Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 58 258
  • 950
  •   1
Отговори
# 735
За колко дни излиза резултатът от микробиом? (Предполагам го пращат по мейла?)

# 736
За колко дни излиза резултатът от микробиом? (Предполагам го пращат по мейла?)
Лятото като правих аз беше 10 работни дни и да, пращат го по мейл. При мен излезе и по-бързо.

# 737
Отново във връзка с ендометриалната биопсия: докторът изследва ли ендометриална рецептивност, т.нар. ЕРА тест (и съответно в кои дни от МЦ следва да се направи)? Предстои ми биопсия при него, която се пада на 24ти ден от МЦ и затова се интересувам.

# 738
Здравейте, за преглед при д-р Калчев, когато си записвате час съобразявате ли дали ще сте в цикъл тогава ? Дадоха ми час, но сега видях, че тогава се пада да ми дойде…

# 739
Часовете се дават с много месеци напред, нищо не се съобразява и не е по ваше желание кога да бъде. А първия преглед дори се предпочита да е по време на менструация. Вече нататък ако трябва нещо специално да се прави, дават час в подходящите дни от цикъла

# 740
  • Be realistic - plan for a miracle.
Още по-добре, ще може да огледа нещата в началото на цикъла, да види изчистена лигавица, да брои антрални...
В крайна сметка е важно да влезете при неговите пациенти, за последващи часове не се чака като за първичен, така че дори да ви викне пак след 5-10 дни, ще е ОК.

# 741
А тези, които имате допълнително здравно застраховане, поемат ли ви прегледите при Калчев ?

# 742
  • Be realistic - plan for a miracle.
Зависи за какво, аз съм правила ендометриална биопсия и не ми я приеха като пуснах документи (Булстрад).
Иначе издават от МЦ Калчев нужните документи за представяне пред застраховател без проблем.

# 743
Микробиом и биопсия не се поемат. Прегледът е 220 лв май, а на мен ми платиха 80. Изплатиха ми цялата сума за хистероскопията
А тези, които имате допълнително здравно застраховане, поемат ли ви прегледите при Калчев ?

# 744
А защо само 80лв са ти платили за прегледа ?

# 745
Това била средната сума, която е за първичен преглед на лекари с които те работят. Понеже в амбулаторния лист пише само първичен преглед и не е упоменато никъде видеозон, което за застрахователя са 2 различни неща
А защо само 80лв са ти платили за прегледа ?

# 746
Момичета, докторът ми взе днес биопсия за микробиом.
Обаче сега се замислих, ако излезе, че има някакви бактерии, които трябва да се лекуват, как така ги няма във влагалището и съответно няма ли шанс партньорът да се зарази?

# 747
След като излезе резултат ще го коментирате. Различни органи са, в матката е различна средата от тази на влагалището. За някой бактерии и вируси може да не се налага лечение на партньора. Понякога се налага.

Момичета, докторът ми взе днес биопсия за микробиом.
Обаче сега се замислих, ако излезе, че има някакви бактерии, които трябва да се лекуват, как така ги няма във влагалището и съответно няма ли шанс партньорът да се зарази?

# 748
Някоя от вас да се е следила при др Чучумишев и дали приема пациентки,които са в подготовка за ембриотрансфер? В последствие и бременността бих си следила при него.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 16:38 от Antilop_9723

# 749
  • София
Някоя от вас да се е следила при др Чучумишев и дали приема пациентки,които са в подготовка за ембриотрансфер?
Обадете се на регистратурата,аз съм била при него и при др.Бояджиев

Общи условия

Активация на акаунт