Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 526
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Тази показаност е като при победа. Едва се сдържа милата.

# 991
  • Луната
Аз съм готова да се хвана на бас, че Микаела печели. Винаги съм си го мислела, защото тя е най-логичната победителка, но след надкастите с Ивелина, Александра и Виктория, вече съм напълно сигурна. Ивелина даде най-големия спойлер, а Александра не посмя да коментира Мика, само тихичко измърмори, че говорела като приятелче на Евгени, при все, че другите участнички ги разнищи. Виктория - по същия начин - през цялото време обяснява колко Евгени харесвал Валерия и Елена, а като я попитаха какво мисли за Микаела, каза, че там не била влюбена в Евгени, но някак злобно и не на място прозвуча. Прави ми впечатление, че всички, които знаят крайния резултат много строго и упорито държат линията  Елена-Валерия и не дават никаква мисъл да мръдне встрани.
На какво?

Няма как тя да е избраницата на Евгени, защото има пост в ИГ на 03.11.2022 г. /т.е. тя е 3-та/, а финала с последните 2 /Елена и Валерия/ е заснет на 4 или 5.11.2022 г. - има много спойлери от екипа, доказващи, че края на снимките е на 5.11.

# 992
Аз допускам, че е възможно просто да си е намерило мястото (мъжа) момичето 🤷🏼‍♀️ Никак не ми звучи като спойлер тази ѝ извадка.

(за Елена говоря, тийнейджърските публикации, дето вълнуват Валето хич не ми "говорят" и те спойлерски)

# 993
За мен Елена и Евгени се познават от преди предаването. Било то интимно или не. В комфортната зона са си. Това, че тя беше топлес на първата им среща и начина, по който той я докосваше по корема. Това, че се е пуснала без горнище пред човек, когото уж "заобичва", а после като най-директна го пита дали го привлича уж потъпквайки себе си, а той се подсмихва под мустак. Целувката след това с вдигането, една от последните, при която сложи нейните ръце зад гърба ѝ, въобще, отиграни действия, не просто допир на устни, като при останалите. (Даже понякога си личеше, че дори не е на устни, а се целуват по "холивудски" за пред камерата с други). Ясно е, че цялото предаване е една игра, но те двамата за мен наистина си играят. Елена е контрата (но не по просташкия начин, като Габи - дюнер, шницел и незнамсиощекво). Няма как един възпитан човек да се конкурира и словесно и в лицето му, да опонира "противника", когато става въпрос за влюбване.
За това и така лесно ще изиграе ролята на "не спечелила". Обаче пък ѝ се получава чудно,  на колко от другите момичета така пламенно се следят постове, статии и подобни (между които се публикуват и рекламни такива)

# 994
Нямаме ли някой октопод - оракул, който да направи прогноза за победителката?
Имаше постнато тук клипче на таро разклад 😄. Той гласеше: Печели Валерия, готви сватба с нея, но е несигурен дали е направил правилния избор. Влюбен бил в нея, но Кралицата на мечове ( Елена ) му се появява в мислите от време на време, но там било само интелектуално и духовно привличане, а с Валето емоционално и физическо 😅.

# 995
Аз съм готова да се хвана на бас, че Микаела печели. Винаги съм си го мислела, защото тя е най-логичната победителка, но след надкастите с Ивелина, Александра и Виктория, вече съм напълно сигурна. Ивелина даде най-големия спойлер, а Александра не посмя да коментира Мика, само тихичко измърмори, че говорела като приятелче на Евгени, при все, че другите участнички ги разнищи. Виктория - по същия начин - през цялото време обяснява колко Евгени харесвал Валерия и Елена, а като я попитаха какво мисли за Микаела, каза, че там не била влюбена в Евгени, но някак злобно и не на място прозвуча. Прави ми впечатление, че всички, които знаят крайния резултат много строго и упорито държат линията  Елена-Валерия и не дават никаква мисъл да мръдне встрани.
На какво?

Няма как тя да е избраницата на Евгени, защото има пост в ИГ на 03.11.2022 г. /т.е. тя е 3-та/, а финала с последните 2 /Елена и Валерия/ е заснет на 4 или 5.11.2022 г. - има много спойлери от екипа, доказващи, че края на снимките е на 5.11.
Така ли? Доколкото си спомням, тук се коментираше, че на 3-ти вече е било приключило. А, и както вече споделих, Ивелина направо им каза, че Елена и Валерия не са победителки… Тогава кой?!

# 996
  • Луната
Нямаме ли някой октопод - оракул, който да направи прогноза за победителката?
Имаше постнато тук клипче на таро разклад 😄. Той гласеше: Печели Валерия, готви сватба с нея, но е несигурен дали е направил правилния избор. Влюбен бил в нея, но Кралицата на мечове ( Елена ) му се появява в мислите от време на време, но там било само интелектуално и духовно привличане, а с Валето емоционално и физическо 😅.
Сега като се сетя, тези Таро карти бяха преди епизода със заявяването на Елена, че независимо от избора му тя ще продължи да се бори за него навън... та може и вярно да са показали Grinning

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 22:49 от Woman^In^White

# 997
Аз съм готова да се хвана на бас, че Микаела печели.

Залагам 1000 лв, че Микаела не печели.
Приемате ли ? Grinning

# 998
nosmoky95, може ли да споделиш твоята информация откъде е за победата на Валерия? Няколко пъти с категоричност заявяваш, че тя е победителката. Аз го вярвам това, не заради спойлери някакви, а най-вече заради това, което виждам от екрана, но все пак ми е интересно.

# 999
Няма как да споделя откъде е, защото не искам да вредя на човека, който ми е споделил.
Информацията ми е 100% сигурна, ако някой смята, че лъжа, готов съм да приема всякакви басове.Grinning

Това, че стягал сватба с Елена са абсолютни глупости.
Знам със сигурност, че след предаването Евгени е с Валерия. Дали в момента все още са заедно, не знам. Предполагам, че извън тях двамата, едва ли са много хората, които го знаят. И в тази посока всички слухове са импровизации.

# 1 000
Аз съм готова да се обзаложа срещу две кафета от първия автомат наблизо, че Елена печели.

Шегувам се. Благодаря за информацията!

# 1 001
Няма как да споделя откъде е, защото не искам да вредя на човека, който ми е споделил.
Информацията ми е 100% сигурна, ако някой смята, че лъжа, готов съм да приема всякакви басове.Grinning

Това, че стягал сватба с Елена са абсолютни глупости.
Знам със сигурност, че след предаването Евгени е с Валерия. Дали в момента все още са заедно, не знам. Предполагам, че извън тях двамата, едва ли са много хората, които го знаят. И в тази посока всички слухове са импровизации.

Мога да поспоря с Вас! Евгени не е с Валерия, също от много сигурен източник. Стана малко - спойлерът ми е по.........от спойлерът ти.

# 1 002
  • Разпиляна във въображението
Как й носи Евгени ягоди като той е на морето с компания?

# 1 003
  • Вестерос
Японката нали е Елена?
Няма значение. Чатът беше манипулиран.

Мислите ли, че Валето ще носи обеците подарени й от Генчо месец след финала, ако не печели и е разбил сърцето й?
За мен не е аргумент, аз бих си носила диамантените обеци, все пак те са от продукцията, Генчо не е давал пари за тях. Но вярвам че печели тя , де.
Не знаем дали е манипулиран

# 1 004
  • Вестерос
Момичета, има основна тема, в която можете да си подкрепяте любимките. Не е нужно и тук двата лагера да се вихрят!
Читав спойлер- НЯМА! Човек вижда, това което отговаря на собствените му нагласи и предпочитания!
Аз химия не виждам, нито с едната, нито с другата. Евгени е такова дърво! Пасивно- агресивен, без да показва емоции и чувства!
Която и да го е взела, със здраве да си го ползва!
Има, моят за трите финалистки!

Общи условия

Активация на акаунт