Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 185 849
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 275
Какво послание от тв шоу? Мислех, че лозунгът, че телевизията възпитава е останал в едни други времена...

# 1 276
И аз така си мислех. Но явно разни деца гледат предаването и вероятно си вадят изводи от него. Нека поне посланията от него да не са токсични. Wink

# 1 277
Понеже няколко човека ми писаха. Към началото на март бяха заедно с Валерия. От тогава не съм питала какво се случва. От вече бивша участничка знам.

Абсолютно се припокрива това,което ми каза със спойлера за победата на Валерия и кризата на Елена.

# 1 278
Поли май остава и след финала 😂

# 1 279
Само да напиша, че постовете на братовчеда на Евгени, които коментирахме тук в темата също са изтрити.

Евгени следва в инстаграм майката на Елена с частния си инстаграм акаунт.

Това е фейк инстаграм, не е истински на Евгени.

По какво си личи? Това е заключен акаунт, защо си сигурна, че е фалшив?

# 1 280
За мен най-сигурният спойлер ( ако приемем , че реално Евг си е избрал жена за дългосрочна връзка, брак и тнт ) е средата или хабитатът , както би казала Елена , в който гравитира нашият главен герой. Не го виждам сред морето от салфетки и пляскащ до масата , на която са качени В А Дж ….а пък Елена си е точно на място сред Ваня, дъщеря и тнт… Човек може и да се поддаде на първоначалното си увлечение , но , ако ще прави планове за бъдещето и не вкара разума си , олеква доста !
Както се видя и снощи, той , ако не се натиска и целува с Грета Тумберг …..т.е. Валерия , реално няма как да запълни неловките паузи при срещите им…нелепо е ….

Нелепо или не, точно  Валерия печели, вярвам в това, за съжаление. Явно Евгени това търси, в крайна сметка, а романтичните моменти с Елена са плод на продуцентски и сценаристки напъни и Евгени изобщо не я е харесвал, просто го е играл. Доколкото разбираме, Елена е с друг, явно се е преориентирала и се е възстановила. Хубаво е, че не се снима в реално време и имаме утехата, че Елена не го преживява това в момента. А Евгени и Валерия да са живи и здрави и дълги години да се радват един на друг.

# 1 281
Само да напиша, че постовете на братовчеда на Евгени, които коментирахме тук в темата също са изтрити.

Евгени следва в инстаграм майката на Елена с частния си инстаграм акаунт.

Това е фейк инстаграм, не е истински на Евгени.

По какво си личи? Това е заключен акаунт, защо си сигурна, че е фалшив?

Всъщност, майката на Елена е следвана от три акаунта с името на Евгени Генчев (два открити и един заключен), като според мен и трите са фейк. Едва по няколко публикации, изключително малко последователи.

# 1 282
Пръстенът, който са дали на Евгени за победителката е като комплект към обеците на Валерия. Не, че е спойлер, просто ми направи впечатление.

# 1 283
В промото Елена за пореден път каза как не си представя нищо друго, освен да спечели тя. За мен си е спойлер, но с обратен знак.

# 1 284
Да, няма начин да го показват, ако печели тя. Но вече има 100 спойлера, потвърждаващи едно и също -- печели Валерия, а Елена страда. Това съвпада и с режисурата на последните епизоди. Така, че финалът е предизвестен.

# 1 285
И аз така си мислех. Но явно разни деца гледат предаването и вероятно си вадят изводи от него. Нека поне посланията от него да не са токсични. Wink
Не виждам токсични послания. Децата си имат родители.

# 1 286
  • Някъде там...
Интересно на Валерия МЛМ и крясъците, както и подиграването за четене на книги към какви послания се причисляват?
Ох, постоянно ми е пред очите онзи епизод, в който по двойки трябваше да отговарят на въпроси за другите участнички. И поведението на Валерия там, брррр.

# 1 287
Съседите на Евгени току що писаха, че печели Елена и коментарите няколко пъти им бяха изтрити!

# 1 288
  • Мюнхен
А на мен постоянно ми е пред очите заглавието на темата "Спойлери от реалити предавания", която обърнахте на изказване на мнения...има си основна тема, пишете там.

# 1 289
Съседите на Евгени току що писаха, че печели Елена и коментарите няколко пъти им бяха изтрити!

Къде са го писали това и кои точно съседи? Не вярвам аз, абсолютно. Прекалено много спойлери има в полза на Валерия, а и логиката го изисква да е тя, иначе защо ще ни натякват все как Елена вярва, че тя ще спечели.

Общи условия

Активация на акаунт