Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 599
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 125
Прочетох го. И освен това пише, че се е целувала насред заведението и е помолила да не я снимат, че щели да я глобят. Grinning Как си представяте да седне насред заведението да интимничи и постоянно да се обръща насам натам и да моли да не я снимат? Grinning Всеки от всякъде може да я снима. Много нереално ми се вижда. Не вярвам на тази жена.
Пълни глупости, звучи като фантазиите на някое 13 годишно момиченце, жадно за внимание.
Не знам Елена дали печели или не, но със сигурност не се целува с мотористи по селските кръчми, докато в ефир се върти как се врича в любов на друг. Това не е истински спойлер. Това разбира се, не означава, че си няма някой друг, но със сигурност няма да го афишира

# 1 126
Прочетох го. И освен това пише, че се е целувала насред заведението и е помолила да не я снимат, че щели да я глобят. Grinning Как си представяте да седне насред заведението да интимничи и постоянно да се обръща насам натам и да моли да не я снимат? Grinning Всеки от всякъде може да я снима. Много нереално ми се вижда. Не вярвам на тази жена.

И на мен ми се струва невероятно седмица преди финала Елена да седне да се целува насред мегдана на някакво село. От друга страна, тя самата е писала, че е била на излет с мотор именно в Пернишко. Вероятно са спрели да пият по нещо, разпознали са Елена и от там нататък историята е доукрасена от жената от ФБ.

# 1 127
Хайде сега, излязла жената с вероятно любим човек в някое село, не очаква тълпи, подала се на емоциите, защо да не го целуне? Надали е очаквала папараци. Пък и както я показаха Елена, според мен не се въздържа лесно и е склонна към спонтанности. Ще чакат те да мине края на предаването, а дотогава тръпката помежду им какво? И да, може и да се виждат по коли и апартаменти, ама не е същото. Нищо невероятно не виждам. Млади хора, от скоро във връзка. То не им е лесно на момите, както някои хора пощуряха да ги следят кой с кого.
Би било добре ако си е намерила човек различен от Евгени за самата нея.

# 1 128
  • Разпиляна във въображението
Кой й е донесъл ягодите, след като Евгени обикаля морето Simple Smile

# 1 129
Дядото на Пам

# 1 130
Не ме бива много в спойлерите, но току що прочетох във фейсбук, че са видели Елена да се целува с моторист в заведение в някакво село. Може би той е с ягодите....
Да не е бил Виктор? 😂

# 1 131
Не ме бива много в спойлерите, но току що прочетох във фейсбук, че са видели Елена да се целува с моторист в заведение в някакво село. Може би той е с ягодите....
Да не е бил Виктор? 😂
А така! Да си разменят булките. Виктор да вземе Елена, а Евгени - Капитонова. Joy Това ще са топ двойките на България!

# 1 132
Прегледах предишните теми за спойлери. В началото спрягани за победители са били Айлин, Баджак и Елена. Интересно кога се е появила Валерия като вариант за победител? И кога Мика?

# 1 133
Валерия според мен се появи като победител, заради очеизвадния интерес на Евгени към нея. А после почнаха вече и ммного спойлери за нея от еди кой си чул лично от стринката на Евгени, че печели Валерия. За нея изведнъж наизлязоха много спойлери.
За Мика пише единствено Миси Simple Smile))

# 1 134
Валерия според мен се появи като победител, заради очеизвадния интерес на Евгени към нея. А после почнаха вече и ммного спойлери за нея от еди кой си чул лично от стринката на Евгени, че печели Валерия. За нея изведнъж наизлязоха много спойлери.
За Мика пише единствено Миси Simple Smile))
Да, точно щях да напиша, че за Мика дойде от мен. Аз много отдавна обясних моите доводи, ама никой не ми вярва.... все още Joy
Ако съм права, догодина и да ме молите, няма да Ви кажа коя ще победи Wink

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 21:31 от Анонимен

# 1 135
Ок .✌🏼

Аз съм писала и преди , че ми бяха казали , че след предаването е излизал с Ирина , но не печели тя .

# 1 136
  • София
Прегледах предишните теми за спойлери. В началото спрягани за победители са били Айлин, Баджак и Елена. Интересно кога се е появила Валерия като вариант за победител? И кога Мика?
Валерия се появи първа.
Мисля в основната тема беше. Още не знаехме кои са участничките даже.

# 1 137
Аз предполагам, че е Елена, главно заради екранното време. Монтажът е благосклонен към нея. Разни странни нейни изказвания са на фона на мелодраматична / романтична музика. Все пак това е БТВ. Личеше си, че Зоран ще спечели Сървайвър по първите две причини.

Сега ще трябва да се разровя в основата тема. 😁

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 21:33 от Alucard

# 1 138
Вижте ,аз написах,че сега е с Мика,а не че тя печели формата.
Вие така мислите, или някой ви каза, или ги видяхте Мика и Евгени прегърнати ?

# 1 139
Да не е бил Виктор? 😂
А така! Да си разменят булките. Виктор да вземе Елена, а Евгени - Капитонова. Joy Това ще са топ двойките на България!
Точно днес си мислех, че на Гената трябваше да му пуснат Капитонова Joy

Общи условия

Активация на акаунт