Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 57 985
  • 949
  •   1
Отговори
# 765
Sunlight и аз съм на Булстрад, какво ти пишат на фактурата, че ти покриват цялата сума? Защото нали имат някакви разумни цени изчислени на сайта на Булстрад, примерно за преглед 80лв и ако е над тази сума, остатъка си е за наша сметка.

Много зависи какъв е пакетът. Аз съм на максимален и нямам лимит на цената на прегледа. Имам 10% самоучастие.

Иначе пишат болки в кормената област, извънменструално кървене, течения и подобни. В смисъл не пише - опити за забременяване, а реални оплаквания. Факт е, че като правихме опити за деца не съм пробвала да възстановявам всеки преглед. Но и честно казано - ако пише проблем, той звучи смислен, до сега не ми е отказвано нищо.

# 766
Sunlight, по принцип и на моя пакет пише без самоучастие, лукс се води, но когато се обадих да попитам в Булстрад ми обясниха, че си имало разумни цени, които са обявени на сайта им и се ръководят спрямо тях. Аз им казах, че на пакета ми пише, че е без самоучастие, но те ми казаха, че нямало значение, изплащали до обявената разумна сума. Затова те питах на теб да не би да ти разбиват фактурата на различни услуги, че да ти я платят.

# 767
Зависи наистина от пакета. Била съм в друга фирма, с булстрад и лукс и нищо не ми покриваха. Сега сме много служители, лукс пакет и самоучастие, ако е с фактура. А ако р болница с безумни цени - доплащам, което е пак горе долу 10%. Тип очен детски в Токуда.

# 768
Здравейте, Калчев къде прави хистероскопиите?

# 769
Оперативните ги прави в Малинов

# 770
Става дума за хистероскопия за надраскване преди трансфер. Тя за оперативна ли се брои, с упойка ли е?

# 771
Тя си е в неговия кабинет и е без упойка

# 772
O ужас! Като знам колко ми беше гадно като ми взимаха биопсии миналата година не си представям как ще го преживея това Cry

# 773
Здравейте, пиша по повод диагностичните способности на др. Калчев.
3 години търсим причината за неуспехите ни, като зад тях стоят 2 опита инвитро и 3 инсеминации.
При първия ми преглед при др. Калчев, след като прегледа всичките ни документи, неговото предположение беше, че проблемът се корени в тръбите ми, които връщат течност към матката и това пречи на имплантацията. Направихме биопсии за потвърждение, които затвърдиха теорията му.
Направих лапароскопия в Надежда. Там от хистологичен анализ на тръбите се оказа, че и двете тръби са били възпалени, с кисти и сраствания. За справка в годините съм правила 2 цветни снимки и 2та пъти и 2те ми тръби пропускаха без проблем.
Никой друг до този момент не предположи къде може да е проблемът. Аз съм впечатлена. Успех на всички!

# 774
А защо лапароскопия в Надежда, а не ви я направи той?

# 775
Дами, аз изчетох цялата тема, разбрах, че Калчев е като Бог (не го казвам иронично), но сякаш за хирургични неща, биописии и хистероскопия. Има ли смисъл да записвам от сега час за него, при положение, че моят случай е 3 спонтанни аборта по различни причини - подред? Следя се в Надежда и имам 4141 изследвания, но пак се случи.
Вече записах час при д-р Тончев, защото третия път беше с хематом. И сега чакам да излезе график при проф. Михайлова. От Надежда ме насочиха при тях, явно наистина са огромни специалисти, защото чак "конкренцията" е ОК да работи с тях...
За Тончев има часове бързо, за Михайлова сигурно ще е юни (надявам се). Но се чудя дали да не запиша и при самия Калчев...
И дали е специалист в такъв тип диагностициране. При мен ще е доста, доста сложно, защото всичките ни изследвания са не просто ОК, а перфектни. Но абортите са факт.

# 776
ani92_3, аз не съм била пациентка на доктор Калчев, но съм била на прегледи при доктор Тончев и доктор Михайлова, страхотни са, при д-р Михайлова можете да запишете час и в Александровска болница, ако няма скоро свободни в МЦ.  Като цяло в МЦ на Калчев са едни от най-добрите специалисти. Самият доктор Калчев е помогнал на доста мои приятелки, та, според мен няма да загубите, ако се видите с него, даже напротив. При Вас реално проблемът е със задържането и износването на бременността, правихте ли изследвания за тромбофилия и кариотип, в Надежда предполагам са направили разширена спермограма по Крюгер със СДИ тест на партньора?

# 777
Ани вече писах в другата тема, но ще ти отговоря и тук. Има смисъл от това да запазиш час при доктора, най-малкото ще ти даде друго виждане от това, което вече сте правили в Надежда. Доктора е добър не само в операциите, може да направите биопсия и други изсредвания. Часове има за октомври или ноември и не пречи да запазиш и като дойде време да решиш дали да отидеш.

# 778
Благодаря, дами, ще запиша. Второ мнение наистина не е излишно. А да се надявам силно, че до ноември няма да имам нужда и ще мога да го дам часа на друга дама.
miaa7 - абсолютно всичко сме правили - всичко е в норма - нормални кариотипи, нямам опасни вродени тромбофилии (само онази, за която трябва да пия Б12 и фолиева в метилова форма, което така или иначе правя), SDI е перфектен 8% - хормони, имунулогия, всичко. Нещо много дълбоко ще е, затова просто нямам търпение да се видя с Михайлова и Тончев. Предполага се, че най-вероятно е имунулогия (Надежда също това откриха, но в тяхното си "тайно" изследване ИМПО, което никой не знае какво е ), или хематология (причината за последната загубена бременност бе огромен хематом).
Прочее, записах час за Тончев онлайн през апа, който използва клиниката на Калчев. Ок ли е там да се срещам с него или по-добре на живо да отида? Същият въпрос и за Михайлова да поставя : )

# 779
  • София
И аз бих те посъветвала да запишеш час. Наскоро пуснаха от клиниката този пост https://www.instagram.com/p/DJBeMgKs98R/?igsh=eG1wZjg4NmhpNm1s

Общи условия

Активация на акаунт