Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 58 474
  • 951
  •   1
Отговори
# 675
Страничен въпрос - някой успял ли е да си възстанови разходи чрез допълнително здравно осигуряване за процедури като лапароскопия, хистероскопия и тн? Аз имам ДЗО, което покрива такъв тип интервенции, но ако не са свързани с фертилитет и искам да разбера дали от регистратура могат да издадат амбулаторен лист, който да служи само за ДЗО и да е описана друга причина за интервенцията?

# 676
Аз сега чакам. Не мога да кажа дали ще ми възстановят сума въобще и каква част ще е. Но категорично Не възстановяват нищо свързано с ин витро, забременяване и тн. Трябва амб лист да е нещо друго написано

# 677
Страничен въпрос - някой успял ли е да си възстанови разходи чрез допълнително здравно осигуряване за процедури като лапароскопия, хистероскопия и тн? Аз имам ДЗО, което покрива такъв тип интервенции, но ако не са свързани с фертилитет и искам да разбера дали от регистратура могат да издадат амбулаторен лист, който да служи само за ДЗО и да е описана друга причина за интервенцията?

На мен лично ми възстановиха сумата за микробиом и Хистероскопия от Уника. Искайте си амбулаторен лист с насока за тези процедури от Цвети. После след процедурите още един амб. лист за това , че са извършени. Фактури и да не се споменава инфертилитет. Това е.

# 678
Само че др Калчев е репродуктивен хирург, това го пише на печата му и съответно амб.лист. Аз пробвах , но ми отказа застраховатяля.

# 679
На печата Пише само Медицински център Калчер София
Нв виждам да пише репродуктивен хирург никъде
quote author=Sunny+ link=topic=1546341.msg49183489#msg49183489 date=1737375251]
Само че др Калчев е репродуктивен хирург, това го пише на печата му и съответно амб.лист. Аз пробвах , но ми отказа застраховатяля.
[/quote]

# 680
Дами, в търсене съм на много добър ендокринолог, който освен с щз се занимава и с полови хормони. Какво ви е мнението за д-р Красимирова. Как протичат прегледите, колко се заплаща при преглед и т.н. Общо взето ми трябва засега основна информация.

# 681
Моят застраховател ми възстанови разходите за Хистероскопия, но не и за биопсиите.

# 682
  • Be realistic - plan for a miracle.
Моят също не покри биопсията. Булстрад.

# 683
Момичета, как се записвате при д-р Калчев? Сега звънях и записват за първа дата края на юли месец. Нуждая се от компетентен преглед и няма как да чакам шест месеца.

# 684
Момичета, как се записвате при д-р Калчев? Сега звънях и записват за първа дата края на юли месец. Нуждая се от компетентен преглед и няма как да чакам шест месеца.
Здравейте, аз също се нуждаех от по- ранен час, защото имам голяма киста, която расте и трябва да се оперира. Обясних на регистратурата. Първо ме записаха за след 6 месеца, след това ми се обадиха след месец и половина , че се е освободил по- ранен час и отидох . Така процедират с всички пациенти. Като се освободи час се обаждат .

# 685
Няма гаранция че ще й звъннат след 1 месец. Да, обаждат се когато се освободи час, но час не се освобождава всеки ден и постоянно. Чакащите са много. На кой ще звъннат преценяват те. Или се записва за юли й чака евентуално по-ранно обаждане, което не се знае кога и дали ще се случи, или си търси друг лекар.

# 686
А дали д-р Чучумишев също е добра алтернатива за диагностика или той се занимава с проследяване на бременност? Ползва ли същата техника, най-вече визирам вагинален ехограф за установяване на евентуален полип?

# 687
Здравейте момичета, откъде си взехте Зарзио? Не го намирам никъде по аптеките

# 688
Чучумишев не бих ползвала като алтернатива на Калчев. Аз бих чакала за него. Ама аз съм му пациент от 2016та и повече от месец-два не чакам. За шест знам ли дали ще трая.. ама ще. Кот знам алтернативите.

Зарзио съм си взимала от манипулационната на надежда, но понеже имаше схеми, тъй като ми беше назначен по различна от тяхната схема не искаха да ми го дадат и бях питала в аптеката там - казаха, че могат да ми поръчат, но ще е скъпо.

# 689
  • София
Сега за кога записват часове при доктор Калчев?

Общи условия

Активация на акаунт