Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 58 410
  • 951
  •   2
Отговори
# 690
За края на юли може вече и в август да са влезнали

# 691
А когато отидеш след няколко месечно чакане на час, после ако се наложи манипулация или нова консултация вмъкват ли те по-навреме?

# 692
За юли. Но и през юли, и през август ще е в отпуск.
Сега за кога записват часове при доктор Калчев?

# 693
Сега за кога записват часове при доктор Калчев?
Онзи ден в центъра чух, че записват за м.07/2025

# 694
Вече няма чакане, може и за следващите дни да ти дадат часа, според нуждите и процедурата. Само за първия час има изчакване.

А когато отидеш след няколко месечно чакане на час, после ако се наложи манипулация или нова консултация вмъкват ли те по-навреме?

# 695
Манипулацииите/процедурите след първичния преглед вървят спрямо вашия цикъл и кога е подходящо да се направят.

# 696
Доктор Чучумишев си проследява бременности, както и прави обикновени гинекологични прегледи, според мен ще установи полип, тъй като е и със страхотна апаратура, но за някакви репродуктивни проблеми си е по-добре да се изчака за Калчев

# 697
На мен днес ми върнаха имейл, възстановяват ми гистероскопията, микробиомът не го възстановиха. Нещо под предтекст, че се прави с цел забременняване явно
"застрахователят не обезпечава финансово и няма да възстановява медицински разходи,

направени поради или във връзка с: т. 1 „лечение на репродуктивни проблеми на мъже и

жени, контрацепция, стерилитет, фертилизация, вазектомия, безплодие…или форма на

асистирана репродукция.”

Във връзка с горепосоченото, бихме искали да Ви уведомим, че ЗК “УНИКА Живот” АД

счита изследването - "Ендометриален микробиом 16" за изключен риск и следователно

няма основание за възстановяване на извършените разходи.
Страничен въпрос - някой успял ли е да си възстанови разходи чрез допълнително здравно осигуряване за процедури като лапароскопия, хистероскопия и тн? Аз имам ДЗО, което покрива такъв тип интервенции, но ако не са свързани с фертилитет и искам да разбера дали от регистратура могат да издадат амбулаторен лист, който да служи само за ДЗО и да е описана друга причина за интервенцията?

# 698
Здравейте. Искам да попитам дали някоя от вас си е правила обливки с лактобацили? Не ми е ясно дали тези обливки се правят вътре в матката или се облива само влагалището. Някой ако е правил и е наясно, ще съм благодарна ако ми отговори. Simple Smile

# 699
Колко време се чака за резултат от имунологична биопсия?

# 700
1 месец ми казаха
Микробиомът излезе за 20 дена
Колко време се чака за резултат от имунологична биопсия?

# 701
Микробиомът излезе за 15 дни.
Но казаха, че за имунологичната още няколко седмици и ми беше интересно колко точно. 😄 Ще чакаме

# 702
Някоя от вас да е правила хистероскопия скоро при доктора?Къде ги прави и каква е цената?
Също подготвя ли за ембриотрансфер?

Също какви изследвания иска преди хистероскопия,тип микробиология и други подобни?
Благодаря ви!

# 703
Хистероскопия през м. Април 2024- около 1200 лв в Малинов я прави

# 704
860лв е хистероскопията в МЦ Калчев. На мен ми взе микробиом и биопсия.
Микробиомът е към 400лв
Някоя от вас да е правила хистероскопия скоро при доктора?Къде ги прави и каква е цената?
Също подготвя ли за ембриотрансфер?

Също какви изследвания иска преди хистероскопия,тип микробиология и други подобни?
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт