Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 496
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 975
Момичета, има основна тема, в която можете да си подкрепяте любимките. Не е нужно и тук двата лагера да се вихрят!
Читав спойлер- НЯМА! Човек вижда, това което отговаря на собствените му нагласи и предпочитания!
Аз химия не виждам, нито с едната, нито с другата. Евгени е такова дърво! Пасивно- агресивен, без да показва емоции и чувства!
Която и да го е взела, със здраве да си го ползва!

# 976
Абсолютно, защото умишлено е подведена. Сериозно подведена. А тя е жестоко хлътнала. И не е от хората, които пускат лесно. Ще страда, адски много ще страда. Още повече, че има нагласата да рови, да анализира, да търси, да преживява отново. Ще бъде гавра направо...

Валерия не я мисля толкова, тя доказа, че не взима нещата толкова навътре. Не че няма да е кофти и за нея, но ще го преживее по-лесно.

Ааа, защото не си показва чувствата. Но мелодраматичната Елена да я ожалим. 😂 Тъй, де, и аз ѝ пожелавам на Ленчето да се вземат с Генчо.

# 977
Май навън Генчо е сбъркал нещо с Валерия, след всички тези постове които е харесала, за мен със сигурност не са заедно..

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 20:39 от Poli_tod

# 978
Аз съм готова да се хвана на бас, че Микаела печели. Винаги съм си го мислела, защото тя е най-логичната победителка, но след надкастите с Ивелина, Александра и Виктория, вече съм напълно сигурна. Ивелина даде най-големия спойлер, а Александра не посмя да коментира Мика, само тихичко измърмори, че говорела като приятелче на Евгени, при все, че другите участнички ги разнищи. Виктория - по същия начин - през цялото време обяснява колко Евгени харесвал Валерия и Елена, а като я попитаха какво мисли за Микаела, каза, че тя не била влюбена в Евгени, но някак злобно и не на място прозвуча. Прави ми впечатление, че всички, които знаят крайния резултат много строго и упорито държат линията  Елена-Валерия и не дават никаква мисъл да мръдне встрани.

Последна редакция: нд, 07 май 2023, 22:05 от Анонимен

# 979
Вече сериозно се търси под вола теле....

# 980
Май навън Генчо е сбъркал нещо с Валерия, след всички тези постове които е харесала, за мен със сигурност не са заедно..

Но тези постове са вероятно за бившата му. Ако са заедно, защо да не ги хареса?

# 981
Може и да ме изтрият, но от няколко дни искам да ви споделя един “спойлер”. Кавичките са важни 😂 А именно: до сега във всяко тв шоу, футболен мач или политически избори, моят участник/отбор/ партия, винаги губи. Е аз съм твърдо за Елена, мога да се обзаложа с всички от темата, че няма да е тя избраната 😭

# 982
Така завършва днешният бюлетин на Елена. Или има ново гадже, което ѝ носи ягоди, или жали по някое старо. Във всеки случай, по хубав жест бил от 12 (колко са в колието?) диаманта Wink

Може и да ме изтрият, но от няколко дни искам да ви споделя един “спойлер”. Кавичките са важни 😂 А именно: до сега във всяко тв шоу, футболен мач или политически избори, моят участник/отбор/ партия, винаги губи. Е аз съм твърдо за Елена, мога да се обзаложа с всички от темата, че няма да е тя избраната 😭

И при мен е така, но малко се разколебах, след като Аржентина и Меси спечелиха световното Joy

# 983
Не бяха Аржентина моя отбор, Лемън. Затова нямам колебания. Е тя надеждата умирала последна. Ще потърпим още 10 дни до финала.
Между другото, последния  бюлетин на Елена, може да означава точно това - че жест навън ( реален) е по-скъп от диаманти от спонсори в предаване. И не е невъзможно да са точно от Гената.

# 984
  • София
Нямаме ли някой октопод - оракул, който да направи прогноза за победителката?

# 985
Жалко, че не го излъчват по Нова , нали имаше кученце оракул.😀😀

# 986
Да пусна ли двете имена в шапката? Да видим кое ще излезе. 😃

# 987
Така завършва днешният бюлетин на Елена. Или има ново гадже, което ѝ носи ягоди, или жали по някое старо. Във всеки случай, по хубав жест бил от 12 (колко са в колието?) диаманта Wink

Тя Елена ви го казва, че е с Евгени, ама вие не, та, не. Търсите други спойлери. Толкова е очевадно, че говори за Евгени. Ето, казва си, че диамантите не струват толкова, колкото жеста, че е отишъл до един приятел да й донесе домашни ягоди. Ако говори за друг мъж, няма да сравнява с подаръка от другия, би било много грубо.
Според мен не трябва да се хващате на това къде и какво бил постнал някой уж от предаването. Следвайте знаците.

# 988
Има и такава трактовка, но не вярвам в нея.

# 989

Тя Елена ви го казва, че е с Евгени, ама вие не, та, не. Търсите други спойлери. Толкова е очевадно, че говори за Евгени. Ето, казва си, че диамантите не струват толкова, колкото жеста, че е отишъл до един приятел да й донесе домашни ягоди. Ако говори за друг мъж, няма да сравнява с подаръка от другия, би било много грубо.
Според мен не трябва да се хващате на това къде и какво бил постнал някой уж от предаването. Следвайте знаците.

Абсолютно същото си помислих като прочетох поста на Елена. В текста от днес пък разказва за някакво екстремно преживяване с мотор тези дни, което е опънало  сетивата й до сериозна уплах точно сега, когато й се "получават нещата". Много знаци има в нейните постове, само човек са ги чете правилно.

Общи условия

Активация на акаунт