Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 508
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 035
Simple Smile Нищо не пречи тази реплика на Наум да е заснета във варианти: "... 2 седмици", "...3 седмици" и т.н., за да я сложат при монтажа в удобен момент Wink

# 1 036
  • Разпиляна във въображението
Как й носи Евгени ягоди като той е на морето с компания?
Може и да са се прибрали от морето. Дара снощи беше в публиката на "Капките".

Което обяснява тайминга на поста за ягодите.

Евгени има стори от вчера на сцената на летния театър на Бургас и говори за концерта си там през юни.

# 1 037
Седмичният мейл едва ли сяда да го пише 5 следобед в събота. Случката с ягодите, от когото и да са били, може да е станала преди дни, седмица дори.

# 1 038
  • Вестерос
Още един "спойлер". Ми Гената още с влизането на Валерия каза - "само един воал й липсва на тази рокля". Joy Епизод 1, какво повече?! Хахах.
А пък Наум каза, че ако шоуто беше само две седмици, финалът щеше да е друг.
Той Наум и за обрати говори. Мисля  е ясно, че става въпрос за Айлин

# 1 039
Понеже ровя из страниците и никъде не намирам така, че ще питам направо. Обсъди ли се вече, че в Уикипедия е посочена Карабаджак като победителка ??

# 1 040
Да,обсъди се вече.

# 1 041
Попадна ми нова статия, че Благой печели Сървайвър и 450 хиляди??? Astonished Каква е тази убийствена сума?

# 1 042
Наградата плюс хонорара .

# 1 043
  • София
Попадна ми нова статия, че Благой печели Сървайвър и 450 хиляди??? Astonished Каква е тази убийствена сума?
Наградата е 150к, а за хонорар се говори повече за 200к, въпреки че и това ми се вижда много. Чак 300к хонорар няма как да са му дали само на него, нямат такъв голям бюджет. Скъпо предаване си е Сървайвър.

# 1 044
Да направя малко догадки по неиздадената песен на Джия.
Не може да излезе преди края на предаването и ще бъде за мъж, който си лягал сам.🤔 Според мен това означава следното - Евгени избира Валерия, връзката им продължава няколко месеца, но вече са разделени. В клипа участва Валерия като зарязаната, но фатална жена, която всеки съжялва, че е изпуснал.
Но пък се чудя, продукцията ще позволи ли толкова бързо да се разкрие разврата от този сезон и то с чалга песен? Може би, ако любимката (не на всички, не се хващайте за думата) Елена все пак е постигнала своя щастлив край и е заедно с Евгени?
Това звучи по-зле и отблъскващо от това за втора година Ергенът да си излезе ерген.

# 1 045
Всъщност имат,турския продуцент доста се е изхвърлил.С дестинация,бюджет за игрите,хонорари също.Ще се повторя,Благо 300,Божана 100,другите "известни" 50.

# 1 046
  • Варна

Но пък се чудя, продукцията ще позволи ли толкова бързо да се разкрие разврата от този сезон и то с чалга песен?
Няма как да го забрани.

# 1 047
  • Мюнхен
Аз на база спойлерите до момента съдя, че и в този сезон ще имаме победителка само за пред камерите. Дали ще е Елена, дали ще е Валерия, абсолютно няма значение. Генчо си заключи профила, по всякакъв начин се опитва да се разграничи от предаването, Валерия си е в Плевен, а Елена така или иначе си пише завъртени бюлетини от години, така че няма смисъл да търсим под вола теле в тях.

Ама май това с промискуитета е точно случай на "грешката е вярна" т.е баш си целя да го обиди за това, че се мляска с по 3-4-5 на вечер.

Предлагам двата лагера да си стиснат ръцете в съгласие, че Генчо не струва, и да не се избиваме и тук, и в основната тема за фиктивни конфликти и чувства.

За мен чата + срещите с Елена + поведението ѝ след предаването + изказванията на Камелия говорят, че Валерия ще победи, а Елена ще е прелъстената и изоставена. После камерите спират да снимат, Валерия отива да си гледа МЛМ-а и приютите, Генчо пали към Равда и се чуди как да си спасява имиджа и как ще разпродаде билетите за турнето. Дотук положението е плачевно.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 21:35 от Jinnafee

# 1 048
От толкова спойлери се докарахме до това положение:

# 1 049
Гледахте ли Наум при Тото ?

Общи условия

Активация на акаунт