Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 67 855
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 1 050
Здравейте момичета! Днес ми изписаха клексан .. и исках да попитам тези които не могат сами да си я бият знаете ли  къде може да ги бие някоя сестра или доктор  🤔

# 1 051
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз съм ходила да ми я слагат в Спешно отделение на Софиямед, като обяснявах, че е за инвитро процедура и си носех с мен рецептата; предполагам и в друго няма да ти откажат. Заплаща се нещо там, такса, не помня.
Беше преди години, да речем 7-8, длъжна съм да кажа.

# 1 052
Във всеки медицински център с манипулационна могат да ви я бият, ако Калчев ви я е изписал, при тях включително. Иначе се свиква.

# 1 053
Здравейте момичета! Днес ми изписаха клексан .. и исках да попитам тези които не могат сами да си я бият знаете ли  къде може да ги бие някоя сестра или доктор  🤔

Ако сте на терапия с клексан и по време на бременност или в част от бременността ще ви се наложи всеки ден да ги слагате и ще е хубаво да го слагате вие или човек вкъщи, няма да ви е удобно, нито рентабилно да използвате медицински център и т.н

# 1 054

Ако сте на терапия с клексан и по време на бременност или в част от бременността ще ви се наложи всеки ден да ги слагате и ще е хубаво да го слагате вие или човек вкъщи, няма да ви е удобно, нито рентабилно да използвате медицински център и т.н

Аз съм от Варна и нямам възможност в София да ходя да ми я бият за съжаление. И да всеки ден ми  казаха че трябва и незнам какво да обясня ако отида в  някой център🤔🤷🏻♀ Сама няма да мога и за съжаление няма кой затова и пиша тук за варианти 🙂Днес ще пробвам да питам на няколко места дано все пак се съгласят за някакъв период .

# 1 055
И във Варна във всеки кабинет биха ви поставили. Няма какво да се обяснява, медицинските лица са наясно защо се изписва клексан, вие си имате и рецепта предполагам. Нека някоя медицинска сестра ви покаже и обясни, няма как над 9 месеца всеки ден някой да ви я бие, трябва да се научите, а и не е нищо сложно. Ако толкова не можете вие, ще трябва поне мъжа ви да се научи да ви я поставя

# 1 056
  • Be realistic - plan for a miracle.
Забравих да кажа и че имаше доста клипчета с обяснения и демонстрации как се поставя в Ютуб.

# 1 057

Аз съм от Варна и нямам възможност в София да ходя да ми я бият за съжаление. И да всеки ден ми  казаха че трябва и незнам какво да обясня ако отида в  някой център🤔🤷🏻♀ Сама няма да мога и за съжаление няма кой затова и пиша тук за варианти 🙂Днес ще пробвам да питам на няколко места дано все пак се съгласят за някакъв период .

Те ще се съгласят, но всеки път ще плащате, така, че в един момент е хубаво да си ги слагате сами.

# 1 058
Да не говорим, че е ангажимент да ходите някъде всеки ден. Всички ни е страх от игли, ставало ни е лошо, насочвайки ги към нас и тн.  - в един момент се преживява. Трябва да се борим със страховете си - като дойдат бебетата ще има бол. Идете някъде и работете в посока да ви научат.

# 1 059
Благодаря ви момичета ! Намерих в майчин дом кой да бие но ще искам да ме научи как и да се преборя и с този страх 🙂Така е сложно става всеки ден да се ходи.  А по едно и също време ли се правят ? Казаха чи че може да има  + - 2ч разлика ..? 🤔

# 1 060
Хубаво е да са по едно време, защото ще трябва да проследявате как се отразяват на 3-4 седмици и трябва стриктно поставяне. Аз си позволявам разлики до към 45 минути макс според обстоятелствата.

# 1 061
Аз си я слагам +- 15 минути разлика. Няма нищо страшно в поставянето, иглата е много тънка и не се усеща. При мен от клексани ме боли и го слагам много, много бавно, така се намаля чувството на болка.
Благодаря ви момичета ! Намерих в майчин дом кой да бие но ще искам да ме научи как и да се преборя и с този страх 🙂Така е сложно става всеки ден да се ходи.  А по едно и също време ли се правят ? Казаха чи че може да има  + - 2ч разлика ..? 🤔

# 1 062
Здравейте, момичета,
По време на офис хистероскопия при д-р Калчев е направено надраскване на маточните стени и е взета тъкан за биопсия. В деня на манипулацията имаше само зацапване. Кървене започна на втория ден и се усилва, на трети ден вече е както при цикъл, дори и малко повече, вкл. и със съсиреци. При тези от вас, които са минали такава процедура, с какъв интензитет беше кървенето и колко продължи?

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 09:47 от DenitsaR

# 1 063
За първи път чувам надраскване на маточни тръби, вероятно имаш предвид маточна лигавица … Може да си е почнал истински цикъл, ако преди процедурата си пила противозачатъчни, при спирането им идва цикъл, който се слива буквално със зацапването от самата хистероскопия

# 1 064
За първи път чувам надраскване на маточни тръби, вероятно имаш предвид маточна лигавица … Може да си е почнал истински цикъл, ако преди процедурата си пила противозачатъчни, при спирането им идва цикъл, който се слива буквално със зацапването от самата хистероскопия

Извинявам се за грешката, коригирах се, става въпрос за маточните стени. Не съм пила противозачатъчни и със сигурност не е цикълът, тъй като е твърде рано.

Общи условия

Активация на акаунт