Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 587
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 155
това ако една и съща гледка, снимките са на изгонените от Ергена Мика и Ирина (първи снимки преди 26 седмици), май сами вечерят по отделно.

# 1 156
  • Разпиляна във въображението
Видно от снимката Валерия стои най-далеч от Евгени, когато той идва в имението. Да се втурне да го прегръща ми се струва нереално.

# 1 157
Микаела се разстройва за нещо свързано със семейството, не помня какво пишеше в промото, но със сигурност не е заради Елена и Валерия. След като Евгени я извежда тя казва нещо от сорта " съжалявам, че развалих хубавата вечер...".

# 1 158
Видно от снимката Валерия стои най-далеч от Евгени, когато той идва в имението. Да се втурне да го прегръща ми се струва нереално.
Именно, идва Валерия ,той и казва за писмото и тя го целува пред всички

# 1 159
  • Разпиляна във въображението
Как идва Валерия - тя седи на дивана, а диагонално на нея е Евгени върху облегалката. Като гледам снимката само Елена го гледа с повече интерес.

# 1 160
Как идва Валерия - тя седи на дивана, а диагонално на нея е Евгени върху облегалката. Като гледам снимката само Елена го гледа с повече интерес.

Или аз нещо недовиждам, което е възможно Simple Smile или на дивана са Елена, Мика и Ирина, Вгени сяда на облегалката, Валерия я няма въобще в кадъра.
За това казвам ,че е възможно като го вижда в имението да му се мята на врата.
Може да има някаква снимка, която аз не съм видяла, извинявам се, казвам на база видео промото.

Оп сега видях снимата ,за която говорите.
Възможно е целувката да е преди това.

# 1 161
И какво става сега, двама се карат трети печели. Или поредния кьорфишек
май ще е кьорфишек изобщо това с "намери любовта", не знам дали е влюбен и ще стига до сватба, но гледам още от април се заиграва и "пламти" на покемона на Мила, а в отговор Щереви го обливат със сърчица Laughing
Скрит текст:
от Равда продължава да съпреживява хубави моменти със страхотни хора Smile
Скрит текст:
Мила явно е влюбена, за което освен тук пише и в сторито - ретроспекция на хубавите и лоши моменти,  най-вероятно няма нищо общо с гравитацията на Евгени около семейството
Скрит текст:
съвсем възможно е вече всичко да ми се привижда, но ми се струва, че Евгени е намерил среда, в която се чувства комфортно, между екстравагантни (Дара, Мила, Ваня и др.) амбициозни и даровити хора свързани с музика, идеи, движение, концерти, които го подкрепят и приемат и нито Валето, нито Мика ги виждам там... да не говорим за компанията на Валерия - Айлин и Джия....

# 1 162
Ергенът не е с известно лице и не показва обвързаност.

# 1 163
Евгени си показва - ергенлъка и едва ли ще видим изобщо свързаност и обвързаност

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 16:46 от anzhy

# 1 164
  • София
Евгени няма да спре да живее и да работи до излъчването на  финала на предаването. Както никой не е вързал по къщите участничките - така не е вързан и той.
Отишъл е на лагера в Равда - ОК. От това не следва, че има или няма връзка с някое момиче (което и да е). Тя и Дара е била там, пък си има гадже.

# 1 165
Може да няма върли папараци в България както в чужбина, но има бгмама информатори, които не оставят кандидат-жениха и неговите възлюбени дори да отидат до магазина, без да се разбере защо😅

# 1 166
Ей сега гледах Емо Каменов, новия епизод и каза, че от сигурен източник знае, че Елена печели и в момента живеят заедно

# 1 167
Ахаха, Емо Каменов - най-надеждният източник. Laughing

# 1 168
И какво става сега, двама се карат трети печели. Или поредния кьорфишек
май ще е кьорфишек изобщо това с "намери любовта", не знам дали е влюбен и ще стига до сватба, но гледам още от април се заиграва и "пламти" на покемона на Мила, а в отговор Щереви го обливат със сърчица Laughing
Скрит текст:
от Равда продължава да съпреживява хубави моменти със страхотни хора Smile
Скрит текст:
Мила явно е влюбена, за което освен тук пише и в сторито - ретроспекция на хубавите и лоши моменти,  най-вероятно няма нищо общо с гравитацията на Евгени около семейството
Скрит текст:
съвсем възможно е вече всичко да ми се привижда, но ми се струва, че Евгени е намерил среда, в която се чувства комфортно, между екстравагантни (Дара, Мила, Ваня и др.) амбициозни и даровити хора свързани с музика, идеи, движение, концерти, които го подкрепят и приемат и нито Валето, нито Мика ги виждам там... да не говорим за компанията на Валерия - Айлин и Джия....

Е, то е повече от ясно, че Валерия и сие не му пасват на начина на живот и на средата, нито на семейната, нито на социалната. Виж, Елена според мен, доста по-добре би се вписала.

# 1 169
  • Монреал
Как пък ни една от ергенките не влезе във форума да изтропа някакво инфо за победителката, тц, тц…Сигурна съм, че едва ли всички са доволни от развоя на събитията. Пък и в крайна сметка, кой ще ги хване и ще разбере, че са издали… все пак тук всеки е забулен в анонимност.

Общи условия

Активация на акаунт