Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 481
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 065
Ей сега ви казвам спойлер-нали е тема за спойлери.
Евгени в момента е с Мика,Елена е с друг, на Валерия животът продължава по старому
Леле, най-после спойлер за това, което твърдя от много време!

# 1 066
А какъв всъщност е спойлерът? 🙂
Източник, нещо? 🙂

# 1 067
  • Разпиляна във въображението
Дано Мика в реалния живот показва повече ум и не е дърво. Нищо не видяхме от нея в предаването. Добре че останаха малко момичета и спечели нечестно игра, за да отиде на още една среща с Евгени. Не и истинска индивидуална. Ще я запомня с обсъждането на косата й и че и тя има кауза, но не я защитаваше в предаването.

# 1 068
Ей сега ви казвам спойлер-нали е тема за спойлери.
Евгени в момента е с Мика,Елена е с друг, на Валерия животът продължава по старому
Леле, най-после спойлер за това, което твърдя от много време!

И аз. Но за мен Мика не печели предаването,а сега е с него.

# 1 069
Дано Мика в реалния живот показва повече ум и не е дърво. Нищо не видяхме от нея в предаването. Добре че останаха малко момичета и спечели нечестно игра, за да отиде на още една среща с Евгени. Не и истинска индивидуална. Ще я запомня с обсъждането на косата й и че и тя има кауза, но не я защитаваше в предаването.
Защо да е нечестно?
Всъщност тя спечели и игра с много момичета (спасителките) и пак отиде на среща.

Защо така агресивно се влиза всеки път, когато се заговори, че може Валерия да не е победителката/избраницата? Пари ли сте залагали?

# 1 070
  • София
За мен е абсурдно Мика да спечели, нямат абсолютно никаква химия с Евгени. Даже предпочитам Валерия да е избрана.

# 1 071
Защо да е нечестно?
Всъщност тя спечели и игра с много момичета (спасителките) и пак отиде на среща.

Защо така агресивно се влиза всеки път, когато се заговори, че може Валерия да не е победителката/избраницата? Пари ли сте залагали?

За спасителките е така, но играта със сърчицата бе нечестно. Включи се по-късно без да е ясно дали е щяла да избута до последните места.

Не, аз стискам палци за Елена Simple Smile

# 1 072
Някой загледа ли се в лилавата рокля на Валерия от последния епизод, дали не е роклята от кадрите дето ни ги дадоха в началото, за какво предстои?

# 1 073
Добре, че не гледаш Сървайвър... Grinning
Честно си беше, щом е било решено предварително с бележката. Тя и не влезе с пълен брой сърца, а с толкова, колкото на момичето с най-много здрави.

# 1 074
Но можеше да се издъни повече пъти, ако бе започнала наравно с останалите, нали ? Simple Smile

# 1 075
Аз тук няколко пъти казах, че на база някои спойлери - Ивелина в надкаст, снимката в басейна и др., според мен Мика печели. Леле, щяха да ме изядат с парцалите - сякаш е кощунство да не мисля, че е Валерия! GrinningGrinning
А за другата тема пък да не говорим - Валериените фенки са тръгнали на война - не дават никой дума да обели против нея. Чудя се тези хора как ще спят след като разберат, че любимата им си остава в Плевен.

# 1 076
Мириел, как това е нечестно? Не го е решила тя все пак, а е избрана да се включи по-късно, за да може да спечели. Това го решава продукцията/Евгени, а не Микаела, и си е съвсем по правилата на играта.

Калия и аз се интересувам доколко сигурен е този спойлер? На мен с Микаела ми изглежда наистина странно да се съберат, намирам Микаела за 10 нива над Валерия, но не виждам да харесва Евгени изобщо.

# 1 077
Но можеше да се издъни повече пъти, ако бе започнала наравно с останалите, нали ? Simple Smile
Но можеше да отговори вярно повече пъти и да разбие повече сърца на Валерия, нали? Simple Smile

# 1 078
Не става въпрос честно или не е отишла на среща,а че с Мика са говорили 3-4 пъти само. Той никога не се изказва трепетливо за нея,не търси често контакт, не казва,че иска повече време с нея. Просто ума не ми го побира как за последните 7 дни ще реши,че е влюбен в нея,че и брак ще предлага.

# 1 079
Не е толкова зле! Забавно е! Такова себеотдаване на каузата, не съм чела в друга тема. Казах си мнението за Виктория, една дама ли е или не е, много се ядоса. Таз Валерия се оказа истински водач на онеправданите! Добре, че беше тя, за да намерят гуруто някои хора - за кучета, котки, дъщери, майки, евентуално синове.
Разбира се, че може да е Мика, но за жалост няма много сигнали, че все още е с нея. Може да е Валерия, но там възможността да е с нея в момента - клони към нула. То тази либов се оказа кухо яйце. Елена - надявам се, че не е с Евгени. Виждам, че е различна, надявам се да намери свестен мъж, който да й даде обич. Валерия нека също да си намери някой младеж, с който ще обсъждат месото мърша ли е или храна за кучета.
Аз мисля, че в нормалните среди, всеки има някаква полезна кауза, нещо, в което вярва и помага. Аз не познавам хора без такава. Затова и тази кауза, поднесена така, ме отблъсква. Има, разбира се, млади хора, които живеят от купон до купон, с високи усещания и претенции, но те не са познатите ми.
Който и да "спечели", за мен Ергенчо, ако е влязъл с идеята да намери булка, няма да му се получи. Да си взема цигуларката.
Мика няма да е лоша партия, дори мама ще я хареса. Ама да не я ядосва, че какъвто е...

Общи условия

Активация на акаунт