Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 58 305
  • 950
  •   1
Отговори
# 705
Много зависи дали е офис хистероскопия или диагностични в Малинов. Мисля че момичето пита за диагностичната, особено като и видях допълнителните въпроси.

# 706
Много зависи дали е офис хистероскопия или диагностични в Малинов. Мисля че момичето пита за диагностичната, особено като и видях допълнителните въпроси.

Да,няма да е офис хистероскопия.

# 707
Каква в разликата между офис и диагностична? Преди трансфер каква се прави?

# 708
Каква в разликата между офис и диагностична? Преди трансфер каква се прави?

Имам две хистероскопии и двете са били за премахване на полипи.Бяха офис хистероскопии без упойка,нито една не беше при Калчев.
Сега лекар ми каза,че имам сраствания и Ашерман синдром и затова ме насочиха към хистероскопия.Ще има повече неща за коригиране.
Преди трансфер може да се направи офис хистероскопия да се огледа матката.

# 709
Офис хистероскопия е за дребни процедури и оглед предимно и се прави в кабинета. Хистероскопията оперативна или диагностична се прави в болница, в операционна и с упойка. Там се прави вече корекция по матката и по сложни неща.

# 710
Аз правих офис и микробиом, 1560лв платих в медицинския център.

# 711
Привет, момичета.Има ли изчакване за часовете на д-р Калчев или сравнително се спазват,с малко дете съм и искам да планирам по-добре.Благодаря!

# 712
  • Be realistic - plan for a miracle.
Има изчакване, да. Различно е спрямо деня, но минимума май е 30-40 мин.

# 713
Здравейте, предстои ми скоро за пръв път преглед при д-р Калчев. Дали бихте ми споделили какво точно иска да включва спермограмата, искахме да я направим предварително, за да отида направо с нея за прегледа? Попитах в цената му, но ми отговориха само, че иска да е разширена спермограма и да е направена в инвитро център. Решила съм да е в болница Надежда, но от там нямат такива спермограма и ме питат какво точно искаме да включва? Какви други изследвания е добре да носим? Благодаря предварително!

# 714
Спермограма с морфология по Крюгер би трябвало да е достатъчно.

# 715
В Надежда имат три спермограми - обикновена, обикновена с морфология и SDI тест. Аз препоръчвам директно SDI да направите, в нея има и ДНК фрагментация заедно с останалите неща, което е много важно.

# 716
Ние отидохме със СГ от Надежда, Крюгер и SDI имахме, каза че е ок

# 717
Калчев обикновено иска да е по Крюгер и да е направена в репродуктивна клиника. Ако има отклонения, по-сериозни, в морфологията иска и SDI тест. Могат да се пуснат и заедно. Само финансите не трябва да се пренебрегват.

# 718
Момичета, знаете ли, дали в България се предлага пробиотик с лактобацили, който са се поставя вагинално?

# 719
Момичета, знаете ли, дали в България се предлага пробиотик с лактобацили, който са се поставя вагинално?

Има, да. По аптеките провери.

Общи условия

Активация на акаунт