Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 57 429
  • 949
  •   1
Отговори
# 930
Звъннете в центъра за точна разбивка. Едно след друго мисля бяха, но на мен много подробно ми обясниха по телефона.

# 931
Звъннете в центъра за точна разбивка. Едно след друго мисля бяха, но на мен много подробно ми обясниха по телефона.
Много благодаря за бързия отговор. Днес ми се обадиха от мц и ми обясниха много подробно всичко, но от цялата информация точно за поредността не си спомням какво ми каза момичето. Ще им звънна пак за по-сигурно. 🙂

# 932
  • София
Момичета, моля за отзивите ви за проф. Михайлова 🙏 Бих желала да направя консултация след пореден неуспешен ЗЕТ (на четвърти ин-витро опит). Имам преди години разни изследвания правени, малко ми бяха завишени НК клетките и това е, имах преди години вливки Имуновенин и Имунолгобулин, нищо не ми е повлияло в положителна посока, в смисъл да настъпи и да изкарам докрай бременност....На този трансфер дори кортикостероид нямах назначен и не знам какъв подход да имаме при следващ опит, чувствам се много объркана....Моля за съвет- може и препоръка за друг имунолог, от който сте доволни? Напоследък чета положителни отзиви за проф. Михайлова....Какво е Вашето мнение? Как си запазихте час при нея? Тя въобще приема ли в Александровска или само в МЦ Калчев? Благодаря много за всякаква споделена информация по въороса! 🙏

# 933
Аз не съм виждала никъде лошо мнение за Михайлова. Лично аз съм много доволна. Не натиска за нищо излишно ако няма смисъл, плащаш за първа консултация и после ти отговаря по имейл с месеци… чак ми беше неудобно. Аз имах успех след работа с нея, но и много други неща направихме, та не мисля, че имунологията беше основното. Няма как да стане чудо, ако има и друг проблем, например с качество на материала, който проблем в Бг не успяха да разрешат при нас. Сега четох някъде, че е спряла да консултира онлайн и в Калчев няма часове, та звъннете в имунология в Александровска за час.

# 934
  • София
Ехх....аз си мислех, че всъщност в Калчев ще има повече възможност да я посетя.....ами, ще се търсят варианти....А имате ли идея колко струва първоначалната консултация при нея?

# 935
В Медрес беше 180лв. Да - скъпо, но това поне при мен после включи проследяване на 4-5 контроли до 12г.с. по имейл. Разменихме над 10 мейла.

# 936
  • София
Благодаря много! 🙏 Ще го имам предвид....то ще видим и докъде ще ни стигнат финансите, навсякъде е някаква пълна лудница.....Преди беше скъпо да кажеш, че е над 100 лв прегледа, сега нещата отиват към 200, че и 300...🤯 докъдето стигнем. Поне да знам, че сме опитали всякакви възможности....🙏

# 937
Отиди в Александровска. Там беше 120 миналата година. И там пуска изследвания. Като тези 120 ми взе само първият път. Вторият път бях с готовите изследвания и около половин ми разясняваше и нищо не ми взе. Много е готина докторката.

# 938
  • София
Благодаря много за съвета! ❤️ Наистина ще опитам за Александровска...просто сега предвид почивните дни не знам дали въобще има смисъл да звъня, но може да опитам 🤞
Само се чудя, ако има разминаване в препоръките на АГ-то и тези на имунолога (примерно, ако успея да се вредя за проф. Михайлова), както ще се оправям и кого да слушам....Но...каквото стане....🍀 Дано е за добро! 🙏

# 939
По имунологична линия аз слушах Михайлова и информирах репродуктивната какво правя, пък на нея ако й харесва Wink

# 940
Здравейте, някоя дама правила ли е корекция на истмоцеле с цел забременяване с лапароскопия.
При мен проблемите са дясна тръба с хидросалпингс и истмоцеле.
Имам два пъти секцио.
От Турция ми предлагат отворена коремна операция, което ме ужасява.
Искам да я избегна, за да не ме режат трети път там.

# 941
Аз имам корекция с хистероскопия, опитайте при доктор Калчев, той ще я направи или с хистеро или с лапаро, изобщо и дума не е ставало да отворена операция.

# 942
  • Be realistic - plan for a miracle.
Абсурд отворена операция за такъв тип корекции.

# 943
Момичета, а при седловидна матка, Калчев предлага ли нещо?

# 944
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз съм със седловидна матка и не е правил коментар, че е нужна корекция. Много жени са със седловидна матка. Някои не разбират за това цял живот (как да не им завиждаш).

Общи условия

Активация на акаунт