Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 10

• 116 276
  • 2 222
  •   1
Отговори
# 2 190
Може скоро да си е сложила хиалурон.

Ааа, Айлин - fishing for compliments от Неделчо. 😂

# 2 191
Аз ли определям кой има право на глас? Що за внушение се подмята, егати. Пишете си, разрешавам Joy
Това че резултата не ми е приятен - а именно отлив на пишещи и обедняване на темата, си е мой (не особено голям) проблем и мнение Wink

Доста такива имаше, не водя списъци. Но не разбрах какво беше идеята на споменаването, че за теб критиките към Елена са неоснователни. Защото прозвуча като тези за Айлин да са основнателни според теб и затова да няма призиви от щатните призоваващи да не се пишат негативни коментари. Ако не е било така, малко в нищото идва тази реплика.

Да? Това ми е мнението. А идеята беше (написана) - за Елена са преобладаващо негативни и то в продължение на седмици, месеци... За Айлин се писа един ден и вече се почнаха подмятанията. И ако трябва да сме точни - призивите са за добър тон в темата и едва на второ място за по-малко негативизъм.

Фалишив морал е да се дъвчат нечии цици и гащи със седмици (не визирам специално теб) и да се смукат от пръстите защитни тези за един откровено вулгарен език на млада жена, изпляскан публично, па макар и в затворена група. Границите на хората са различни, но при някои са доста разтегливи и явно зависят от това за кой лагер става дума. Вулгарен ли е постинга на Айлин - да. Точка.

Ако Елена беше написала подобни коментари мнението ми щеше да бъде същото.
И аз съм говорила (и слушала) всякакви глупости, забавлявали сме се. Но това ми идва твърде много, може би остарявам, ех Simple Smile

# 2 192
  • Варна
Танчитка , абсолютно! Елена е силна само в стадо или минимум с 1 паж до нея. Видяхме как клекна на Евгени и се извиняваше на Валерия.
Скрит текст:
Впрочем Камелия я помня от краткото ѝ участие във “Фермата”. Там си беше откровено безгръбначна. Никога няма да разбера как някой видимо се подиграва с теб пред цяла България, а ти се вкопчваш толкова в него, надявайки се, че ще го омилостивиш с лютеница и сълзи. Човек се ражда сам и умира сам, ражда се с достойнство и умира с него.
Мъжът трябва да усеща гордост и привилегия от възможността да бъде с жената, която е до него, но не е редно да се посветиш в слугинаж - било битов или такъв, който да му обслужва комплексите. Същото важи и за приятелката ѝ Елена, на която тактилно желая да да спре да търси мъжка фигура за анализиране и идеализиране. В противен случай винаги ще изскача по някоя Даяна/Валерия, която да ги приземява тежко.
През цялото предаване Елена показва слабост и уязвимост, къде видя да е "силна в стадо"?

Никой не е застрахован от тежко приземяване.
Това с тактилното пожелаване не го разбрах съвсем, предполагам и ти също. Joy

# 2 193
Айлин наистина добре стои на екран. Според мен може да се вреди в BTV. Тя вече има връзки, така че всичко точно. Wink

# 2 194
Струва ми се, че Елена не смееше много да скача срещу Габи и Елисавета. Да не кажа изобщо.
Май смотолеви нещо преди да изгонят Габи, че нямало да си мълчи повече. На Елисавета нищо не каза.
Обаче срещу Валерия е много смела. Особено в синхроните.
И Пламена беше същата. Пред ГиЕ си мълчеше, но пък скочи на Поли. И тайно на Айлин.

# 2 195
Индиректно Айлин нарече Боряна "достъпна". 😂

# 2 196
  • София
Ладонае, подмятания от мен? Може ли цитат? Аз отбелязвам двойния стандарт. Как хора, които се опитваха да модерират темата наскачаха да плюят веднага, щом се смени обектът на критики.

Всеки има право на мнение за коментарите на Айлин. Аз моето си го аргументирах подробно, без да наричам чуждите аргументи изсмукани от пръстите и да слагам точки, все едно съм последна инстанция на моралния съд. Изясних за себе си казуса, чух версията на Айлин, смятам, че съм защитила правилната за мен позиция и съм доволна. Оттам насетне, всеки да си пише каквото си реши Wink

Иначе такива, ако друг каже същото, ако друг наричат така, много съм чувала във форума, обаче после тези с репликите изведнъж изчезват, които се сменят ролите, или направо отиват в другия лагер. Case in point, случаят с Айлин. Която не се дъвка от ден, между другото, а още откакто излезе и имаше опасност да се върне. Тогава се изсипаха доста грозни думи за етноса й, сега просто се мина на "вулгарния" й език.

# 2 197
Хубавото е, че на Айлин не ѝ пука особено какво си мислят хората за нея. Става за телевизията.

Джия в Комеди клуб. Не мога да насмогна днес. 😂

# 2 198
Джия е събрала предимно позитиви от участието си. Малко могат да се похвалят с това. Факт е, че и в тази тема като цяло беше пощадена. 😁

# 2 199
  • софия
Аз така и не си изградих еднозначно мнение за нея. В повечето моменти ми беше симпатична. Не спестяваше нито на едните, нито на другите и с всички общуваше с лекота. Радвам се, че е излязла с позитиви.
 Тези днес наистина се оляха от подкастове.  Като жабата съм. Ще се разчекна. 😀

# 2 200
Приемам различно от моето мнение, а когато е обосновано както го прави Лъвица, дори го разбирам. Не харесвам Айлин, но продължавам да намирам за отвратителен начина по който я върнаха за да я изгонят втори път. Вулгарна, мяукаща, фалшива, за каквото и да е влязла лично на мен не ми донесе никакви отрицателни емоции. Беше ми интересно да я гледам. Няма да браня по никакъв начин със зъби и нокти Елена, за нея веднъж си позволих коментар и стоя зад него - ами цветна ми е със всичките ѝ несъвършенства. Моите лични впечатления са само на база предаването и какво показват в него. Не разбирам как е възможно поредна тема да се повтарят страница след страница едни и същи аргументи, но това защото нямам нито свободното време нито желание да генерирам трафик във форума. Обаче чета и ми е точно толкова забавно и интересно както да наблюдавам поведението на участничките във формата. Всъщност понякога в темата ми е по-интересно отколкото някои моменти в епизодите.

# 2 201
Така е, Генчо си заслужава някоя друга критика за държанието си към момите. Аз просто съм против злословенето срещу “бивши любови”. Олекват ми доста жени, които го правят, особено пред широка публика. Ние, зрителите, сме достатъчно наблюдателни и критични.
Лафът за ниските мъже също никак не ми прави добро впечатление. Нито съм мъж, нито пък съм ниска, ама ми е “низка” шегата на Елена. Като ти е нисък, като ти е кратък живота, да не се беше занимавала с него.

Никой не злослови, най-малко Елена. Това, което е казала Камелия си е от нейна страна, двете са все пак отделни личности. А и Камелия не е злословила, нито е обиждала някой. Беше много обективна и до тук направи най-добрия анализ, който излиза в каст. Каза няколко думи за Ергенчето, с които почти всички сме съгласни - че е нарцис, че не уважава достатъчно момичетата, че няма емоционална интелигентност. Но просто ги констатира, подкрепено с аргументи. Не го е нападала, не е използвала обидни думи. Абе топ си беше момичето, много точна!

# 2 202
Знаете ли кога обявяват горе-долу новия ерген, тъй като нали ще има още един сезон?

# 2 203
  • софия
Знаете ли кога обявяват горе-долу новия ерген, тъй като нали ще има още един сезон?
Обикновено е доста след обявяването на кастинг за ергенките. Тези, които се запишат в началото идея си нямат за кой ще се борят. Самият ерген, ако не се лъжа, но спекулирам се обявява около 2 месеца преди започването на снимките.
 За мен винаги е от значение коя, кога се е записала. Още с това лъсват доста истини. Например Айлин е кандидатствала преди да е ясно за кой ще е борбата. Джия, след като го е видяла е решила. (това също и спечели точка в моите очи)
 Г. Краули,  не съм мод, но според мен е, защото има препратки към съфорумци. Обръщаш внимание на "тези с камъните".

# 2 204
СлаБе, престани да ми четеш мислите, че и да ги списваш по едно и също време  с мен 😄
За нов ерген предлагам някой младичък депутат , ще говори мноого, ще ги мотка, без да казва нищо съществено, сеирче ще може да прави. Под диктовка също няма да му е трудно.

Общи условия

Активация на акаунт