Спойлери от реалити предавания - тема 12

• 185 807
  • 1 461
  •   1
Отговори
# 1 380
Според мен това е Елена, по раменете я познах. И на ръст отговаря

# 1 381
Тази жена е статист. Не е от трите финалистки.

# 1 382
Мисля, че Елена наистина се премести, но не в Пловдив, а в София. Вероятно е блъфирала за Пловдив, за да я мислим за победителка. Помним и Карабаджак как яхна вълната със спойлера. От такъв ход печелят внимание и последователи.

Не мисля, че е блъф. Елена заявява, че ще се мести в Пловдив още в първия пост след края на предаването, сега го е потвърдила пред Туджаров и Неделчо. Ако моята версия е вярна, ще се премести в Пловдив след края на излъчването. Дотогава е временно в София, където често е виждан и Ергенчето. Всички тези конспирации обаче само в случай, че Елена печели. Хипотеза, от която аз още не съм се отказала.
Ирина потвърди пред Комеди клуб подкаста, че Елена се е преместила в София, а не в Пловдив. Ходили са ѝ на гости с Пам.

# 1 383
Не знам дали е обсъждано (не обичам тези видеа), но се заслушах в Ирина в едно от видеата (тези специално са ми много скучни и ги махнах, да не ми излизат).На нам коя минута Ирина сподели, че след някоя друга година може да се срещне с Евгенчо. И единият, нямам понятие как се казват тези хора, изтърси нещо от рода "Внимавай, ... ти е приятелка". Може и да не съм разбрала.
Ирина ми хареса, изненадващо за мен самата. В повече ми дойде това с майката, но ми хареса. Една от малкото, които повечето не смееха да закачат, да се заяждат с нея. Дори и онези две недоразумения - Габионка и Елисаветка.
Да, може да има и друг смисъл казаното.

# 1 384
  • София
Не знам дали и колко Елена е била съсипана от избора на Евгени на финала…. Но си мисля, че тя е човек, който придава много голямо значение на символите. Париж е градът на любовта. Ако е била с разбито сърце, едва ли би отишла точно там. А знаем, че след края на предаването е била в Париж.

# 1 385
  • Пловдив

Не знам колко е достоверно!
Нищо не се разбира от скрийншотите. Каква е тази татуировка? Каква връзка имат тези коментари от инстаграм с публикация във Фейсбук?

Момичето в клипа на Николаос не е победителката.

Иначе това, че първоначалната линия е победната, е абсолютно реалистично и се абстрахирам от това, че Евгени си го каза, че го е очаквал. Точно затова продукцията влезе тук, за да ни пише фалшиви спойлери за Елена - за да ни е интересно и да гледаме до последно, а не на петия епизод да се откажем, защото се знае какво ще стане. Никой не обича истории с предизвестен край.
Според вас, ако имаше тези татуировки дали нямаше да се видят?  Все пак е лято и частите от тялото се виждат .Аз не видях такава татуировка нито при Евгени нито при Елена🤔

# 1 386
Във фейсбук групата обаче яко са се скарали във филма 😃

# 1 387
Плюс гореспоменатото, ще добавя, че той изрично беше казал, че не е привърженик на татуировките. Това беше и първото нещо, което малко притесни Елена в началото, но тя каза, че не би се разделила с татусите си дори за него (или нещо от този порядък, "говоря" по памет)

# 1 388
Ирина каза, че след 2 години може да се срещнат да пият кафе с Генчо по приятелски. Каза, че е готин човек и мъж. Нито Иван, нито Цецо са споменавали някоя да й е приятелка. Не сте разбрала.
Не знам дали е обсъждано (не обичам тези видеа), но се заслушах в Ирина в едно от видеата (тези специално са ми много скучни и ги махнах, да не ми излизат).На нам коя минута Ирина сподели, че след някоя друга година може да се срещне с Евгенчо. И единият, нямам понятие как се казват тези хора, изтърси нещо от рода "Внимавай, ... ти е приятелка". Може и да не съм разбрала.
Ирина ми хареса, изненадващо за мен самата. В повече ми дойде това с майката, но ми хареса. Една от малкото, които повечето не смееха да закачат, да се заяждат с нея. Дори и онези две недоразумения - Габионка и Елисаветка.

# 1 389
Ирина беше в приятелски взаимоотношения с Габи и Елисавета. Даже са били в една стая.

# 1 390
Ирина каза, че след 2 години може да се срещнат да пият кафе с Генчо по приятелски. Каза, че е готин човек и мъж. Нито Иван, нито Цецо са споменавали някоя да й е приятелка. Не сте разбрала.

Напротив. Аз също чух, че се спомена нещо от сорта на внимавай, ..........името на Елена ......... От тук разбирам, че става дума за "приятелка". Много лошо се чува, но аз първо останах с впечаление, че споменават Елена като алюзия за намерението й да се бори за Ергенчето и извън формата.

# 1 391
Може да не съм разбрала. Интерпретирах за думите. Дори и да е казано това, не е задължително да е спойлер.

# 1 392
Как може да има хора, които вярват, че са снимали истинската победителка в промото!? 😅 Фен съм на детективските разследвания в търсене на спойлери, ама хайде да се вкара и малко мисъл и логика.
Във фейсбук групата обаче яко са се скарали във филма 😃

# 1 393
В Coolt Айлин: "Разбира се, че ще бъда шаферка. Нямам търпение." (на въпрос дали ще е шаферка, ако има сватба на Валерия и Евгени)
Thinking

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 13:56 от duNdence

# 1 394
Ирина го хвалеше и каза “Не знам какво ще стане, може след 1-2 години да се срещнем и да станем най-добри приятели.” Цецо й отвърна “Опа, Елена вайбс малко.” Иван казва “Е*аси обрата.” Имаше предвид заявката на Елена, че ще търси контакт с него и след предаването. Не е спойлер, че Елена е с него, а Ирина ще го преследва.
Скрит текст:

Напротив. Аз също чух, че се спомена нещо от сорта на внимавай, ..........името на Елена ......... От тук разбирам, че става дума за "приятелка". Много лошо се чува, но аз първо останах с впечаление, че споменават Елена като алюзия за намерението й да се бори за Ергенчето и извън формата.
Сега се сетих за момента. Точно така беше. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт