Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 594
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Скокът от скалата е от срещата с Валерия, но не го излъчиха в предаването.

# 1 111
Е, те ходят на фризьор преди всеки коктейл. Сега фризьорът ли е ябълката на раздора… нещо ме съмнява Елена да скочи заради един фризьор. Аз мисля, че в басейна е Мика.

# 1 112
В басейна очевидно е Мика. Това не е ли ясно?

Пуснах си пак Надкаст с Вики. Тя там казва, че Мика не е имала чувства към Гената. И че не е била влюбена. Освен ако след предаването Мика не е развила някакви чувства. Това значи, че Мики не е победителката. Или Вики се опитва да ни накара това да си мислим.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 14:52 от Alucard

# 1 113
  • Луната
В сряда
 Евгени ще покани Валерия на фризьор ,заради което ще е скандалът с Елена и коя колко заслужава.
Ще покани Елена на среща в гората и ще се рисуват.
Ще разпита момичетата за родителството и Мика ще сподели,че е дете на разведени родители,което ще я разтрои и Евгени ще я покани на скок в басейна.
Поли си тръгва.
В  четвъртък
Ще имат репетиция за сватба,откъдето идват въпросните снимки на уж финала,които разнищвахме Еленените ръки.
Ирина си тръгва.
Дано не ми изтрият коментара,благодаря
Имаме някои различия
На фризьор ще са 4. Според мен това са Валерия, Елена, Поли и Мика. Мика е с по-тъмен цвят на косата, а Поли с по-светъл. Час от синхроните от предния епизод са записани на следващия ден т.е. ще се покажат със същите дрехи на синхроните като в предния. Мисля, че индивидуална среща в гората ще е с Ирина.
Басейнът е с Мика.
Вечерта без роза остава Поли

# 1 114
И какво става сега, двама се карат трети печели. Или поредния кьорфишек

# 1 115
На мен ми хрумна нещо: имаше тук някакъв спойлер, че на Евгени родителите харесали повече Елена. Сега, като знаем, че баща му е животновът, а за Валерия животновъдите са смъртни врагове, ще ми е интересно дали ще зачекнат темата.

# 1 116
  • Разпиляна във въображението
Къде да прочетем за животновъда - баща на Евгени?

За да е толкова ядосана Елена дали има вероятност Валерия да е на среща?

# 1 117
Малко за Сървайвър.
Предвид, че сполерът беше "футболистчето печели", а футболерчетата бяха три на брой, спойлерът беше много общ и мъгляв. Снощи обаче на полузащитника ПаФкЪ му разказаха играта и му биха дуспата. Вкараха му гол минути преди реферът Ваня да свири край на мача. Вратарчето Цецо, като истински централен нападател му вкара гол при това гол от засада. Головият пас беше дело на Ермина, която записа асистенция за гола не просто на мача, а на сезона. На елиминациите на ПаФкЪ показаха червен картон и той безславно седна на резервната скамейка при другите кибици. Satisfied
Така, че смело можем да предположим, че е малко вероятно Благо да не е победител. Nerd Нещо, което мен ме устройва, защото не останаха други подходящи за шампиони.

# 1 118
Не ме бива много в спойлерите, но току що прочетох във фейсбук, че са видели Елена да се целува с моторист в заведение в някакво село. Може би той е с ягодите....

# 1 119
Да не е бил Евгени 🙂

# 1 120
Постът беше с идеята, че не е спечелила Елена, така че едва ли е бил Евгени. Simple Smile

# 1 121
Не ме бива много в спойлерите, но току що прочетох във фейсбук, че са видели Елена да се целува с моторист в заведение в някакво село. Може би той е с ягодите....

Елена е писала в блога си за това пътуване, на което била поканена от "мъжа на братовчедка си". Вероятно е написала така, за да не разкрива дали е обвързана с някого, или не.
Къде е тази информация за целувката?

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 18:29 от nolii

# 1 122
В страницата на Ергенът във фейсбук. Потърсете под основния пост с баниците, там има коментари и една жена го е написала.

# 1 123
Поста на Мика за любовниците е по повод коронясването на Камила в събота. От няколко дни се върти как любовниците не трябва да губят кураж с нейни снимки.

# 1 124
Прочетох го. И освен това пише, че се е целувала насред заведението и е помолила да не я снимат, че щели да я глобят. Grinning Как си представяте да седне насред заведението да интимничи и постоянно да се обръща насам натам и да моли да не я снимат? Grinning Всеки от всякъде може да я снима. Много нереално ми се вижда. Не вярвам на тази жена.

Общи условия

Активация на акаунт