Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 57 568
  • 949
  •   1
Отговори
# 795
Дами, за тези от вас, които се интересуват дали могат да възстановят разход чрез допълнително здравно- повечето застрахователи на пазара прилагат така наречените разумни разходи или средни пазарни цени. Тези цени се прилагат само, когато сте използвали медицински услуги (прегледи и т.н.) извън мрежата на дадения застраховател.
На всеки един застраховател на сайта има обявени тези разумни разходи (някои са като пдф приложения) и си пише за първичен преглед колко е, ехограф и т.н.
Единствено все още Доверие нямат и не прилагат разумни разходи, за това на дамата с фонд Доверие са й възстановили пълната сума. Препоръчително е на фактурата да не се споменава нищо с репродуктивен характер, защото това не се покрива от застрахователите на пазара по Общи условия.

Зависи наистина от пакета. Била съм в друга фирма, с булстрад и лукс и нищо не ми покриваха. Сега сме много служители, лукс пакет и самоучастие, ако е с фактура. А ако р болница с безумни цени - доплащам, което е пак горе долу 10%. Тип очен детски в Токуда.

# 796
Здравейте, към коя инвитро клиника насочва д-р Калчев или няма такава?

# 797
Здравейте, при установяване на бременост доктор Калчев кой препоръчва за израждане?
За следене знам, че е доктор Чучумишев, но той не изражда.

# 798
Здравейте! Скоро ми предстои преглед при д-р Чучумишев и не съм от София. Бихте ли ми казали къде си оставяте колите, когато ходите на преглед там? Много ще съм ви благодарна

# 799
Ад е паркирането там, много зле дори по стандартите на София. Просто обикаляте и се молите за свободно място или някой да излезе.

# 800
Доста силно преувеличено. Аз никога съм нямала проблем с паркирането, а съм ходила по всяко време на деня.
Ад е паркирането там, много зле дори по стандартите на София. Просто обикаляте и се молите за свободно място или някой да излезе.

# 801
Няма ли паркинг на близо

# 802
Няма паркинг, но в съседните улици винаги сме намирали място, не е чак такъв проблем. Хубаво е да се отиде малко по-рано за всеки случай, но не сме оставали без парко място

# 803
Момичета, ако има сраствания, биха ли се видяли на прегледа с ехограф или само с хистероскопия ?

# 804
Bondy, вижда се. При мен бяха по ръбовете на матката и единият ръб беше много ясен, другия беше замъглен, изглеждаше като мътен и доктора веднага заподозря сраствания, но на 100% се вижда на хистеро . Но определено има индиректна информация за тях.

# 805
Kat, а има ли значение деня, в който се гледа, тъй като часа ми за преглед се пада точно ден-два преди цикъл ?

# 806
Мисля, че не. Хубаво е да е на първи чисти дни, за да няма лигавица много, но не мисля, че е супер определящо за прегледа. После ако има хистеро съм сигурна,че трябва да е на първи чисти дни то.

# 807
А има ли други лекари, освен Калчев с такъв добър апарат или само неговия е такъв, че да се видят  ?

# 808
Не бих се доверила единствено и само на УЗ, ако има съмнения. При мен Калчев уж видя 4полипа. После правих офис хистеро при репродуктивния ми. Нямаше ги, но се видя септум, който се отстрани. Та докато не се види в матката, нищо сигурно няма. Разбира се, не е хубаво да се бърка вътре и безпричинно.

# 809
За други лекари не знам. Всички са с прилични ехографи, но никой не ми беше правил 3д снимка на маточната кухина. Простата ми провинциална душа много се възхити Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт