Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 515
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 020
Да, и ще има обрат в последния момент. Те много обичат така. Simple Smile

# 1 021
Първата му среща с Елена беше измислена от продукцията, втората беше като наказание срещу Валерия, всички целувки, разговори и всякаква... тактилност е търсена и насилена от страна на Елена..  така че, да, и аз мисля, че ще спечели Елена и на база спойлери, но не заради чувства, а заради сценарий.
И в никаква сватба не вярвам, освен ако наистина не е тотално обсебена и отчаяна, и да го е натискала и за това, а той да е решил, че му е време за деца и вижда в нея потенциал да се грижи и води цялото семейство, да понесе и мъжката роля. Но в такива бракове лесно стават изневери.

# 1 022
Първата му среща с Елена беше измислена от продукцията, втората беше като наказание срещу Валерия, всички целувки, разговори и всякаква... тактилност е търсена и насилена от страна на Елена..  така че, да, и аз мисля, че ще спечели Елена и на база спойлери, но не заради чувства, а заради сценарий.
И в никаква сватба не вярвам, освен ако наистина не е тотално обсебена и отчаяна, и да го е натискала и за това, а той да е решил, че му е време за деца и вижда в нея потенциал да се грижи и води цялото семейство, да понесе и мъжката роля. Но в такива бракове лесно стават изневери.

Съгласна съм с всичко, освен ,че печели Елена.
Втора среща с Елена не е имало реално.
За момента единствената, която е поканена от него на две индивидуални срещи е Валерия.

# 1 023
Ако гледахме сапунен сериал, щях да съм сигурна, че Валерия печели, но това са реални хора! Кажете ми кой нормален мъж ще заведе Валерия вкъщи? Защо умишлено сам да си причини такова нещо?! Те нямат някаква дълбока връзка, та Генчо да е изгорял от любов - всичко се е случвало пред камерите.

# 1 024
Не знам, днешно време много мъже са мамини синчета, не търсят партньор и жена, а майка, а в лицето на Елена наистина може да се прозре нещо подобно или дори домашен любимец. А Генчо е точно такъв тип. Никой нормален и сериозен мъж иначе не би й обърнал внимание, заради поведението й. Външният вид е субективно нещо, а и тя изглежда нормално.
Миси, понякога ми звучиш като майката на Евгени. 😂 Шегувам се.

# 1 025
Ще спомена някои неща, които ме навеждат на мисълта, че нещата с Елена са много режисирани, за да си подплатя горното изказване:
Фаворитка от самото начало Валерия- трябва да и изберат опонент:
Взимат момичето, което е най- различно от  нея, като професия ,външен вид, знания и тн
Човекът ,с който имаше сблъсък ,заради поведението си .
Момичето, което е и на друга възраст и етап в живота си.
Момичето, което за разлика от нея е склонна на точно обратното поведение- тя да гони мъжа, да показва ,колко го харесва, да бъде активна.
Групата на моделките срещу групата на интелектуалките.
Как пък винаги става така, че двете най- харесвани са от два различни лагера.
Можеше Евгени да се колебае между Валерия и Айлин например.
Моята истина, е че просто Елена беше най-удобния избор на продукцията.

ПП: Точно Елена е човека, който макар развоя на събитията ще продължава да си носи огърлица, тя ще приеме нещата по философски и ще го обърне така, че това е един споменат, от момент, в който е изпитала много позитивни емоции.
За мен Валерия ще го удари на его.
Това за мен също си е спойлер.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 08:10 от Evaeva7

# 1 026
Хаха да, личи си кои са майки на момчета. Но и момичетата са нечии деца и те имат майка, а Евгени не е мъж мечта за никоя. Не знам кой родител би се радвал и би дал дъщеря си за жена на такъв.
Хахха, май ще се окаже ,че са еднакво нарцистични и са си един за друг.Според мен много добре ще им се получи равновесието с нещата, с който се занимават.
Според мен тя ще е еднакво ангажирана с приюта си, колкото и той с пианото.

# 1 027
Така е. Ние само си гадаем. 😀

# 1 028
  • Луната
Още един "спойлер". Ми Гената още с влизането на Валерия каза - "само един воал й липсва на тази рокля". Joy Епизод 1, какво повече?! Хахах.
А пък Наум каза, че ако шоуто беше само две седмици, финалът щеше да е друг.
Това, което може би е имал впредвид Наум е, че финалната тройка/двойка е щяла са бъде друга на онзи етап. Нито Елена, нито Микаела бяха сред спряганите за финалната тройка... Но тук в темата се разпознаха ръцете на Елена /облечена в розова рокля/ от промото в епизод 1, които са от финала.

# 1 029
Предлагам да си останем на тема спойлери за Ергенът 2 - финал и след финала и да не преследваме потребител nolii.

# 1 030
Някой я спомена назад като ник на Пламена, друг поправи на Камелия. Няма да поддържам повече тази мини тема.
Ако има нови спойлери, давайте! 🙂

# 1 031
Стига сме го мислили Генчо. Той ще си избере най-подходящата за него жена. Ако продължават да го дават по телевизията след това му участие, се надявам да е в по-добра светлина.

# 1 032
Как й носи Евгени ягоди като той е на морето с компания?
Може и да са се прибрали от морето. Дара снощи беше в публиката на "Капките".

# 1 033
  • София
Как й носи Евгени ягоди като той е на морето с компания?
Може и да са се прибрали от морето. Дара снощи беше в публиката на "Капките".

Което обяснява тайминга на поста за ягодите.

# 1 034
Още един "спойлер". Ми Гената още с влизането на Валерия каза - "само един воал й липсва на тази рокля". Joy Епизод 1, какво повече?! Хахах.
А пък Наум каза, че ако шоуто беше само две седмици, финалът щеше да е друг.
Каза “Със сигурност МОЖЕ БИ развоят на сезона щеше да е различен”.
А за обрата визира Айлин.

Общи условия

Активация на акаунт