Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 493
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 050
Аз на база спойлерите до момента съдя, че и в този сезон ще имаме победителка само за пред камерите. Дали ще е Елена, дали ще е Валерия, абсолютно няма значение. Генчо си заключи профила, по всякакъв начин се опитва да се разграничи от предаването, Валерия си е в Плевен, а Елена така или иначе си пише завъртяни бюлетини от години, така че няма смисъл да търсим под вола теле в тях.

Ама май това с промискуитета е точно случай на "грешката е вярна" т.е баш си целя да го обиди за това, че се мляска с по 3-4-5 на вечер.

Предлагам двата лагера да си стиснат ръцете в съгласие, че Генчо не струва, и да не се избиваме и тук, и в основната тема за фиктивни конфликти и чувства.

За мен чата + срещите с Елена + поведението ѝ след предаването + изказванията на Камелия говорят, че Валерия ще победи, а Елена ще е прелъстената и изоставена. После камерите спират да снимат, Валерия отива да си гледа МЛМ-а и приютите, Генчо пали към Равда и се чуди как да си спасява имиджа и как ще разпродаде билетите за турнето. Дотук положението е плачевно.

А, не! Приемам примирието, но не и хипотезата за финал. Поддържам противоположно мнение.

# 1 051
  • Мюнхен
Nolii, ако приемаш примирието под наслов "Генчо не струва", по-добре Елена да не печели. Да бяга с 200 и да си намери някой, който ще я гледа, както я гледаше Антон на онази снимка, която споделих преди няколко теми.

Хич не ѝ трябва промискуитетен егоцентрик.

# 1 052
  • Някъде там...
Аз също държа на мнението, че победител ще е Елена. Прекалено много факти се събраха в подкрепа на това твърдение. Оттам нататък, има ли двойка, има ли сватба, каквато информация изскача отвсякъде и т.н. ще разберем с времето.
Честно казано, и за мен победата ще е малко Пирова за Елена, визирайки Евгени. Но пък кой знае, може пък да са щастливи, ако са заедно, коя съм аз, че да съдя.

П.П. На Генча май му е отключен ИГ профила?

# 1 053
  • Разпиляна във въображението
Аз съм по-скоро на страната на Валерия и, ако Евгени не е влюбен в никоя, то си пожелавам да спечели Елена. Ако е влюбен - пожелавам си да е с жената, към която изпитва тези чувства - независимо Елена или Валерия. Любов да има!

Още малко остана и наистина продукцията добре си свърши работата. С изключение на тройката, победителката не е известна. Нямам пълно доверие на никой Simple Smile

# 1 054
От толкова спойлери се докарахме до това положение:

Браво на продукцията! 👏 Аз предпочитах да знам предварително, де. Пак щях да гледам.

# 1 055
  • Вестерос
Аз друго мисля, ако е толкова хепи енд, това трябва да е добра реклама за Генчо, да го пускат по гостувания, за да може да си рекламира и концертите.

# 1 056
Така завършва днешният бюлетин на Елена. Или има ново гадже, което ѝ носи ягоди, или жали по някое старо. Във всеки случай, по хубав жест бил от 12 (колко са в колието?) диаманта Wink

Или Елена казва: "Поягодите на диамантите!" Wink

# 1 057
  • Sofia
Лично за мен, второто. Ако съм права, предполагам вече е разбрала, че любовта не е само борба, няма грешно и правилно.

# 1 058
  • София
Сървайвър: попаднах на спойлер във фб групата, но не знам верен ли е. Освен, че пише, че Благо бие, което вече ни е известно, другите двама финалисти са Дани и Ермина.

Ако някой в писал вече финалистите и съм изпуснала, се извинявам.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 00:53 от Niya-

# 1 059
Сървайвър: попаднах на спойлер във фб групата, но не знам верен ли е. Освен, че пише, че Благо бие, което вече ни е известно, другите двама финалисти са Дани и Ермина.

Ако някой в писал вече финалистите и съм изпуснала, се извинявам.
Мисля, че не са писани. Това е много готин вариант за финал, изобщо не искам да виждам Цецо в тройката.
Ермина също не ми харесва, ама след днешните събития и геройски настроеното жури, не виждам как ще спечели.

# 1 060
Аз пък продължавам да си държа на теорията, че ще ни залъжат ,че с победителката-за мен Валерия, са заедно, и след края на предването и после като страстите утихнат ще ни кажат ,че не се е получило.
В Комеди клуба и гостуването на Виктория, говереха така, сякаш Валерия печели и те го знаят-те там колкото и да се превят, че уж не знаят, според мен не е така-Блага май им беше казала още преди да почне предаването коя е победителката.

# 1 061
  • Някъде там...
Лично за мен, второто. Ако съм права, предполагам вече е разбрала, че любовта не е само борба, няма грешно и правилно.

Елена показа, че не ламти за материални жестове. Какво е едно колие, ако не е подплатено с внимание. По-важен е ето този жест на загриженост към любимия човек.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 09:09 от Жабче

# 1 062
Дали вече ще излъчат кадрите от басейна? Скокът от скалите си остана за архива.

# 1 063
Дали вече ще излъчат кадрите от басейна? Скокът от скалите си остана за архива.

В епизода утре е с Мика 100 %.На промото се вижда-няма как да е друго.

# 1 064
Ей сега ви казвам спойлер-нали е тема за спойлери.
Евгени в момента е с Мика,Елена е с друг, на Валерия животът продължава по старому

Общи условия

Активация на акаунт