Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 117 289
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 1 950
Колко е учила Валерия и колко е чела няма как да знаете.
Това не е човек, който се хвали. Мимоходом разбрахме, че и гръцки говори, кой знае за още колко неща не и дреме да се хвали.

# 1 951
  • София

И се вижда кой лагер се държи по-агресивно и с просто око.

Не съм съгласна. И не смятам, че повечето тук можем да даде обективно мнение по въпроса. На мен винаги "другият лагер" ми се е струвал по-агресивен, по-склонен да модерира, явно или скрито, и по-често захапващ лично и използващ повече чисти обиди към участничките. Но осъзнавам, че е възможно техните мнения да ми правят по-силно впечатление от тези на на "моя лагер" и затова избягвам такива констатации.

Елена е твърде откровена, за да е манипулативна. Или най-малкото - за да й бъдат успешни подобни прийоми. Разбира се - от определена гледна точка - много неща могат да бъдат манипулация.
Валерия също е доста хитра и адаптивна, това не прави ли впечатление?  

Елена изобщо не ми изглежда откровена. Доста пъти съм коментирала и това, което виждам като манипулативно, и това, което виждам като нагаждаческо. Там, където комуникацията цели определен резултат в другия човек, няма откровеност. Няма да се повтарям, но отбелязвам, защото твърдението, че е откровена, беше написано почти като факт.
Валерия хитра и адаптивна... хмм. Не бих я описала точно с тези две думи. Прекалено е първосигнална за да е хитра. Също така се видя, че премахването на дружките й се отрази негативно. Вече не си прекарва толкова добре и се изнерви, стана по-рязка и хаплива.

Аз в повечето случаи хващам манипулативно поведение, научила съм се. А и да си кажа правичката - ако искам, мога да бъда доста манипулативна. Като (почти) всяка жена Simple Smile И макар да виждам някакви стратегии при Елена или по-скоро тактики, то манипулираната е за съжаление тя. И не само, разбира се. Валерия също започва да поддава. Сякаш са под масова хипноза от този слюнкообмен. Може Евгени да пие нещо упойващо и да им го предава чрез целувки. Шегичка Wink

Има много различни манипулации. Някои са много далеч от "типичните женски". Съгласна съм само, че Елена е и манипулирана - най-вече от самата себе си. Това е част от плеядата й защитни механизми.

Последна редакция: пт, 28 апр 2023, 22:41 от Не се сърди, човече

# 1 952
Гледам срещата сега, изглежда ми малко като за изпроводяк -  нарисуваха ги, даде и обички за спомен… Не го чух да казва нищо окуражаващо докато тя му разказваше как си представя ежедневието им и как не иска да си тръгват. Разбира се, може да е отязано, но пък имаше няколко много отегчени негови физиономии. От цялата среща останах с чувство за отиващо си лято.
Мисля, че той не харесва никоя от тях без едно наум и се опитва да направи “правилното” нещо. Която и да спечели ще е пирова победа.
А по повод на коментарите защо Елена е толкова обсъждана и анализирана - ами, тя е от най-интересните участнички. Лично за мен, освен поведението и, има нещо чисто визуално в израженията и, което не ми допада. Обратното, Микаела ми е симпатична и дори неловките и моменти са ми чаровни. Евгени изглежда много внимателен с нея и поласкан, че тя го харесва.

# 1 953
Не видях привличане между Евгени и Валерия на срещата. Не си и представям как ще я посочи като своя избраница. Каквито и недостатъци да има, той е много по-образован от нея, изучавал е теория на музиката, направления, композитори, епохи, изобщо немалко литература, било то и академична, е изчел. Както се казва, тях ги дели един вагон книги.
Малко го надценяваш тоз Генчо.

# 1 954
  • София
Хах, възможно е. Имам познати, завършили музикална академия във Виена и от тях знам, че учат такива неща.

# 1 955
Осъзната жена със стабилно самочувствие, че и кариера... да седи на пета на наш Генчо и да го следва по турнетата! Защо... би го направила.
Хаха да, така е. Идеята ми беше, че Ергени е егоцентрик и не желае да го занимават с друго, освен с хвалби. Така че мисля, че жена с интереси, която не му виси за внимание, но е достатъчно влюбена в него, че да го търпи в промеждутъка между турнетата, би му се харесала.

# 1 956
  • гр.Пловдив
Милата Поли!
Нито се бута момичето,нито се надява на нещо,нито този богопомазан ергенин и продукцията не им стопля,че една красива и кротка жена си стои само в ъгъла и гледа жално,позиционира и отстрани е грозно и нечестно!!! Какво да направи,какво да предпиеме,да се бута насила ,за а я забележи и да плямпа празни приказки ..тя дори и не се опитва,не се вписва ,защото й е пределно ясно,че е статист,но моето мнение е,че не й лесно на жената,ама грам!!!

# 1 957
Микаела не хареса от самото начало Евгени. А той беше впечатлен от нея. И си мисля, че ако тя му беше обърнала внимание, съвсем друга щеше да е ситуацията. В нея има някакъв финес, това е момиче, с което може да се представи навсякъде. Но тя не прие това мляскане, натискане, обарване като нормално от бъдещия й партньор. Може и да греша. Но тя трепереше, докато бяха на среща, личеше си, че не иска поне на този етап да бъде "омачквана".
Елена сякаш е героиня от филм от 80-те. Много списващи тук са от младото поколение, малко ми е трудно да обясня. Затова и виждам всичко от друг ъгъл.
Ирина също ми е различна. И ми харесва.
Дано и трите да намерят човека, който ще ги обича.
Валерия и Евгени ми са напълно несъвместими. Не знам защо. Някак измъчена връзка.

# 1 958
Гледайте мацките при Цитиридис!

# 1 959
Гледате ли Айлин,  Джия и Боби при Цитиридис?

# 1 960
Айлинчето е същинска Адриана Лима в най- силните ѝ години при Николаос.

# 1 961
Ами в другата тема не започнаха, ами nolii за пореден път реши да се “легитимира” като сертифицирана съдница на добрия вкус. Толкова агресивни мнения в защита на любимката, всъщност не са в услуга на Елена, писах го отдавна.
Колко се е изписало тази година не знам, колко трафик има - също. Но поради липса на ужасни участнички, се появиха ужасни коментари. Липсват ми доста от миналогодишните коментиращи и чувството им за хумор. Някои се появиха в началото на сезона, но се отказаха при преобладаващия тон.
Много точно мнение, браво!!! Аз също много искам да пиша в темата и ми харесваше в началото, миналата година много ви следях и се забавлявах. Тази година обаче след няколко написани мнения се отказах, защото всеки коментар има поне една нападка е налагане на мнение…
А аз искам да пиша в тема без спам и мрънкане от капризни хора, които си мислят, че всички трябва да се изразяваме, както на тях им харесва.
Никой не говори за това как да се изразяваш. Пояснявам, за за ти стане ясно. Тъпо е, когато човек каже, че определена участвичка му харесва, някой да започне с обяснения защо не е прав, че мисли грешно и т.н. Аз не си налагам мнението, следователно не искам и на мен да се налага и да ми се обяснява защо не съм права. И все пак нека спазваме добрия тон към съфорумки. Simple Smile
Ето този начин на налагане на мнение, дразни. Тук няма глупави. Всичко и от всички се разбира. Важното е какво е отношението към другите. Чета всички мнения. Много не съвпадат с моето, но не ме дразнят. Но има и други, които съвсем целенасочено са писани да засегнат даден потребител. Това не мога да торелирам и не не трябва.

# 1 962
Предаването е на достатъчно ниско ниво, за да се влагат толкова емоции. Аз не мрънкам, защото много от постовете са по-забавни и от участничките. Поне засега.

# 1 963
Микаела не хареса от самото начало Евгени. А той беше впечатлен от нея. И си мисля, че ако тя му беше обърнала внимание, съвсем друга щеше да е ситуацията. В нея има някакъв финес, това е момиче, с което може да се представи навсякъде. Но тя не прие това мляскане, натискане, обарване като нормално от бъдещия й партньор. Може и да греша. Но тя трепереше, докато бяха на среща, личеше си, че не иска поне на този етап да бъде "омачквана".
Елена сякаш е героиня от филм от 80-те. Много списващи тук са от младото поколение, малко ми е трудно да обясня. Затова и виждам всичко от друг ъгъл.
Ирина също ми е различна. И ми харесва.
Дано и трите да намерят човека, който ще ги обича.
Валерия и Евгени ми са напълно несъвместими. Не знам защо. Някак измъчена връзка.

Микаела е яка само за гледане, всичко се разпада като си отвори устата.

# 1 964
Микаела ми харесва само на снимки. Като си отвори устата, не излиза нищо смислено. Една такава ръбата е и в същото време гумена в тяло. Това, че няма никаква спортна култура, също не ми хареса.
Намирам Елена в лице за по-миловидна и итересна от нея, въпреки че не е изваяна. За съжаление Елена по характер е много натоварващ човек. Малко като енергиен вампир. Все нещо пита, държи сметка защо така или обратно, дава непоискани съвети, постоянно има стремеж да се изявява.

Общи условия

Активация на акаунт