Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 57 798
  • 949
  •   2
Отговори
# 780
Здравей, ani_92
Не си сбъркала записвайки час при доктор Калчев. Не забравяй, че той дълги години беше инвитро лекар и ежедневно правеше инвитро процедури. Просто вече има задълбочен поглед и над имунология, хематология .

# 781
Ох, благодаря ви. Успях да запиша още за днес при д-р Тончев на магия и явно бях много сърцераздирателна и им обясних колко е моят случай за тях, защото ми дадоха час за д-р Калчев за лятото. Ще запишем и при проф. Михайлова при първа възможност след като излезе от отпуска.

# 782
А докога е в отпуск Михайлова? Имам да й пращам по мейл резултати от изследвания, да знам кога да очаквам да реагира.

# 783
В момента, но до кога не знам. Казаха часове след 20 май

# 784
Здравейте! Искам да ви попитам доволни ли сте от д-р Чучумишев за биохимичен скрининг  и за фетална морфология? Дали правилно съм се насочива към него

# 785
Аз съм много доволна, над 45 минути беше прегледа на бебето ,направи ни и "фотосесия" подбрани го от най-различни ъгли. Много обстойно го огледа.

# 786
Аз съм много доволна, над 45 минути беше прегледа на бебето ,направи ни и "фотосесия" подбрани го от най-различни ъгли. Много обстойно го огледа.
Благодаря ти! Запазих си час при него за първи биохимичен скрининг и се надявам да остана доволна и да ми обърне внимание

# 787
Сигурна съм, че ще обърне нужното внимание,  отделна ми отговори и на всички въпроси, бях на бхс, предстои ми втора фетална и евентуално трета и на всички ще ходя при него. Ние пътуваме чак от Бургас, но много държа при него да са прегледите.

# 788
Ани, много се радвам, че си записала час, при Тончев може и в Света София също, абсолютно никакъв проблем няма през приложението да контактувате. Впоследствие може и по вайбър да пускате резултати от изследвания. Страхотни специалисти са и тримата. Дай Боже съвсем скоро да си износите една прекрасна и спокойна бременност❤ аз съм убедена, че тази комбинация от лекари ще ви помогнат 🙏🏻

Аз ходих при доктор Чучумишев до 8 месец, следих се паралелно и в Надежда по ЖК, страхотен е, единственият минус е, че центърът е малък и работи само до петък, няма и спешен кабинет, ако израждаше докторът, щях да си се следя само при него.

# 789
Здравейте, някою правил ли си е вливка привиген?

# 790
Днес се обадих ей така, разузнавателно, на Калчев. Казаха ми, че има част за Тончев днес - веднага се съгласихме и отидохме. 70 минути преглед при лекар... Такова нещо никога не ми се е случвало... Толкова обстойно, толкова разговори. Страхотен. Клиниката - чиста, хубава, тиха, всички мили... Накрая точно като молихме за час при Михайлова по чудо се освободи един за още този месец и веднага го записахме. Имам вече и час за Калчев.
Просто нямам думи. За пръв път от един месец брутална тъга, депресия, рев, сриване, потъване в нашия дом - днес отново се замечтахме и се появи надеждата. Дано, дано...

# 791
  • София
Аз съм изключително доволна и от д-р Калчев и от д-р Чучумишев, при който ходех на ФМ и си следях цялата бременност.

# 792
Здравейте, момичета! Следя темата отдавна, но за първи път се включвам днес.
Пациентка съм на прекрасния д-р Калчев. От началото на тази година с моя приятел решихме да започнем опити за бебче, но до този момент без успех. Със СПКЯ съм от тинейджърка, като цяло с липсващ цикъл и съответно липсваща овулация.
Направихме необходимите изследвания, които д-р Калчев назначи, включително тест за проходимост на тръби с пяна, спермограма на партньора ми. Всичко с изследванията беше наред и съответно при последния преглед ми назначи стимулация на овулация с летрозол. Следващият час ми е за следващата седмица при д-р Опрова, за да видим как нарастват фоликулите. Има ли някоя от Вас, която е посещавала д-р Опрова? С какви впечатления сте, доволни ли сте?
Ще бъда много благодарна ако някоя от Вас с подобен проблем сподели как са се развили нещата при нея Heart

# 793
Здравейте, момичета! Следя темата отдавна, но за първи път се включвам днес.
Пациентка съм на прекрасния д-р Калчев. От началото на тази година с моя приятел решихме да започнем опити за бебче, но до този момент без успех. Със СПКЯ съм от тинейджърка, като цяло с липсващ цикъл и съответно липсваща овулация.
Направихме необходимите изследвания, които д-р Калчев назначи, включително тест за проходимост на тръби с пяна, спермограма на партньора ми. Всичко с изследванията беше наред и съответно при последния преглед ми назначи стимулация на овулация с летрозол. Следващият час ми е за следващата седмица при д-р Опрова, за да видим как нарастват фоликулите. Има ли някоя от Вас, която е посещавала д-р Опрова? С какви впечатления сте, доволни ли сте?
Ще бъда много благодарна ако някоя от Вас с подобен проблем сподели как са се развили нещата при нея Heart

Аз лично останах с много добри впечатления от д-р Опрова. 2 пъти този месец я посещавах, много е мила и обяснява подробно!

# 794
А тази докторка преглежда и в Щерев и в клиниката на Калчев, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт