Форумът на дъгата

• 26 224
  • 126
  •   1
Отговори
# 120
  • Телиш/Плевен
Тези дни разбрах за Lucie... Беше изключително добра и усмихната жена. Да почива в мир! Flowers Rose

# 121
  • Paris, France
Мир на праха на Недоволна и съболезнования на семейството. 💐Дано котето Мъри е намерило добър дом! Далече съм и не мога да помогна. Не знам Мъри дали е Рошла (или Рошка), която Недоволна гледаше преди десетина години. Беше черно коте с бели предни крачка. Още помня клиповете, които ми прати с котето по пердетата. Ако ги намеря, ще ги пусна като епитаф на една коткарка.

Много ще ми липсва Недоволна. Кореспондирахме си отвреме навреме на теми пътешествия, котки, витамини и хранене. Много полезна информация за Грузия ми даде преди години и винаги като стане дума за Грузия се сещам за Недоволна. Имаше и добри рецепти за колбаси. Пишеше много грамотно, ясно, вежливо и приятно, като обучаван строгичко, по социалистически, човек.

Трудно ми е да повярвам, че я няма. Никога не съм я виждала, нито тя мене. Знаех, че сме с подобен ръст, че сме били съседки в София. Мислехме да се видим около баня Мадара и да се разходим около НДК. Не би.

Ще ида да и прочета писанията, че скоро ще изчезнат. Профилът на абсурТ вече е изтрит, като виртуална смърт без гроб. Не може ли да замразяват профилите на починалите хора? Недоволна имаше много полезни мнения.

Ще трябва да свикна с мисълта, че е починала. Още не мога да повярвам. Още даже не ми се реве, а си замина стойностен човек.

Сега ще потърся видеото, което ми беше пратила.

Светла ти памет, Ра!

# 122
Котето на Недоволна си отиде при нея.

# 123
Но първо за Мъри имаше невероятна организация от съфорумки. И NoProblems  я прибра и се грижеше с любов за нея.

# 124
  • Paris, France
Мир на праха на Мъри 🐈💐. А Мъри Рошла ли беше или е друго коте? Рошла беше черно и бяло, средно дългокосместа, с опашка с дълги косми и слабичко коте, родено около 2014 или 2015г. Рошла живееше у Недоволна от около 2015-2016г.   Горкичката. От мъка си е отишла. Котките трудно понасят смяна на дом и храна. И котка на наскоро починала съседка на майка ми си отиде набързо след смъртта на стопанката си. Тя беше и на улицата известно време.

О, значи Недоволна си е отишла преди доста време. Надявам се половинката и да е жив. Иначе защо Мъри ще остане без дом????? Млади хора бяха, в смисъл под 70г.

Още не мога да повярвам. Като подминавам консерви с коприва също се сещах за нея. Искаше да ми праща прясна, милата.

# 125
Котето Мъри беше останало само в апартамента. След действия на съфорумки и огромното сърце на Noproblems намери нов дом и много любов.
Сега са заедно с Недоволна...

# 126
  • София
Мир на праха на Мъри 🐈💐. А Мъри Рошла ли беше или е друго коте? Рошла беше черно и бяло, средно дългокосместа, с опашка с дълги косми и слабичко коте, родено около 2014 или 2015г. Рошла живееше у Недоволна от около 2015-2016г. 
Не, Мъри беше трицветна и късокосместа.

Общи условия

Активация на акаунт