Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 185 824
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 365
Може би са направили проблем на вече гостувалите им участнички, които не са толкова много.
За догодина към Тупарев, Тушев и компания - постарайте се повече в продукцията на шоуто и избирането на Ерген, а не в следенето кой какво дрънка. Ако сезонът е интересен, на хората няма да им е по-любопитно да търсят спойлери, отколкото да чакат какво ще се случи.

# 1 366
Защо трябва да анализираме какво били казали в Комеди клуба, които не гледаме и не желаем да гледаме и които разчитат на брой гледания в канала си за популярност и 💰 от това?
Защо някой идва да каже какво била казала продукцията на 100% достоверно, без да казва нещо конкретно и при условие, че същата тази продукция усилено пречи цял сезон с дезинформация 😈?

Предъвквано е вече напред из темите: Евгени сам каза в разговор с Валерия, че си е мислел да избута предаването като се фиксира още в началото само в една. Така и прави. Другото е пълнеж, за да има сезон.
Кучето на Валерия у Тушев.

# 1 367
Тези не мога да ги гледам, само събират трафик с подобни клипчета и простеят. Дори и да знаеха нещо нямаше да го кажат.

Единия от тях, който се има за най-голямата работа очевидно се подиграва на зрители и участници в предаването.

В четвъртък ще видим финала,  а после ще чакаме да се изредят при Николаус.

Напълно подкрепям съвета с ергена- догодина да си харесат някой по-харизматичен и разговорлив. Или да пускат момата Wink

# 1 368
Защо трябва да анализираме какво били казали в Комеди клуба, които не гледаме и не желаем да гледаме и които разчитат на брой гледания в канала си за популярност и 💰 от това?
Защо някой идва да каже какво била казала продукцията на 100% достоверно, без да казва нещо конкретно и при условие, че същата тази продукция усилено пречи цял сезон с дезинформация 😈?

Предъвквано е вече напред из темите: Евгени сам каза в разговор с Валерия, че си е мислел да избута предаването като се фиксира още в началото само в една. Така и прави. Другото е пълнеж, за да има сезон.

Обсъждам подкаст, защото за мен вчера там имаше сигурен спойлер ,че Валерия печели.

# 1 369
Ами кажете го, защо ни карате да го гледаме, за да разберем?

Обсъждам подкаст, защото за мен вчера там имаше сигурен спойлер ,че Валерия печели.

# 1 370
  • София

Не знам колко е достоверно!

# 1 371

Не изглежда достоверно.

# 1 372
# 1 373
Готин маникюр 😂
Движи се като Елена булката, но мисля, че за това промо по-скоро са използвали статистка, за да е пълен миш-машът

# 1 374
Ами кажете го, защо ни карате да го гледаме, за да разберем?

Написах го два пъти-бивша участничка е казала, че от самото начало едва ли не Евгени е избрал Валерия и въпреки опитите на продукцията да отместят вниманието, но не се е получило ( на продукцията).

# 1 375

Нищо не се разбира от скрийншотите. Каква е тази татуировка? Каква връзка имат тези коментари от инстаграм с публикация във Фейсбук?

Момичето в клипа на Николаос не е победителката.

Иначе това, че първоначалната линия е победната, е абсолютно реалистично и се абстрахирам от това, че Евгени си го каза, че го е очаквал. Точно затова продукцията влезе тук, за да ни пише фалшиви спойлери за Елена - за да ни е интересно и да гледаме до последно, а не на петия епизод да се откажем, защото се знае какво ще стане. Никой не обича истории с предизвестен край.

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 10:51 от Clouded

# 1 376
Тъкмо го гледах. За мен това не и Валерия. Косата не е на черта, а скосена. Или Елена или Мика.

# 1 377
Понеже наистина разгадаването е доста по-интересно от самото предаване, да попитам нещо, за което се зачудих. Имаше май снимка от Нова година, на която са Айлин, Валерия и .. Джия може би беше. Бъркам ли нещо?
И се замислих, Валерия "печели", с Евгени са влюбени, нямат право да се виждат, предаването е свършило преди по-малко от два месеца и те имат някакъв минимален контакт. Толкова скоро след началото на връзката им идват новогодишните празници, идеален момент да забегнат някъде, извън БГ сами. И не ми се връзва това, честно казано. Поставям се в такава ситуация, за какво са ми цяла тумба приятелки и то точно тези. Едната даже сочена за силен фаворит. Не знам... За моите разбирания, странно поведение на влюбени, които заради договорености почти не могат да прекарват време заедно.

# 1 378
Тъкмо го гледах. За мен това не и Валерия. Косата не е на черта, а скосена. Или Елена или Мика.
Няма и татуировки по ръцете, а не са от най-фините. 100% статистка е това за мен! Нито една от трите.

# 1 379

Както казва сценаристката: "Ще видиш..." Въпросният подкаст явно симпатизира на Валерия, аз пък харесвам Елена, но не харесвам Евгени. Според мен нито една от финалистките  няма да бъде щастлива с такова безхарактерно същество.

И за мен Евгени не е за Елена...Тази с Ергена е с ужасни нокти, много грозен цвят, прекалено висока да е Елена, прекалено пухкава, за да е Вал или Мика..

Общи условия

Активация на акаунт