Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 186 437
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 185
Сега гледам Айлин, Боряна и Джия при Цитиродката май няма спойлери, но някой има ли представа Айлин какви сенки може да използва или хайлайтър ?
И в предаването и сега при него винаги е лъскала в очите много.🤔. Искам и аз 😂

# 1 186
Днес се видя, че интересът на Гената към Валерия беше до тук. Толкова му беше скучно на завалията, че даже му се отщя да я понатисне на пейката. Още ли има хора, които мислят, че тя печели?!

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 08:56 от Анонимен

# 1 187
След днешния епизод съм много разколебана за спойлера с Валерия.
Везните са много в посока Елена… чудно ми е какво може да промени решението му.

# 1 188
Поли е в предаването, за да питат всички защо е в предаването.Grinning
С днешното отпадане на Ирина вече и последната въпросителна падна и подреждането вече е ясно.
4. Поли
3. Мика
2. Елена
1.Валерия

# 1 189
Сега гледам Айлин, Боряна и Джия при Цитиродката май няма спойлери, но някой има ли представа Айлин какви сенки може да използва или хайлайтър ?
И в предаването и сега при него винаги е лъскала в очите много.🤔. Искам и аз 😂
За хайлайтъра съм сигурна, че е на Fenty Beauty.

# 1 190
Точно връзката на Евгени и Валерия няма никакво развитие или поне не са показали. Но теб пък имаха силен старт.

С Елена определено има развитие със всеки следващ епизод.

За мен е 50/50 коя от двете ще спечели формата, както е и 50/50 с коя от двете би бил той навън евентуално.

# 1 191
Всичко е, за да сме изненадани в последния момент и да се случи "неочакваният обрат", за който всички говорят.
Иначе на мен лично нервни сривове изобщо не ми се гледат, особено в уж романтично предаване, и затова предпочитам да не спечели Валерия - тя би го приела мъжката с достойнство, няма да се влачи и да чеше егото на Геньо.
А Поли явно е излъгала, че не е четвърта, освен ако не изпидуркат и Мика преди нея. Един безкраен ол инклузив си направи момичето. Joy

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 02:07 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 1 192
Последният епизод беше толкова нескопосано рязан и наслагван, че от километри личи. Оставиха Валерия сама, за да я съжалим, все пак победителката трябва да бъде жертва този път. Някак не ми се връзва 3 момичета отиват на фризьор, Ергенчо взима Елена на среща и Валерия е изоставена като мръсно куче, а после му пише любовно писмо. Логика никаква. Този епизод си беше конструиран около това тя да е жертвата и го извъртяха така сякаш Елена я напада, изрязвали, напасвали, беше очевАдно. Аз не знам защо хората продължават да си мислят, че тя не печели. Та нейното куче Бъди беше в сторито на Теа от излъчването на 1 епизод. Не знам защо го забравихте този спойлер.

# 1 193
Последният епизод беше толкова нескопосано рязан и наслагван, че от километри личи. Оставиха Валерия сама, за да я съжалим, все пак победителката трябва да бъде жертва този път. Някак не ми се връзва 3 момичета отиват на фризьор, Ергенчо взима Елена на среща и Валерия е изоставена като мръсно куче, а после му пише любовно писмо. Логика никаква. Този епизод си беше конструиран около това тя да е жертвата и го извъртяха така сякаш Елена я напада, изрязвали, напасвали, беше очевАдно. Аз не знам защо хората продължават да си мислят, че тя не печели. Та нейното куче Бъди беше в сторито на Теа от излъчването на 1 епизод. Не знам защо го забравихте този спойлер.

Този коментар много съвпада и с моето мнение.
Към момента, нещата са монтирани така, сякаш Елена ще е победителката, което за мен лично означава точно обратното.
Не симпатизирам на Валерия, но единственото нещо, с което не съм съгласна е че е монтирано така, сякаш Елена я напада-според мен си я нападна.Не разбирам защо Валерия беше обвинена дали полага усилия или не.
В любовта не е нужно да се пънеш като Елена-тя просто се случва.
Доста злоба съзрях аз сега именно в поведението на Елена-през цялото време тя я обвиняваше за това,че Евгени я е харесал още от първата вечер-защо?
Всички епизоди до финала ще бъдат монтирани така, сякаш Елена печели, за да има "неочакван обрат"
Това е и причината, няколко пъти да натъртват изказването на Елена ,че ще го преследва и след финала-именно ,защото не печели тя.
За мен също е пределно ясно вече,че Влерия е победителката.
Както писах и по -рано, основното на финала за мен ще е разбитото сърце на Елена, и разума срещу сърцето, което някарая винаги побеждава.
Да припомния и спойлера, който хванах при гостуването на Камелия при Неделчо-според мен разбира се:
В началото той каза на Камелия:Внимавай за спойлери, сигурно има разбити сърца, ти знаеш най-добре.
Тук за мен Неделчо си се изпусна.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 07:10 от Evaeva7

# 1 194
  • София
Tiffany не писа ли за снощи, че Поли ще излезе?

# 1 195
  • Разпиляна във въображението
Валерия може да е всякаква, но жертва не е. Няма смисъл да се повтаря и потретва. Много добре си отбива атаките на Елена и Ирина. Няма нищо общо с Александра и ревовете й.

# 1 196
  • Вестерос
Tiffany не писа ли за снощи, че Поли ще излезе?
не съм писала.

# 1 197
Генчо в промото каза, че се чувства себе си в компанията на Елена, но това е така защото я чувства като приятелка, не любима. Същото беше и с Дениз и Виктор. Честно казано си мисля, че даже е по-силно привлечен от Мика отколкото от Валерия, но продуцентите имат друга идея явно, по-драматична....и по-жалка, ако се изгаврят така с Елена. Някой писа, че Гената ги е избирал, но не вярвам той да е избрал Мони, Габисавета, че дори Пам! Яко прозира продукцията от всеки ъгъл. Аз искам да видя реакцията на майка му за момичетата, въпреки, че ще е режисирана и няма да видим това което реално се е случило. Но за 100хил да си съсипваш така репутацията, не знам...в Игри на волята да беше отишъл, колко се взеха от там!

# 1 198
Все имам чувството, че в това повърхностно предаване има един елемент, който не е контролиран от сценария. Това са странните взаимоотношения между Елена и Валерия. Няколко момичета са забелязали, че Елена се променя на коктейлите, както и продължаващото приятелство и сега. Не мога да повярвам, че двете са толкова умни, за да изиграят такова нещо, но факт - елиминираха доста момичета, Ирина също беше в тон с тази тенденция. Мика се ядоса накрая и си го каза направо. Когато се съберат двете, останалите престават да съществуват. Валерия е избухлива, но с Елена не се кара. Не е трансформация, дразнеше се на Пам, от Пам. Крещеше като луда. Има една загадъчна усмивка, която Валерия отправя към Елена в дадени моменти, както и Елена не се държи предизвикателно с никоя друга, освен с Валерия. Но сякаш рецитира в Съдби на кръстопът.
Какво печелят двете от "коалицията"? Много. Оставане дълго в предаването, възможности за популярност, а те желаят такава. Елена държи фронта с Евгени, Валерия не си дава зор. Евгени не може да не е усетил.

# 1 199
Генчо в промото каза, че се чувства себе си в компанията на Елена, но това е така защото я чувства като приятелка, не любима. Същото беше и с Дениз и Виктор. Честно казано си мисля, че даже е по-силно привлечен от Мика отколкото от Валерия, но продуцентите имат друга идея явно, по-драматична....и по-жалка, ако се изгаврят така с Елена. Някой писа, че Гената ги е избирал, но не вярвам той да е избрал Мони, Габисавета, че дори Пам! Яко прозира продукцията от всеки ъгъл. Аз искам да видя реакцията на майка му за момичетата, въпреки, че ще е режисирана и няма да видим това което реално се е случило. Но за 100хил да си съсипваш така репутацията, не знам...в Игри на волята да беше отишъл, колко се взеха от там!

Не ги е избирал лично. Позната на Евгени ми каза, че е казал какви жени харесва като интереси, занимания, характер и тн, но от продукцията са включили в каста и много момичета далеч от неговите предпочитания, даже той е бил изненадан в началото.

Общи условия

Активация на акаунт