Пациенти на Д-р Александър Калчев

• 67 866
  • 1 109
  •   3
Отговори
# 1 080
Здравейте, Някоя дама забременяла ли е след лечение на HHV7 отктит след микробиом?

# 1 081
  • Пловдив
Да, от всичко това са. Щом си забременявала толкова пъти и си губела ембрионите, Калчев е преценил че проблема не ти е имплантацията, а качеството на яйцеклетките -  следователно  ти е предложил прп за подобряване на качеството.
Качеството е единият проблем, но другият е, че нямам подходяща лигавица и тя допълнително пречи. Знам, че е специалист, но се запитах дали не е редно първо корекция на матката...

# 1 082
Hrisolina, да аз, но това не беше единственото направено. Само едно от многото неща. Едва ли разковничето е само там.

Светлана, зависи кога са плановете за забременяване също. Веднага след prp, или ще има инвитро и след пункция време за работа по матката?

# 1 083
Знам, че е специалист, но се запитах дали не е редно първо корекция на матката...
Това си е въпрос изцяло за него, не за тук. Нито сме те прегледали ние, нито нищо. Ако искаш вземи второ/трето мнение, очевидно нямате изготвен план за действие с Калчев , смисъл той е предложил прп , но ти не си приела категорично, не си си задала въпросите на място към него, а тук всеки ще ти даде съвет спрямо своя личен опит или спрямо това, което е чел/чул

# 1 084
Да, аз, но инвитро. Беше в комбинация с малък полип, хиперплазия и трудно пропускащи тръби. HHV7 е сериозна причина за неуспехи с имплантацията.

Здравейте, Някоя дама забременяла ли е след лечение на HHV7 отктит след микробиом?

# 1 085
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не е доказано, че HHV7 пречи на имплантацията сам по себе си. БИ могъл да пречи, но много жени забременяват напълно естествено с HHV7 и HHV6.
Освен това, лечение за него няма освен Валтрекс и Ацикловир.
Аз Валтрекс минах 4 курса (с HHV7 съм) и вирусът си седи.
С лекуващия ме лекар взехме решение да не ме тровим повече, тъй като явно вече си е част от организма и едва ли самият организъм се бори срещу него, вирусът отдавна вероятно е латентен.
За мен най-голямото доказателство обаче остават многото забременели естествено жени с този вирус.
Пиша всичко това, за да не прочете някой, че "е причина за сериозна причина за неуспехи с имплантацията" и да се филмира.

# 1 086
Hrisolina, да аз, но това не беше единственото направено. Само едно от многото неща. Едва ли разковничето е само там.

Светлана, зависи кога са плановете за забременяване също. Веднага след prp, или ще има инвитро и след пункция време за работа по матката?
Semirra, да, Да предполагам, че не е едно единствено нещо, то аз доста неща направих освен това...дано това да ми е посления проблем.

# 1 087
Момичета, включвам се и тук с въпрос. Предстой ми микробиом при д-р Калчев.
Пробата ще се взима след овулация. Могат ли да се правят опити за забременяване във времето на овулация преди микробиома?

# 1 088
  • Sofia
Здравейте, извинявам се че питам тук, на се надявам да ми дадете съвет понеже няма да имам шанс за преглед при Калчев. Прегледаха ме профилактично наскоро - една година след раждане секцио. Според лекаря има съмнения за сраствания, но не ги вижда. При кого да отида евентуално който вижда ако има сраствания?

# 1 089
  • Be realistic - plan for a miracle.
Д-р Николай Ковачев, извършва подготовка за бременност и може да провери това - моя приятелка е много доволна от него.

# 1 090
  • София
Вафличка, кое го кара да се съмняват за сраствания?

Вецев също е опция.

# 1 091
Момичета, включвам се и тук с въпрос. Предстой ми микробиом при д-р Калчев.
Пробата ще се взима след овулация. Могат ли да се правят опити за забременяване във времето на овулация преди микробиома?
Абсолютно не. Те ви взимат проба от лигавицата на матката, никакви опити не се правят, ако ще има биопсии.

# 1 092
Здравейте, извинявам се че питам тук, на се надявам да ми дадете съвет понеже няма да имам шанс за преглед при Калчев. Прегледаха ме профилактично наскоро - една година след раждане секцио. Според лекаря има съмнения за сраствания, но не ги вижда. При кого да отида евентуално който вижда ако има сраствания?
Според мен всеки кадърен хирург може да определи това със хистероскопия.

# 1 093
Момичета, как протича феталната морфология при д-р Чучумишев? Обяснява ли добре, показва ли, прави ли хубави снимки? Останахте ли доволни?

# 1 094
Аз при него се и следя, всеки преглед е над час, ФМ 1,5ч. Подробен е много, разчитам, че вижда всичко важно. Не е супер многословен, освен ако не го предразположиш. Моят мъж много си говори с него и ни разказва важните неща докато гледа. На мен не ми е важно да ми е издиктувано всичко ако няма проблем. То и човекът трябва да се съсредоточи да си свърши работата, да измери, отбележи. Ако има нещо специфично, обяснява. Не се изказва крайно, обран е, не плаши. За мен лично си е събитие на преглед при него и се радвам много винаги. Хубави снимки прави, да, апаратурата е топ, но аз и от тях не се вълнувам, важното ми е, че разчитам, че няма какво да пропусне.

Общи условия

Активация на акаунт