Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 474
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 095
Микаела работи в сладкарница в Банско. Евгени до колкото знам не е в Банско?

Нали учи право някъде в чужбина?
Кое от двете е вярно? Това за правото, или това за сладкарницата?
Цял април бях в Банско. Почти всеки ден минавах през сладкарницата, понеже е на главна улица, а и няколко пъти влизах да взимам сладки работи от там. Повечето пъти Микаела ме е обслужвала. Може да е завършила/прекъснала. Не знам.

# 1 096
Аз тук няколко пъти казах, че на база някои спойлери - Ивелина в надкаст, снимката в басейна и др., според мен Мика печели. Леле, щяха да ме изядат с парцалите - сякаш е кощунство да не мисля, че е Валерия! GrinningGrinning
А за другата тема пък да не говорим - Валериените фенки са тръгнали на война - не дават никой дума да обели против нея. Чудя се тези хора как ще спят след като разберат, че любимата им си остава в Плевен.
Много добре!😇

# 1 097
# 1 098
Ясната заявка на Елена, че се вижда до Евгени на финала на надпреварата и за нея друга алтернатива не съществува, пък ще предизвика Микаела, която остро ще изрази негодуванието си от това, че редакторката смята крайното решение на „ергена“ за предопределено.
Ооок, дотук свършват шансовете на Елена. Продукцията с най-голям кеф ще се изгаври със сигурната в победата си. Освен ако не е сценарий и са я накарали да говори така, за да подведат зрителите.

# 1 099
Микаела работи в сладкарница в Банско. Евгени до колкото знам не е в Банско?

Нали учи право някъде в чужбина?
Кое от двете е вярно? Това за правото, или това за сладкарницата?
Цял април бях в Банско. Почти всеки ден минавах през сладкарницата, понеже е на главна улица, а и няколко пъти влизах да взимам сладки работи от там. Повечето пъти Микаела ме е обслужвала. Може да е завършила/прекъснала. Не знам.

В един лайв спомена, че кара стаж и заработва допълнително в сладкарница, но вече не е там. Според мен след такова риалити с парите са повечето на минус и трябва да изкарат някой лев Grinning

# 1 100
  • Разпиляна във въображението
Олеле, пак ще пишат.

# 1 101
Ако не дойде Ковид да ми напише спойлера, вече на нищо не вярвам. Joy
Но то остана седмица до финала. Няма да изгубя сън от вълнение коя е прибрала този чуден мъж. Шестото ми чувство говори, че печели Елена. Лошата новина за фенките и е, че обикновено не печели тази, която аз искам, а аз наистина искам да спечели Елена, понеже са си тамън двамата - "хвани единия, удари другия".
Най-добрите спойлери са на Тифани. Но за Ергенът явно няма.😕😀

# 1 102
В сряда
 Евгени ще покани Валерия на фризьор ,заради което ще е скандалът с Елена и коя колко заслужава.
Ще покани Елена на среща в гората и ще се рисуват.
Ще разпита момичетата за родителството и Мика ще сподели,че е дете на разведени родители,което ще я разтрои и Евгени ще я покани на скок в басейна.
Поли си тръгва.
В  четвъртък
Ще имат репетиция за сватба,откъдето идват въпросните снимки на уж финала,които разнищвахме Еленените ръки.
Ирина си тръгва.
Дано не ми изтрият коментара,благодаря

# 1 103
В сряда
 Евгени ще покани Валерия на фризьор ,заради което ще е скандалът с Елена и коя колко заслужава.
Ще разпита момичетата за родителството и Мика ще сподели,че е дете на разведени родители,което ще я разтрои и Евгени ще я покани на скок в басейна.
Поли си тръгва.
В  четвъртък
Ще имат репетиция за сватба,откъдето идват въпросните снимки на уж финала,които разнищвахме Еленените ръки.
Ирина си тръгва.

И на мен така ми изглеждат събитията с малка разлика. В промото пише, че няколко момичета ще отидат на фризьор, най-вероятно тези, които няма да ходят на индивидуална среща. Не мисля, че и скандала ще има нещо общо с фризьора. За срещата и аз мисля, че ще бъде Елена, но може и Ирина. За останалото съм на същото мнение.

# 1 104
И заради един фризьор Елена ще нападне Валерия дали е заслужила нещото си и по-скоро не го заслужава? Абсурд. А и в написаното пише за част от момичетата.

# 1 105
  • София
Елена е била на фризьор, според мен - прическата й е доста засукана. Т.е.,  не е била на индивидуалната романтична среща, на която се рисуват.
Тази, за която е написано това: "Дамата ще се осмели да направи интимно признание пред виртуоза, а каква ще е неговата реакция, предстои да стане ясно в „Ергенът“ по bTV." - пак ми се струва, че не е е Елена. Тя вече му направи признание, че той е в сърцето й.

Еленините ръки не бяха на бяла рокля, а на някаква розова.
И двете ръки бяха спуснати надолу, а би трябвало булката да носи букет.
Т.е., не ми се струва, че ръките са от играта на булки.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 14:33 от Vivi

# 1 106
Микаела е качила това стори, дали не намеква нещо? https://prikachi.net/image/8SPKDT

# 1 107
  • София
В сряда
Поли си тръгва.
В  четвъртък
Ирина си тръгва.

И на мен така ми изглеждат събитията с малка разлика. В промото пише, че няколко момичета ще отидат на фризьор, най-вероятно тези, които няма да ходят на индивидуална среща. Не мисля, че и скандала ще има нещо общо с фризьора. За срещата и аз мисля, че ще бъде Елена, но може и Ирина. За останалото съм на същото мнение.

И аз мисля, че срещата ще е с Ирина. Скока от скалата също е с нея /по баджачетата се сетих Simple Smile /

# 1 108
Според мен най-логично е Микаела да е на среща, защото ако е сред тези на фризьор, какъв ще е смисълът после да я пльосне в басейна с направена прическа? Отдавна се знае и е коментирано, че Мика е в басейна.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 14:58 от Анонимен

# 1 109
Скока от скалата бе с Валерия и също изрязан.

Общи условия

Активация на акаунт