Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 58 278
  • 950
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря, Фрида!

Ако някой тук е използвал такъв пробиотик и може да го препоръча, ще съм много благодарна ☺️

# 721
Благодаря, Фрида!

Ако някой тук е използвал такъв пробиотик и може да го препоръча, ще съм много благодарна ☺
Л@ктажин съм ползвала аз. Важно е да се съхранява в хладилник.🍀

# 722
Може да видиш Нарние Лейди.

# 723
Момичета, знаете ли, дали в България се предлага пробиотик с лактобацили, който са се поставя вагинално?
Гинофилус, Лактажин

# 724
Здравейте, момичета,
Тази седмица ми беше първият преглед при Калчев. Предложи да правим ендометриална биопсия и офис хистероскопия, като за второто ми записа най-ранния час в края на март. Каза, да им се обадя като ми дойде цикълът.
Въпросът ми е биопсията по време на офис хистерото ли се прави? Или ще ме извикат някой ден преди това? В плана, който ми даде, пише че първо ще е биопсията и ако всичко е чисто, тогава ще правим офис хистероскопия. Малко се обърках.
И за колко време излиза резултатът от биопсията?
Иначе ми предстои инвитро следващите месеци. Ако някоя тук ходи при Калчев и при репродуктивен за инвитро едновременно, би ли ми писала на лично?

# 725
Биопсията се прави в кабинета, щом така е в плана, значи ще бъде първо тя и ще е на края на март.

# 726
Здравейте, момичета,
Тази седмица ми беше първият преглед при Калчев. Предложи да правим ендометриална биопсия и офис хистероскопия, като за второто ми записа най-ранния час в края на март. Каза, да им се обадя като ми дойде цикълът.
Въпросът ми е биопсията по време на офис хистерото ли се прави? Или ще ме извикат някой ден преди това? В плана, който ми даде, пише че първо ще е биопсията и ако всичко е чисто, тогава ще правим офис хистероскопия. Малко се обърках.
Иначе ми предстои инвитро следващите месеци. Ако някоя тук ходи при Калчев и при репродуктивен за инвитро едновременно, би ли ми писала на лично?

И на мен предстои хистероскопия,при вас защо се налага?

# 727
Здравейте, момичета,
При мен направи хистероскопия и взе материал за биппсията(микробиом) в края на хистероскопията.

# 728
  • Sofia
Д-р Калчев занимава ли се с истмоцеле?

# 729
# 730
Да, даже за мен лично е един от най-добрите в България за истмоцеле. Аз имах и той ми го коригира.

# 731
Момичета,какво мислите за корекции на сраствания с офис хистероскопия при д-р Калчев,не трябва ли да се направи оперативна?

# 732
Зависи от срастванията, той може да прецени дали да е оперативна или не. Наистина има много лека ръка лекаря, на мен ми взе биопсия и нищо не усетих.

# 733
  • Sofia
Да, даже за мен лично е един от най-добрите в България за истмоцеле. Аз имах и той ми го коригира.

Здравейте, може ли да ми пишете на лични имам няколко въпроса.

# 734
Момичета, имам нужда от съвет…
Миналата година имах аборт с вакуум, след него не ми идваше цикъла, направиха ми хистероскопия в болница Надежда и се установи, че имам срастване на цервикалния канал на ниво OICC, съответно това срастване беше отстранено и ми беше сложен гел против сраствания. От тогава не сме правили опити, но за бъдещи такива се притеснявам.
Притеснява ме да не би да са се получили нови сраствания… и да не мога да забременея. Знам, че това може да го каже само лекар и то с хистероскопия отново. Но все пак тук имате опит, макар и при всеки да е индивидуално. Та да търся ли репродуктивен специалист, какво да правя, преди за почнем опитите.

Общи условия

Активация на акаунт