Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 549
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 005
Има снимки от Пловдив с Валерия в инстаграма на бизнеспартньорката й от 29 април.  Дали са били по работа?
Не помня Евгени къде беше тогава.

# 1 006
  • Вестерос
Ноли е Пам? Ей това е спойлер Grinning

# 1 007
Няма как да споделя откъде е, защото не искам да вредя на човека, който ми е споделил.
Информацията ми е 100% сигурна, ако някой смята, че лъжа, готов съм да приема всякакви басове.Grinning

Това, че стягал сватба с Елена са абсолютни глупости.
Знам със сигурност, че след предаването Евгени е с Валерия. Дали в момента все още са заедно, не знам. Предполагам, че извън тях двамата, едва ли са много хората, които го знаят. И в тази посока всички слухове са импровизации.

Мога да поспоря с Вас! Евгени не е с Валерия, също от много сигурен източник. Стана малко - спойлерът ми е по.........от спойлерът ти.

Няма за какво да спорите, nosmoky95 казва, че към момента не знае дали са заедно, а само, че след предаването са били. Wink

# 1 008
Днес , след като излушах Надкаста с Камелия , на който присъства мълчаливо  Елена , съм сигурна, че тя не е избраната и не е с Евгени след предавнето. Всички бяха обединени около лошия избор на ерген, липсата у него  на джентълменство и споделеност по време на срещите, нарцисизма, съвсем естествено споделиха мнението си че не показва добра култура, интелект. Абе яко си го нахраниха.
От друга страна общуването му в реална среда  с Щеревата дъщеря и Дара показва, че му е добре в компанията на по-експанзивни и по- неделикатни дами.
Още в самото начало е направил избора си към Валерия ( с опция Айлин) , но се увлече от другостта на различната Елена. Яд ме е че ще бъде уязвена и се надявам да   да не покаже слабост и силно разочарование на финала ( едва ли , имайки предвид колко е пряма) .
 Сега , като гледат как се натиска с всяка и тъпизмите му всички момичета сигурно си се чудят как са попаднали в тоя експерименг и изолацията до какво е довела.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 00:02 от gerido

# 1 009
Излязоха сума ти спойлери за Валерия и се чудя как още има хора, които се връзват на партенките на продукцията тук за друга победителка.

# 1 010
Май навън Генчо е сбъркал нещо с Валерия, след всички тези постове които е харесала, за мен със сигурност не са заедно..

Прощавайте, но може ли пояснение за рядко четящите в темата. Кой е писал тези постове?

# 1 011
Скрит текст:
Май навън Генчо е сбъркал нещо с Валерия, след всички тези постове които е харесала, за мен със сигурност не са заедно..

Прощавайте, но може ли пояснение за рядко четящите в темата. Кой е писал тези постове?

Публикациите са от инстаграм профил за споделяне на подобни стихове или мисли и явно Валерия го следи и ѝ харесва написаното и затова му е дала лайк. Профилът не е на някого от участниците. Просто ако търсим под вола теле може да свържем написаното с участието ѝ в предаването и да се изтълкува като разочарование (все едно не е спечелила тя), но и също така като нищо просто на лирическия герой му харесва текста и няма нищо общо със станалото в шоуто.
В обобщение - Вие избирате дали да сметнете горното за спойлер или не.

# 1 012
  • Мюнхен
Нямало читав спойлер... тоз Дискорд за нищо го нямате, ей Trollface

# 1 013
  • Монреал

Аааа, за мен това е топ спойлерът! Сал той ме крепи да не помисля друго, че в последните епизоди много аванси за Елена имаше…

Пък аз все си се надявам да има любов на финала и през моя прочит такава, в най-чистия и вид, усетих само към Валерия… Чакам си романтиката до край😍
Единствено се надявам да няма голяма драма, защото която и да загуби ще е кофти, но дано не е крайно затормозяващо и поднесено по неуважителен начин от продукцията към момичето.

# 1 014
Виж, че като се заговори за Дискорд чата, се подемат рефрените, че чатът е манипулиран (заради черния текст в спойлер) и че японката била Елена 😭

И лошото е, че “спойлерите” за победа на Елена вече не идват от продукцията, а от хората, които са се пренавили, че тя трябва да спечели. Спокойно, не е олимпиада, а отдавна заснето предаване, не е нужно да се вкарва толкова напрежение за нещо, което вече е станало и не може да се промени.

На този късен етап едва ли ще излезе по-достоверен и различен спойлер от вече ясното - топ 3 в този ред Валерия, Елена, Микаела. Освен ако не изтече епизодът някъде (което няма да е за сефте на БТВ 🤣).

# 1 015
Още един "спойлер". Ми Гената още с влизането на Валерия каза - "само един воал й липсва на тази рокля". Joy Епизод 1, какво повече?! Хахах.

# 1 016
Още един "спойлер". Ми Гената още с влизането на Валерия каза - "само един воал й липсва на тази рокля". Joy Епизод 1, какво повече?! Хахах.
А пък Наум каза, че ако шоуто беше само две седмици, финалът щеше да е друг.

# 1 017
Ее, айде сега, Елена виновна, че Ергени се увлякъл по нея. Моля ви се... Laughing
В последния излъчван епизод на срещата след баниците той си я подведе и още как. След тази среща тя е абсолютно уверена, че ще победи. Кой не би бил? Но.. Уви!
Валерия печели и не, защото тяхната любов е тъй силна, а защото тя просто има по-здравословен подход. Може да е незряла, но смело си отстоява позицията и не се връзва на тестчетата на Евгени. Елена, колкото и да е истинска и дълбока, се връзва на неговите глупости и той вижда, че много лесно ще я манипулира емоционално. Не му е интересна, но я лъже и е кофти, много кофти. Непукизмът на Валерия го очарова, интересна му е, може да му се изплъзне и няма да му угажда на всички прищявки. Не е любов, а проста психология.

Аз съм съгласна ,че я подведе , но и тя сама доста се самонави.
Цялото това целуване и натискане беше от нейна страна, а тя го изкарваше така, сякаш той не може да се откъсне от нея.
Имаше доста голямо самонахъсване, той е там за това, колкото и да е странно-това е заложено в самото предаване.
Аз започнах да гледам епизодите от самото начало и ако ги гледате пак, много ясно ще видите как Елена направо  си го направи това сама. До момента, освен сцената ,в която я взе за да й покаже колко я иска, там с бодито, няма друг момент ,в който той да е потърсил контакта.
А колкото до тази сцена-лично мое предположение-от продукцията го измслиха и за мен Евгени беше подтикнат да го направи.
Нека не забравяме ,че във всеки един момент ,в който Генчо липсва от коктейла ,той се съветва с Радо Тушев как да реагира спямо събитията.
Ако му беше дошло инстиктивно, нямаше първо да я съпроводи и да си тръгне-това е лично мое мнение, пак казвам.
Прекалено рано се видя оргомното му пристрасите към Валерия, от продукцията трябваше да вземат мерки, защото сезона щеше да е провал.
Това поне е моя прочит на нещата, на база гледането на епизодите отново.
Елена стана главната й опонентка- след като реагира много остро на прекъсването на коктейла от Валерия, ако друга беше реагирала така- нишката щеше да бъде с нея.
Реално тази й реакция я вкара в играта.
Между другото сега вече като знаем какво става е много интерестно епизодтите да се гледат от самото начало, просто някой неща си личат страшно много.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 07:26 от Evaeva7

# 1 018
На Наум не му вярвам много на приказките аз. Wink Много ясно, че така ще каже, понеже всички изреваха в началото, че всичко е предначертано и няма за какво да гледат повече. Wink
И Ваня Щерева говореше за обрати и то реално имаше такива - ту към едната, ту към другата главна претендентка се лашкаха предположенията на публиката, а в началото и Айлин беше фактор. Но за мен всичко това е за заблуда. Кофти за наранените чувства само.

# 1 019
Обратът беше срещата с Елена. От там нататък отношенията с нея са в постоянна градация, а тези с Валерия избледняват.

Общи условия

Активация на акаунт