такава, даже.
Но отново трябва да намеря някой да гледа малкия, защото той няма да ме остави да говоря спокойно.

# 646
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ясно, заблуди ме това, че посочихте като трудност пътуване до София при наличие на малко дете и работа и помислих, че това е основният проблем.
Надявам се да намерите разрешение на нещата, успех!

# 647
Направи я докато спи или го гледа баща му. Или се свържи с лекарката по имейл. Нейни пациентки май имат и личния й номер, така съм чела в групата на радост тодорова, питай там ако искаш

# 648
Здравейте, искам да попитам минах хистероскопия и се откри strawberry sign
Можете ли да кажете, ако някой е имал на какво се дължи, защото чакаме сега резултатите и малко се притеснява. Нищо конкретно не казаха преди резултатите

# 649
Можете ли да кажете, ако някой е имал на какво се дължи, защото чакаме сега резултатите и малко се притеснява. Нищо конкретно не казаха преди резултатите
Уж се дължи на намалени лакто бацили. И аз го имах, но не бяха чак толкова зле лакто бацилите.
Според репродуктивния ми лекар зависи и кога се прави хистерото.
Малко ми е хлабава теорията за връзката м/у лакто бацилите и проблемите със забременяването. Има проучвания, но нищо не е доказано…
Най-много да ти излязат ниски и да ти кажат да правиш обливки.

# 650
Аз четох, че може да е някакво възпалание и така малко се притесних. Защото лятото правих разширен профил с различни заболявания по полов път и нищо не излезе. Всичко беше топ. А сега това. Ще видим какво ще излезе

Уж се дължи на намалени лакто бацили. И аз го имах, но не бяха чак толкова зле лакто бацилите.
Според репродуктивния ми лекар зависи и кога се прави хистерото.
Малко ми е хлабава теорията за връзката м/у лакто бацилите и проблемите със забременяването. Има проучвания, но нищо не е доказано…
Най-много да ти излязат ниски и да ти кажат да правиш обливки.

# 651
Доколкото помня твърдението беше, че е от ниски лакто бацили.
Не се притеснявай много…и аз имах и нищо не излезе.

# 652
Успяхте ли след ХС да забременеете? И също правихте ли тези обливки

# 653
И аз имах strawberry sign, а лактобацилите ми бяха в норма. Калчев повече нищо не каза, но така и нямам забременяване от тогава. Май спомена, че можело да е от обезболяващия гел.

# 654
Успяхте ли след ХС да забременеете? И също правихте ли тези обливки

Здравейте,аз октомври месец правих хистероскопия.В началото на ноември направих обливките с лактобацили .В края на ноември ми бе трансфера .Бременна съм в 10 седмица-със собствена яйцеклетка.На 45 год.съм.Преди това имам два неуспешни инвитро опита ,които дори не стигнаха до имплантация.
Изключително съм благодарна на индивидуалния подход към моя случай на д-р Калчев,за мен той е един истински лекар ,а не бизнесмен.

# 655
NEASTILL, честито и лека бременност!

Понеже и мен ме чака същото - хистето, обливки, трансфер ме интересува тайминга. До колкото разбирам хистероскопията е в един цикъл, обливките във втори и трансфера в трети? Предполагам, че хистерото е имало надраскване на матката и за това веднага след него са обливки и трансфер? Ще съм благодарна за информация!

# 656
NEASTILL, честито и лека бременност!

Понеже и мен ме чака същото - хистето, обливки, трансфер ме интересува тайминга. До колкото разбирам хистероскопията е в един цикъл, обливките във втори и трансфера в трети? Предполагам, че хистерото е имало надраскване на матката и за това веднага след него са обливки и трансфер? Ще съм благодарна за информация!
При мен обливките и трансфера бяха в един месец.В началото на ноември ми дойде цикъла,след него направих обливките и някъде седмица след тях трансфера.При мен нямаше време да правя схемата 1ви цикъл -хистероскопия, 2ри цикъл - обливки, 3ти-трансфер. Спрямо координацията на д-р Калчев и репрудоктивния решиха обливките и трансфера да са в един месец.

# 657
А кой прецени, че имате нужда от хистероскопия и обливки- Калчев или репродуктивния?
При мен след 3 аборта Калчев ми прави хистероскопия и имунологична биопсия. Не е ставало въпрос за обливки с лактобацили, а като чета тук май на всички ги предлага и се зачудих на мен заощо не?

# 658
А кой прецени, че имате нужда от хистероскопия и обливки- Калчев или репродуктивния?
При мен след 3 аборта Калчев ми прави хистероскопия и имунологична биопсия. Не е ставало въпрос за обливки с лактобацили, а като чета тук май на всички ги предлага и се зачудих на мен заощо не?
При мен и двамата бяха на мнение ,че при този опит ще направим хистероскопия и биопсия за да се види какво е положението с лактобацилите.Съответно биопсията излезе с ниски нива на лактобацили и затова направихме и обливанията.

# 659
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не ги предлага на всички, на мен например не е. Гледа се процентът лактобацили и се преценя.

Общи условия

Активация на акаунт